Visszajelzés Szezonok és matrica sorozatok csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Érdekes ez az egész. Nekem most az új gépen nem működik crome sem és mozilla sem, klienst nem használok. Azt még megvárom, hogy bahán eltudjam ültetni a növényt, aztán lépek a másikra. Kíváncsi leszek.
    Én is megkockáztatom, hogy fogalmuk sincs, hogy működik a játék.

-gyöngy-581, GA-BI-O-Farm és PaySkin kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Azon a farmodon, ahol 10 szinten vagy a szezonban, csináltad a dominós eventet, az az szereztél Szja pontokat?
    Gyanítom az első hiba az, hogy a dominás eventbe szja pontokat lehetett szerezni, holott a szezon még nem kezdődött el.
    Péntek révén nem sikerült abszolválni a helyzetet, nyugodtan hazamentek és blokkolták a szezont.
    Már csak annyit kérnék a moderátoroktól, hogy ne írják már le, hogy türelmeteket és megértéseteken köszönjük, mert
    komolyan mondom hányingerem van ettől a mondattól. A modikkal vitetik el a balhét, elvárják Tőlük, hogy ilyeneket írjanak.
    Egyébként a dominósba 1580, a hétvégi eventbe 900, farmárudába 500, bérlettel, 100 ez összesen 3080 Szja pont mostanáig.
    És még ott vannak a megrendelők, na azt nem számoltam össze.

-gyöngy-581, -Holdfeny-. és PaySkin kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azért ha minden lehetőséget kimaxoltál... ennél picit magasabb szintre kellene kerülni...
    Szóval a péntek a bűnös...
    Sajnos én azt gondolom ez hétfőn is így működött volna:oops: Bakker elérték hogy nem tudok optimista lenni...:oops::wuerg:

GA-BI-O-Farm és PaySkin kedveli ezt.
  4. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Igen csináltam, 379 lerakott törölköző van ott jelenleg (tudnék még tenni, de a hibák miatt idegesítő) + 500 az árudából + az eddig beadott javak után járó... fene se tudja hány pontnak kell lennie, számolni nincs kedvem, bérlet nincs.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

A bérlet pontokat hogyan fogják jóvá írni.... 20 óránként begyűjthető...
    Nos lehet mégis számolni kellene... csak ne lennék ilyen lusta....

zsani_apja, PaySkin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

Nocsak ezt is megértük :)

zsani_apja, PaySkin és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Kemény meló volt... de sikerült nekik:wuerg: Persze a megértésem köszönik...xDxDxD

8. GA-BI-O-Farm

A dominósb akkor eddig 1120 Szja pontot szereztél.
    Na most a dominósba 1400 Szja pontot számoltam, csütörtök este valahogyan1580-at???

-Holdfeny-. és PaySkin kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Változnak a szezonok is...
    számomra is 1580 rémlik...

10. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

1400 jön a törölközők lerakásából (538 lehelyezett törölköző kell hozzá) + 100 és 400 törcsi lerakása után még 480, vagyis összesen 1880 jött ki nálam.
    Személyi jövedelemadó pont :D

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Egyre jobban tetszenek a számok;)

12. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, sziasztok !
    Sajnálom, hogy a sok hiba közé bekeveredett a szezon is. Igazából nem értem, hogy tehetnek játékba nem megfelelően működő elemeket. Minden naposak a hibák (nálam pl. legalább féléve dekorok aratása elején megjelenik a "! " roppant idegesítő, mert azt gondolom valamelyik dekort nem arattam le. A területváltások lassúságáról nem beszélve. Döbbenetes, hogy ezt se tudják megjavítani. Mára eljutottak oda, hogy egy órás munkáskupon kevés a dekoros területek aratására. Szégyen és gyalázat!
    - Nem tudom megírni, hogy mennyi pontot raktam a szezonba, de itt tartok. FP-ért megvettem, törölközős eventet végigvittem, gazdaköri még nincs készen. Szezonban 12 szint végéig 93 pont hiányzik. 6 zsetonom van.Próbálom a képet feltenni.
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2026/08/15/szezon-26-08-15.jpg
    - remélem mielőbb megjavítják, bár a mai nap errefelé ünnepnap, holnap vasárnap --- meglátjuk.

PaySkin és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Sziasztok!
    A kis farmomon rendesen számolja a szinteket. Jelenleg a 9. szinten állok.
    A két nagyon még nem volt időm a farmmal foglalkozni, így ott nem tudom mi a helyzet.

14. -Holdfeny-.

Nálam még csak 4 szezon zseton van... - de még kell 67 törölköző az event végéhez...

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Pont lesz a lényeg, zseton az annyi, én már aznap megcsináltam az eventet.

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Én némileg elszámoltam magam... a dekorok meg nem igazán adnak felreppenőt... no de majd ez után;)

zsani_apja kedveli ezt.
  17. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Most csináltam meg a nagy farmomon a szezonos részt.
    Rendesen számolta a pontokat, a törölközős pontokat is jóváírta, így a 13. szinten állok.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Én várok a hétfőre... nálam még mindig a nulla csúcsán van az eredmény...

19. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Én nekifogtam, mert 10 megrendelést kért a mester kurzus.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Jaaaa beadtam én is minden beadhatót... + event + farmáruda... + heti csomag... bérlet is van, de azt nem tudom begyűjteni...
    De így is 0 a szintxDxDxD