Visszajelzés Szezon eventek csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 11.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Igen, csak hiányzik hozzá 4 item. ;)
    Azt hittem, hogy itt kapok, de nem az jött. :D

-gyöngy-581, inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A következő szezondekor a fákra fog hatni , és remélem akkor lesz telihold . :D

Ha veszek prémet , vissszamenőleg is hat ? :inlove:

Az alábbi dekorok nem tehetők ki a házikedvencek futtatójába akkor sem, amikor bónuszt adnak.
    Neve
    .....................
    Képe
    .................................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenPlusz ajándék 2023. június 7. 14:00 - 2023. június 14. 14:00 óra közöttKihelyezhető
    Anyák napi szuvenír[​IMG]2.23:002.0002x Luxus bájital
    Nagyobb hozam a fáknál. Bónusz: +1. Hatóidő: 1:00 óra.
    Főfarm, Szédült szántó, Kerge kert, Erdei tisztás, Bahama ültetvény, Kincses sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Hajótöröttek partja, Világító torony

Kuzdern és stb_farmer kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A teliholdas területen nem működik az automatikus faarató, így ott nem "hat visszafelé" a prémium.

tyutyika2005, Sali~*.*, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ó hogy az elefántormány kacifántosodjon meg , amikor legjobban viszket a háta közepe :cry:

Akkor csak a farmra veszek , és hátha hat visszamenőleg .:D:inlove:

-gyöngy-581 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Garantálom, hogy nem fog hatni, de azért csak kísérletezzél nyugodtan vele, hátha szépen nézel rá és mégis csak....xD:inlove:xD
    Tetszik az új szezon, érdemes lesz nekiállni és csinálni :)
    A 40. sort csak párszor ismételtem az előző szezonban is, valószínűleg most is azt fogom tenni. Kicsit soknak tartom a barkácsot és a csillagokat is :)
    Mindenkinek hasznos szezonozást és sok sikert kívánok. Szép estét :D

6. genka53

genka53 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Most értem ide....
    Gyorsan átböngésztem az új szezon event leírását, a nyeremény táblázatot, és megnyugodva láttam, hogy a több fajta titok dolog mellett a normál teljesítési oszlopban is szerepel egy Piccolo láda és a bérletes verzióban pedig, a bónuszládán túl a Piccolo ládát is megszerezhetjük. :)
    Az alap nyereményeknél többek között szerepel 1x Vörösfülű ékszerteknős-lak is, a bérletnél pedig a talányos fa kategóriájú 1x Toromiro fa.
    Ez már tetszik! :D
    Úgy tűnik, bebizonyosodott a múltkori esetben, hogy amint visszakerült a Piccolo láda a bérletes nyeremények közé, megnövekedett (vagy visszatért) azoknak a száma, akik éltek ezzel a lehetőséggel. S szerintem, ez várható a jelenlegi szezonnál is.
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :inlove:

7. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Tudja valaki, mi az a Toromiro?

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jó szezonunk/eventünk jön;) Jó nyereményekkel! :inlove:

tyutyika2005 kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    2023. március 17. (péntek) 14:00 órakor érkező titokzatos csemete

A farmra érkező titokzatos csemete elnevezése "Borostyán" talányos fa. Ebből fejlődhet ki.

érésidő 11:00 tp 280 termése Toromirovirág [​IMG] a termés pajta értéke 975 szükséges szint 3

:)

10. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Köszi!

GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. zsani_apja

halihoó!

Holnap jön az Anyák napja szezon - teljesítő matrica. Nagyon várom már.

genka53, GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Szia Apja :)
    Nálam is az következik. Kicsit kevesellem a szezonzsetonok számát, remélem majd az eventekkel szaporodni fog.

13. zsani_apja

Szia!
    Nekem ez már bőven sok. Végig szoktam menni, amilyen gyorsan lehet és nem foglalkozom vele. :)

14. dudute2

dudute2 Kivételes tehetség

sziasztok megtudja valaki mondani nekem mi az az utószezon elöre is köszönöm várom a választ

15. -gyöngy-581

Szia!
    Amolyan levezető dolog a szezon vége után. Semmi jelentősége nincsen, már semmit sem tudsz csinálni az aktuális szezonban.
    Az ismertető ezt írja róla:
    "UTÓSZEZON:
    - Gyakorlatilag semmi nem érhető el. Szerepe és jelentősége sehol nincs."

HéricsBáró és genka53 kedveli ezt.
  16. dudute2

szia köszi szépen azt hittem valami zsetont kapunk majd mert már unom a zseton szerzést eventeket is

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. tyutyika2005

tyutyika2005 Utánpótlás-írogató

Szia! Ne haragudj, hogy beleszólok, de ha végig visszük akkor van a szuvenír ami az utószezonban hasznos. Most éppen a fákra ad +1 termésbónuszt. Sajnos én is sokszor nem vagyok elég figyelmes az olvasáskor, mert sietek átfutni, de azért ez lényeges infó. Báró úr is felhívta rá a figyelmet néhány hsz-el ezelőtt.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Igen ebben igazad van, de szuvenír hatásának semmi köze sincsen az utószezonhoz, attól függetlenül, hogy ott is hat. De nem azért ,mert utószezon van, hanem azért mert a ható idejét úgy állították be.
    Az utószezon csak két napos a szuvenír pedig hosszabb ideig hat jóval. Ha köze lenne hozzá, akkor csak az utószezon alatt hatna :)
    Például elhoztam a mostani szezon dekor hatóidejét: Plusz ajándék 2023. június 7. 14:00 - 2023. június 14. 14:00 óra között
    Vagyis pontosan egy hétig fog tartani, 5 nappal tovább, mint hogy az utószezon véget ér. :)

Utoljára szerkesztett: 21.5.23
  19. dudute2

sziasztok meg szeretném vásárolni a zsetonpontokat 50 FA ért de nem láttom sehol még mikor lehet megvenni a pontokat mert nagyon kellenne -írjátok meg elöre is köszi

20. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Heti egyszer lehet kiváltani

Leírásból idézek:

"A csomagok elérhetőségének pontos időpontjai:
    1. csomag 2023. május 10. 14:00 - 2023. május 18. 13:59 óra
    2. csomag 2023. május 18. 14:00 - 2023. május 25. 13:59 óra
    3. csomag 2023. május 25. 14:00 - 2023. június 1. 13:59 óra
    4. csomag 2023. június 1. 14:00 - 2023. június 7. 14:00 óra"
    "Amikor újabb csomag érhető el (azaz eltelt egy hét), akkor a haladást jelző csík végén látható egy kék + jel. Ha erre kattintunk, elvisz arra a felületre, ahol meg lehet venni a SZJP-kat."

alex0824, Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.