Visszajelzés Szezonok és matrica sorozatok csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Sziasztok!

Olvasva Titeket, hogy ki hol tart, 100%-ig biztos vagyok benne, nem megfelelő a jóváírás.
    Minden pontot begyűjtöttem a 2 eventből, nem vagyok prém. gazda, vagyis nincs plusz megrendelőm, nem vettem meg az 1850 SZJP-t és nincs bérletem sem, így vagyok most a 20. szint végén.
    Ha ezeket hozzáadnám, akkor sem lennék a 24-25. szint környékén, vagyis mint írtam, én kevésnek tartom a jelenlegi szintem.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Teljesen kimaxolva lehetne a 25 szint + 800 pont körül tartani... A saját jelenlegi pontjaimból és a kihagyottakból kiindulva...
    De ember legyen a talpán aki visszafejti a mit hol szereztünk meg... Ha ezt manuálisan kellene megcsinálni a moderátoroknak... Szerintem vennék a kabátjukat... Teljesen jogosan...
    De kb számolva... A 25 szint + 700 tól számolj vissza... 1850, 1000 és 600 pontot Ez az 50 aranyas csomag a + prémes megrendelő, és a bérletes pontok összege... Biztosan minden merendelőt minden nap kiszolgáltál?
    Ki van váltva az aranybanánért illetve csillagért kiváltható megrendelőd? - bár lehet csak banánért lehet kiváltani...
    Pengőért kiváltható 500 pont ki van váltva?

Enyit tudok segíteni... ami persze nem segítség... de talán megtalálod hol van a hiányzónak vélt pont halmaz...
    Az 50 aranyas nélkül éppen csak a 24. szint teljesülne... ha a prémest és a bérletes pontokat is visszavonjuk akkor már csak 22. szint lenne meg ...
    Itt a farmpengős 500 pont és néhány kihagyott megrendelő hiányozhat... Kb 1600 pont ami kérdéses.... De csak Te tudod mit teljesítettél...

3. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Szia!
    Nálam nem volt semmi probléma a szezonnal, megkaptam a külön pontokat is amit az eventekkel lehetett szerezni. Amikor a főszezon elindult az első belépésnél már ott voltak az előszezon alatt szerzett pontok.
    Heti gyors csomagot nem vettem mert teljesen fölöslegesnek tartom, általában anélkül is jó pár nappal elérem a 39. szintet.
    Azért meg nem veszem meg, hogy villogjak, hogy én már ennél a szintnél tartok.
    Így jelenleg a 23-as szintnél tartok.

Utoljára szerkesztett: 18.8.26, 21:46
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Akkor idézem magam: "Minden pontot begyűjtöttem"
    AB száma: 4269 és minden ki van szedve a szentélyből.
    Hidd el, ha kihagytam volna valamit, akkor nem írom a "minden" szót...
    Őszintén meglep, hogy az utóbbi hozzászólásaid után újfent próbálod a BP-t védeni a múltbeli folyamatos problémák ellenére is!