Visszajelzés Szezonok és matrica sorozatok csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Enikő65

Enikő65 Fórumszaki

Sziasztok !
    Írtam ma én is a supportnak és meg lett a bérletem :D igaz az utána járó pontok nem:mad: de átvettem az elmaradt ajikat is .

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nos én is elvárnék sok mindent... például Becsületes, korrekt ügyintézést...
    De már nem álmodozok... Itt mindenki alkalmatlan... óóó most majdnem írtam valami csúnyát... de maradjunk a paprikajancsinál...
    Szerepelni utasítani tudnak... követelni is... de korrekten tájékoztatni és szolgáltatni... na az nem megy....
    Nálam még mindig lakat van... De felírtam a mostani pontjaimat... a bérletes 20 óránként gyűjthető pontokat kérni fogom... -Ha csak nem percre pontosan 20 órás leszedésekkel számolva lesz leszedhető ismét...
    Ehh megint álmodozok...
    Kérni kell... mert nem a Mi hibánk az elmaradásuk... S mi fizettünk érte...

3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nos a bérlet nálam is meglett, viszont csak a mai 100 Szjp írta jóvá.Beadogattam a megrendelőknek ma is az összes megrendelést.
    Átvettem az eddig meg nap kapott nyereményeket és így állok , hát ez így nagyon karcsú, úgyhogy írtam válasz a levelükre.
    Szomszikám olvasd már át, hogy ez így ok. Sajna bezártam a fordítót, így nem tudom már hozni, így a levelet másoltam ki.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.8.26, 16:36
    Swartsch és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Lehet németre kell váltanom, az angolt nem értik...:mad:
    Az emailcímen ba.akodnak.... Várom az ismételt választ...

GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  5. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Itt egy kicsit határozottabban fogalmaznék! : e helyett : *************
    De teljesen szupi amit írtál! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.8.26, 16:38
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Én úgy vagyok vele, hogy hol is van Mohács? Ott több szezon is veszett. :D Nem érdekel az az 540 ft és a pontok sem. Picit később érek a végére, mint apja szokott, de majd megvigasztalom. :D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Ha egy olyan szolgáltatásért fizetsz amit nem kapsz meg- nem tudsz igénybe venni... a szolgáltató hibájából ... az jogosulatban jövedelmet generál annál a cégnél ahová a befizetést eszközöltük... Ez akkor is gond ha 539 Ft-ról van szó...
    Itt nem a pénzről van szó... Ez sok játékost érintő probléma...

Swartsch, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  8. GA-BI-O-Farm

Köszi!
    Hallod szerintem elég érthetően fogalmaztam, hogy mennyit kellene jóváírniuk, ehhez képest 300 Szjp írtak jóvá.
    Hát könyörgöm, ez már a tökéletlenség netovábbja. Írtam újra.
    Apja! Nem úgy van az ha hibáztak minimum javítsák ki. A jó barátság alapja a megbízhatóság és a becsületesség.

Swartsch, -Holdfeny-. és zsani_apja kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Nálunk is ez mondás járja: Hosszú barátság záloga a pontos elszámolás...8) De a lényeg ugyan az;)

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Teljesen igazad van. :) Ritka már a jó barátság. Jelen helyzetben meg nem fordult volna ilyen a fejemben.
    Biztos lehetne javítani írogatás nélkül is. Max ez is zárva marad, mint Gyopi. Lassan már csak a napi ajit nyitom ki. :D

GA-BI-O-Farm, Swartsch és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

Sziasztok!
    Szeretném kérni azokat a játékosokat, akiknek bérletük van, teljesítik naponta az összes megrendelőt, teljesítették a
    Svindlenyár 3 küldijét a Kis nyári móka eventbe megszerezték az összes Szjp, megvették a heti gyorscsomagot, a farmárudába
    kiváltották a szezonpontokat Ők most hol tartanak?

12. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Szia nekem bérletem van és én teljesitettem minden nap az összes megrendelőt, a Svindlernyár minden heti azaz 3 küldetését, a Kis nyári móka eventet is teljesitettem és megkaptam onnan is az összes szjp és megvettem a farmárudában is az szjp-t mindet. Egyedül a heti gyorscsomagra nem emlékszem, hogy vettem-e vagy sem. Jelenleg a 24-es szinttel vagyok kész és kezdem a 25 szintet. Vagyis 24 szint pipa és 2/1070

Ja és nálam eltűnt a szezonbérlet vásárlási gomb. Gondolom azért mert szezonbérletem van. Ami a szezon jutalompont mellett szokott lenni. Nektek nem tűnt el?

Ui.: A gyorscsomagra vissza se tudok keresni mert azt FA vesszük és nem tudom mennyi FA-am volt akkor. Általában mindig megveszem, de most nem tudom megvettem-e. Már akkor gondok voltak a szezonnal igy bizonytalan vagyok benne.

Utoljára szerkesztett: 18.8.26, 17:00
    jófarmerlány és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

24. szint pipa 38/1070 pont, A szezonbérlet továbbra is inaktív
    Prém + megrendelője aktív...
    Sir Mók megrendelőt egyszer sem szolgáltam ki... ez 4*270 pont kiesés...
    Szóval a 25. szintnek is meg kellene lennie...