Visszajelzés Szezon eventek csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 11.10.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Soha nem váltottam növényre a bónuszzsetont...:wuerg: De jobb lenne a több... most viszont ezt osztjuk be;)

macimami1958 kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum félistene

Sziasztok!

Bármekkora is volt a szám végül megtörtem és megvettem, mondván: nincs olyan nagy pajtám ha már beadogatok, mért ne kapjam az extrákat is... Ezért is jött az ötlet, hamár nekem nincs szükségem a quetzalra szívesen felajánlom. Akár itt akár bagolyban (fekike13) írhat a gazda és a következő cserenap alkalmával elküldöm neki ajándékba!

PalMa, macimami1958, Zsuzsikan és 2 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

A bérlet még így is megéri;) hiszen játszani jóóóó:inlove:

macimami1958 és feki13 kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása alapján ma (2025.11.03-án) 18 órakor a Farmárudába bekerült 2 tétel a Szezonhoz kapcsolódóan a Különleges fülre.

Részletek <<ITT>>.

Egy friss belépés szükséges ahhoz, hogy Nálatok is elérhető legyen a Farmáruda kínálatában!

További eredményes gazdálkodást,
    a Farmerama csapata

-gyöngy-581, PalMa, agikka és 2 más kedveli ezt.
  5. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása alapján a Rémes bábú szuvenír jelenleg kirakható az Állatüdülő területre. Ez sajnos hiba, aminek javítása folyamatban van.
    A Szuvenírek nem rakhatóak ki sem a Házi kedvenc futtatóba, sem az Állatüdülő területre.

Türelmeteket köszönjük a hiba javításáig,
    a Farmerama csapata

PalMa, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Megkockáztatom, hogy mindjárt vége a szezonnak. :)
    Ez a bábú szuvenír még mindig rémesen néz ki. :D

GA-BI-O-Farm és feki13 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Vége bizony.... s majd pár hét mólva jön a következő8)

zsani_apja kedveli ezt.
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok,

A Főszezon ma 22:00 órakor véget ér.
    Költsétek el a Szezonzsetonokat és tegyétek ki a Rémes bábu szuvenírt, melynek jutalma ma 22:00 órától egy hétig 1 db Szupertáp + 250%-kal több TP/TTP minden terület aratásakor és tenyésztéskor.
    Szavazni a Panaszládánál tudtok.

9. feki13

feki13 Fórum félistene

Hello apja! :D

De jóó, hogy írod, ismét elfelejtettem így bent is égnek a zsetonok :D

-Holdfeny-., zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Legközelebb megpróbálok előtte nap felnézni. :)

Kuzdern, -Holdfeny-. és feki13 kedveli ezt.
  11. feki13

feki13 Fórum félistene

Vagy akinek nincs esze, legyen notesze! :D Előfordult már ilyen, de mivel most még szemtelenek is voltak és farmpengőért kellett volna a zsetonokat kiváltani így "csak" 16db ég bent :D Sőt csak 7 mert egyet ellövök a növényekre...:D

Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  12. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Rémes bábú szezon véget ért, így a Csevegő is bezárta kapuit.
    upload_2025-11-18_12-12-30.png

Amint Fecske Ferkó visszatér hozzánk, várunk Benneteket ismételten itt a Csevegőben is.

Eredményes gazdálkodást Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és .dina1. kedveli ezt.
  13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

14. PaySkin

PaySkin Kivételes tehetség

Sziasztok!

"Tájékoztató a 2025. évi szezonokban megszerezhető és a szezonok idején különleges tulajdonsággal rendelkező Szezondísz I-IX dekorról"

Itt azt írja, ebben az évben... a következő szezon dec. 24-ig tart és így lesz meg a 8-as számú szezondísz!
    Hogy a fenébe fog még idén összejönni a 9-es is?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    tavaly is az utolsó szezon átnyúlott már januárra, vélhetően idén is így lesz.
    Megértésedet köszönöm!

16. PaySkin

PaySkin Kivételes tehetség

Szia!

Igen, emlékszem rá, de pont ezért kérdeztem, mert az utolsó nem átnyúlik, hanem konkrétan jövő évben kezdődik!
    Nem könnyű megérteni, hogy a 25-ben megszerezhető dolgot hogy kaphatjuk meg 26-ban?
    De lezártnak tekintem a beszélgetést, válaszod köszönöm, biztos a az én fejemben van a gond, nem a készítőékében!

17. Dolphin

Szia,
    nem én tervezem az eventeket, de a Központ a kérdésemre megerősítette, megkapjuk a sorozatból még hiányzó fejlesztést a következő szezonban.
    Megértésedet köszönöm!

-gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Sziasztok, az ismertetőt olvasva látom, hogy a 39. sorban a bérletes oldalon 30 party pörgetés is lesz a nyeremények között. Megkapja az is akinek a max. felett van a Party pörgetése vagy elveszik, ennek függvényében veszek bérletet, mert más nincs abban a sorban ami érdekes lenne a számomra és tudom sok sor van még, de itt szokott lenni ami leginkább inspirál minket a vásárlásra.