Visszajelzés Szezonok és matrica sorozatok csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggel!
    Néhány megrendelő kimaradt... kb 500 pont marad bent... így értem a 24. szintre...
    Változás akkor lehetne ha néhányan tételesen kiszámolnánk hogy gubanc van...:oops:
    Bár ugye akkor egy paprikajancsinak aki kényelmes székben ül el kellene vállalni hogy hibázott...
    De sokkal egyszerűbb azt mondani itt nincs MÁR hiba...8) A bérlettel csak piszkálnak valamit... :music:

Swartsch, PaySkin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Nem tudom mi okozza a gubancot, szerintem a háttérben való számolás.
    Nem voltam a hétvégén és tegnap, napközben csak 2 percet adtam a farmnak: belépés - ajándékok átvétele, naptár, szezon gyors teljesítése.
    A bérletet is csak vasárnap vettem meg, az eventgazokat még csak ma reggel ültettem-befejeztem be, a játékot még nem kezdtem el, a hétvégi eventeket nem csináltam és így állok most : 947/990

Ja ! Városi megrendelővel se foglalkozom már egy jó ideje:)
    Az 500 pont pengőért és az 1800 pont aranyért megvéve benne van.

Szóval tuti, hogy Nálad nincs rendben az elszámolás !

zsoxxya, Swartsch, PaySkin és 3 más kedveli ezt.
  3. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

apumbiapa, zsoxxya, Farm_Tadity_ és 3 más kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Szia!
    Na én épp most írtam a hibákhoz, felháborodásom és elkeseredettségem határtalan.:cry::sleepy:

Sziasztok!
    Na nehogy már még én írogassak a Supportra Angol vagy Német nyelven a valós pénzemért.
    Nem tudom egyik nyelvet sem és nem csak a bérlettel van gondom, egyre több napi szinttel vagyok lemaradva a
    velem megegyezően beadott, megvásárolt,elvégzett feladatok, játékosokhoz képest.
    Felháborító, amit a játék készítői megengednek maguknak!!!!
    GA-BI-O-Farm ID 1508500

inanna11, zsoxxya, PaySkin és 4 más kedveli ezt.
  5. Enikő65

Enikő65 Fórumszaki

Sziasztok !
    Számomra is szomórú és felháborító amit a Bp. művel velünk. Én irogassak ,mert költeni mertem a farmra a nyomorúlt szezonbérletükre >:(:wuerg: Kérem a szezonbérlet újbóli ellenörzést ,mert ugye tudják ellenőrízni ? :wuerg: Vagy netalán mégis ÓRIÁSI hiba van a farmmal és nem tárolta el az eseményeket !! Könyörgöm NE újjítsanak a meglévőt rakják rendbe !!!!! Egyenesen undorító az egész :wuerg: És továbbra sem engedi megvenni ,akkor mit is kell igazolnom ??????????

zsoxxya, PaySkin, Farm_Tadity_ és 2 más kedveli ezt.
  6. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Sziasztok! :)
    Háttt... úgy látszik már egy Skript lefuttatása is nehézkes... mindenki oldja meg magának a Supporttal! :oops:
    Ha esetleg valakinek segítség lehet, beszúrom ide németül és magyarul, amit én írok a Suppnak.

Kedves Support!
    A 61. szezonra megvásároltam a szezonbérletet. Ezt azonban a rendszer a szezonhibák kijavítása után sem írta jóvá számomra.
    Ezért tisztelettel szeretném kérni Önöket, hogy legyenek szívesek utólag jóváírni számomra mind az elmaradt szezonbérlet-jutalmakat, mind pedig a hiányzó szezon-jutalompontokat.
    Köszönöm szépen a segítségüket!
    Tisztelettel.....

Liebes Support-Team,
    für die 61. Saison habe ich den Saisonpass gekauft. Dieser wurde mir jedoch auch nach der Behebung der Saisonfehler vom System nicht gutgeschrieben.
    Ich möchte Sie daher höflich bitten, mir sowohl die noch ausstehenden Saisonpass-Belohnungen als auch die fehlenden Saison-Belohnungspunkte nachträglich gutzuschreiben.
    Vielen Dank für Ihre Unterstützung!
    Mit freundlichen Grüßen......

Ha valakinek más közlendője is lenne a Support felé, szívesen segítek neki lefordítani németre, h el tudja nekik küldeni!

Utoljára szerkesztett: 18.8.26, 10:40
    inanna11, Enikő65, PaySkin és 6 más kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

Szia Szomszikám!
    Szerinted ez elég? Nem kell esetleg farmnév ID? Vásárlás időpontja, könyvelésnél találtam egy számsort esetleg?
    Viszont ha így elég, megköszönöm Neked a segítséget, hiába várakozok úgy hiszem.
    De az, hogy nem tudják kiszűrni, ki vett bérletet, azért ez elég fura.

8. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Szia Szomszi! :)
    Természetesen farmnév és ID a végére, mint minden Supp felé küldött levélnek!!
    Hát, én meg nem mondom, h mikor vettem meg hacsak nem megtalálom valahol a mailek közt. Az automatikus mail visszajött, persze tök logikusan...én németül írtam , így elvártam volna a német választ rá, de ez nem jött össze.. angol a menő. :D

Ui: Megtaláltam a szeronbérlet vásárlási visszaigazolást a mailjeim közt a kukában :D Ha esetleg kell nekik, majd mailben válaszként megkapják. De ha neked megvan, akkor küld el azt is nekik.

9. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Na azért ez már igazán felháboritó. Megveszem a szezonbérletet, és akkor közlik velem, hogy ha nem irta jóvá a rendszer, akkor álljak neki a supportnak könyörögni, hogy kegyeskedjenek nekem jóváirni. Hát ennyire hülyének nézik az embert? Nem beszélve arról, hogy ráadásul, nem lehet nekik magyar nyelven irni. Mert igaz, le lehet fordittatni a google-val, meg egy kedves gazdatársunk Swartsch meg is tette nekünk itt a fórumon , de ez azért mégiscsak felháboritó. Egyre több a hiba, állandóan újitgatnak amivel csak rosszabb lesz minden, és most én könyörögjek, hogy irják nekem jóvá azt amit megvettem. Kérem a T. supportot ellenőrizzék le még egyszer és javitsák ki a hibát. Én sem tudom pontosan mikor vettem annyit tudok, hogy amikor bezengték, hogy a jön az új szezon utána megvettem, de hogy aznap vagy másnap a fene se tudja pontosan.
    Farm_Tadity_ ID:25518752

Ui.: Azt hiszem én is megtaláltam mikor vettem, én PayPal-lal vásároltam meg, aznap amikor a kiirás megjelent azaz pontosabban az előszezonnál 13-án.

Utoljára szerkesztett: 18.8.26, 11:06
  10. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Köszi szépen mégegyszer, nagyon rendes Tőled, hogy segítesz. Akkor elküldöm nekik, amit írtál kiegészítve a vásárlás időpontjával.
    Már lassan lejár a munkaidejük, aztán még ma se lesz belőle semmi.
    Nos elküldtem, válaszoltak is rá, dehogy 24 óra cirka a javítás vagy mi.....hát jó munkához idő kell:cry:xD:cry:xD
    Nem idézem már be mert még baj lesz.

Utoljára szerkesztett: 18.8.26, 11:28
    inanna11, zsoxxya, Farm_Tadity_ és 2 más kedveli ezt.
  11. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Igazán nincs mit köszönni! :inlove:
    Sajnos nem a hiba elhárítása, ill. a jóváírás történik meg 24 órán belül, hanem h felveszik veled személyesen is a kapcsolatot. ;):oops:

12. GA-BI-O-Farm

Hja, hogy így, akkor lehet lejár a szezon, mire minden a helyére kerül.xD

Na ez olyan, mint előttünk az aszfaltozás. Egy nyamvadt 2 sávos utat már 3. hete
    csinálnak, 2* módosítottak, ma van az utolsó határidő, de , ahogy látom ma se lesznek készen. Marha pipa vagyok, nem győzök takarítgatni, filózni mikor mit csinálnak, kinyithatom e az ablakokat vagy sem.

Utoljára szerkesztett: 18.8.26, 11:46
    -ágianyu33-, PaySkin, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  13. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

xDxD
    Itt minden IS előfordulhat!

14. -Holdfeny-.

Hurrá írtam a supportnak... angolul...
    Nem sikerült szépre..:p de jó hosszú lettxDxDxD

15. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Ohhh, jóváírásra került elvileg minden. Én ugyan nem számoltam mennyi pontom kéne, h legyen, de a szezonbérlet aktív és a bérletes jutalmakért egyenként rá kell kattintanom a zöld "Kérelem" gombra. Ez azért elég gyors reakció volt a Supptól! :)

16. -Holdfeny-.

Nálam még lakat van mindenen...
    Csak kérdés... a szezon pontokat 20 óránként megkaptad? na jó naponta egyszer leszedve...

GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  17. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Sajnos fogalmam sincs! :D
    Mivel nem minden megrendelő kérésének teszek eleget, ezért írtam, h nem tudom mennyi pontnál vagyis melyik szinten kéne tartanom.

18. -Holdfeny-.

Igazából, ha manuálisan kell aktiválni nálunk a bérletet... meg amúgy nekünk kell begyűjteni 20 óránkét ... azt kizárt hogy számolta volna a rendszer... Szóval van némi veszteségünk... Mert ez így logikus...
    Ja itt ez egy vicces farm...:mad: Itt a józan ész nem játszik... ha hibaelhárítás van...
    Itt csak a mosdatás... >:(:oops:

GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  19. Swartsch

Swartsch Fórumgróf

Olvashattátok, h én azért nagyon sokáig lojális voltam és védtem a BP-t. Nálam a felhővásárral tették fel az i-re a pontot. Elvártam volna, h ha nem az én hibámból nem tudtam megvenni valamit egész hétvégén, amit szerettem volna, akkor legalább legyenek kedvesek meghosszabbítani az akciót!
    Na de, h ne legyen off, elvégre ez szezon és matricasorozat csevegő... remélem valaki majd megírja, aki pontosan kiszámolta, h mindent jóvá írtak-e nála.

20. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Jaj de jó neked. Nálam még mindig lakat van rajta és a gomb sem aktiv

Ui.: Mikor irtam még lakat volt, és most meg megvan, mindenhol ott a kérelem, és megkaptam mindent. Hála istennek. Tényleg elég gyorsak voltak. (Mondjuk ideje volt.)

Utoljára szerkesztett: 18.8.26, 14:24