Szilveszteri bulipockok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 23.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Nemesített hagymával kezdtem a felröppenő megvan mind, malom megy, 500 szuptrágyával kevesebb van:)
    Fog ez menni:)

patakvera, kutyaszálló, Gio és 9 más kedveli ezt.
  2. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

elbénáztam!!>:(A nagy sietésben rossz gombra nyomtam és kiástam a kezdő 10-emet:wuerg: Most várhatom valamikor az 5 darabot.:oops: Jó lemaradok :mad:. A kutyafáját neki, pedig még el se kezdtük a bulitxDxDxD

patakvera, kutyaszálló, Gio és 2 más kedveli ezt.
  3. _Devike_

_Devike_ Fórummogul

Sziasztok

Kövezzetek meg de nem értem.. Már a napokban olvastam valahol ezt a 0%-os hagymát, azt hittem valami vicc. :) Néztem a nemesítést a farmomon, 7,2% víz lett. Felhősorom is van, de semmiképpen nem értem, hogy lesz ebből nulla? :eek:8)
    Ha valakinek van egy csöpp ideje megvilágosítana? Akár privátban is. Köszönöm szépen :) _Devike_

patakvera, csio70 és Valcsitanya89 kedveli ezt.
  4. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

igen, igazad van:)

kutyaszálló kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ha egy kicsit visszaolvasol a topicban pontos leírásokat találsz.:)

6. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Érdekelne ez a 0 %, nem tudom mi az, hogy lehet elérni:D

csio70 kedveli ezt.
  7. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Sziasztok!
    Fél órás csúszással kezdtem, de nagyon koncentráltam, mit hogyan eszek, mikor indítok... tiszta agymunka :D
    A múlt héten kinemesítettem a hagymát (mindig megéri olvasni...köszönöm a leírását), így most rózsa helyett abból arattam pár kört (persze előtte még aktiválni kellett a nemesítést :oops:). 33 egérrakétát indítottam, az első kört -megszórva minden jóval- lassan aratom :)
    Hajrá mindenkinek!:)

kutyaszálló, csio70 és LBetti kedveli ezt.
  8. békácska

békácska Junior szaki

Sziasztok!
    Na most áldom az eszem,még az előző babyboom-nál tenyésztettem a pulykát ezerrel,mondom,karácsony körül hátha kell valamihez...:) Most meg 35-40 ezerért teszem föl a házi pulykát(csak azért ennyiért,mert többért nincs képem...:D)Én nem is tudom,hogy miért akadtam ki ennek a hibiszkusz ügynek,most nézem,hogy csak az utolsóhoz kell...Biztos mikor elolvastam a leírást a bal lábikóm ért először a földhöz,mikor kimásztam az ágyból :D Én is nemesítettem a rózsát,nézem,nézem,csak nem rövidül amennyivel írjátok...Na mondom megnézem a a tölgynél,hogy kiváltottam-e a trágyás rúnát,de tuti,hogy kiváltottam,ha nem én fejelem meg magam...Hát nem...:D Azóta aktívan próbálkozok önmagam megfejelésével...;) :D Sok sikert mindenkinek,azért a szilveszteri buli rovására ne menjen a rakétagyártás :D

kutyaszálló, Littlemonkey, Gio és 9 más kedveli ezt.
  9. janijanix9

janijanix9 Járnitanuló

Egy órával az event kezdése után,hogy lehet 427 homok,427 fa,305 álarc?Valamit nem tudok?Hosszú,stb,stb,na de a töredéke sem!Mit tudtok Ti?????

kutyaszálló és csio70 kedveli ezt.
  10. -dasan-

-dasan- Utánpótlás-írogató

A malomban nem találom az egérrakétát:( Van valakinél ilyen gond?

11. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

de ügyes vagy:D minden elismerésem a tiéd:D:inlove: Az a legszebb, hogy 500 szupitrágya elég volt:D Neked így sétaxDxDxD

csio70 kedveli ezt.
  12. ördög0

ördög0 Rutinos

Sziasztok!
    Kipróbáltam én is a full-ra nemesített szegfűt komfort tajajon, és láss csodát rögtön beérett, és a felröpikből a szédült szánton 42-42 db-ot adott, egy aratásból mind a 3 fajtából. A röpcsik már mind megvan,a malom üzemel.

13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem is annyi ment el, de már több felröpim van,mint kéne.Megérte a sok nemesítés, a rengeteg növény miatt is amit elhasználtunk hozzá ,plusz a sok idő!mert így már nem kell idegeskedni: vajon meg lesz?A malom nálam is megy!

kutyaszálló, Gio, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  14. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

a szigeten keresd:)

15. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Csak nekem újdonság, hogy motoros kacsa is kell?

16. -dasan-

-dasan- Utánpótlás-írogató

Megvan a válasz,bocsi:)

17. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

sziasztok mindenkinek jó eventet!:)1300 szuper trágyával kezdtem el a hagymát ültetni ami beért 1 perc allat igy lett.1100 felröpenöm
    mindenből,így gyorsan meglesz az event!:)mindenkinek sok sikert:)

kutyaszálló, Littlemonkey, Gio és 2 más kedveli ezt.
  18. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

A szigeti malomban keresd.

19. békácska

békácska Junior szaki

Az nyeremény szerintem! :)

patakvera és csio70 kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A kiírásban nem történt változtatás. A követelmény vagy a nyeremény nem mindegy.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.