Visszajelzés Szezonok és matrica sorozatok csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok !

Az eventekkel végeztem, begyűjtöttem minden pontot amit lehetett. Jelenleg itt tartok:

Sok sikert kívánok mindenkinek :) /ismételni NEM fogom a 40. sort/

GA-BI-O-Farm és PaySkin kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Az nem valami sok, ennyi szokott lenni induláskor alapból, ha minden lehetőséget kiszedek. Kivan ez találva, ez is.
    Ez már így jobban tetszik. Itt biztos benne van minden.

-gyöngy-581 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Úgy tűnik csak részlegesen rossz a szezon.. nálam még nincs változás...
    A 16. szint kb jó lenne nálam is;)
    xDxDxDxD Messze van még ... addig simán meg jöhet a kedved...xDxDxD

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Szia!
    A hétvégi eventből kapott pontok még nincsenek benne, azt most kezdtem el.
    A 40. sort nem, hogy nem ismétlem hanem csinálni sem szoktam.
    A beadandó mennyiség aránytalanul nagy a kapott dolgokhoz képest.
    Ez a sor tipikusan azt mutatja, hogy a BP mennyire tartja a játékosait.

5. -Holdfeny-.

óóóó mégis sokan ismételték-ismétlik...;)Minimális ráfordítás híve vagyok... a maximális játék élmény mellett!:inlove:
    Azon gondolkozom... a szezon bérlet adta pontokat, hogyan pótolják..:music:

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan ez az én véleményem is a mostani, sőt már az előző szezon 40.-ra sor után is... :(

7. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Mint írtam mikor kijött a hivatalos, hogy ez az előre számolja a dolgot nem fog jót tenni a szezonnak. Nálam még tart bőven a strandos event, így abból nem szereztem semmit előre. 8-as szinten állok ahogy szoktam. Bérletet már hónapok óta nem veszek, nem ér 900FT ez a játékrész sem. Sajnálom, hogy nem tudok nullázni mert a rengeteg PP-m csak ott porosodik és a kuponjaim meg "kifogyóban", megkockáztatom, hogy hasonló játékélmény mellett ha elfogynak elfogyok én is :) Túl sok a butaság amit csinálnak, hivatalos közlemények hada marad el, majd ha kedvük tartja jön az 5PP ajándékutalvány vigasznak, pedig minket nem ez érdekelne. :(

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Mennyi PP porosodik? Mielőtt mentek nyaralni pörgesd el, aztán gyorsan kapcsold ki a gépet. :D ;)
    Elfelejtettem, amiért jöttem. :D Ezzel a mostani hibával nagyon felrántottak most, pedig éreztem, hogy ez lesz. Ez az egyik dolog, ami itt tartott a játékban. Azért annyira nem, hogy az egér bánja. :D Kíváncsi leszek, mi lesz. Az sem látszik nálam, hogy megvettem a bérletet. Nekem megért 539 ft- ot eddig

Utoljára szerkesztett: 15.8.26, 21:02
    -gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. zsoxxya

zsoxxya Fórum ismerője

Kerek egy ellenorzest. A szezonnal nekem 0 pontot mutat, 2. indul es nem szamol semmit, de 5 szezonpontot mutat. A strandos eventet befejeztem, de azt se irta jova! Kerlek nezzetek ra.
    Elore is koszonom!
    Gazda: zsoxxya ID: 19684713

10. -Holdfeny-.

Az egér nem hibás...:DEgyenlőre nálam is nullán áll a dolog...:music: