Szilveszteri bulipockok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 23.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Aranygarádics

Aranygarádics Fórum-zöldfülű

Most nem panaszkodni akarok,csak Boldog ujévet kivánok minden farmerámásnak :)

bonita333, Marika312, patakvera és 14 más kedveli ezt.
  2. ntamas

ntamas Aktív író

Szia!
    Igen, szép kis idők voltak :D tényleg minden egész máshogy volt mint most.
    Én azután kezdtem el játszani, miután bekerült a szédült szántó.

Eventtel kapcsolatban: egész jól állok, még az is lehet, hogy meg lesz teljesen. Bár én nem kapkodom el, csak szépen nyugisan :)

delfin44, Marika312, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  3. bonita333

bonita333 Rutinos

4. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Nemnem, akkor még nem voltak felreppenők és 100 darab volt a legnagyobb mennyiség,
    amit be kellett adni az eventbe... most ez már az á
    lmok földje :music::inlove::music:

Haladgatok a mostanival de a malom... hááát az a sebességével nem lett a kedvencem
    :sleepy:

csio70, igalializ és veranike kedveli ezt.
  5. FarmerMoncsi

FarmerMoncsi Járnitanuló

Sziasztok!
    Én még ilyen boldog sose voltam, az eventet csak a 3. feladatsorig csinálom, a többire nem lesz már se időm, se kedvem igazán, de ezek a titokcsemeték most nagy örömöt okoztak :) 1 mandula XXL, 1 kecsketej, 1 szamóca és 1 japán naspolya fejlődött ki, utóbbi kettő még nem volt, úgyhogy nagy az öröm :) 10 perc van még hátra az egérrakétának, és utána tehetem le a titokólakat is, és már nagyon kíváncsi vagyok, hogy reggel mit fogok nyitni :)
    Hasonlóan szerencsés, boldog új évet kívánok minden kedves gazdatársamnak!

6. bonita333

bonita333 Rutinos

Azt hiszem nagyon kisarkítottad a bejegyzésemet a "fizess, jobban haladsz szagra"! Félreértetted, kiélezted! Nálam egyáltalán nem így működik a dolog! Én - alig egy éve - az új rendszerben kezdtem és minden AB-ért már már megszállottként keményen megdolgoztam, mert imádok játszani. Hosszan érő növényeket vetek aratok, magas TP-t adó barkácsolt ólakat, fákat rakok ki, nézem, melyik adja a legtöbb TP-t, teljesítem a gazdaköri feladatokat és alázattal kiszolgálom a megrendelőket! Így szépen haladok lépésről lépésre előre. Nem vagyok nagy "sprú", de elég jól taktikázom és nem túl rossz a logikám :)
    Azt azért megkérdőjelezném, hogy mindenki egyenlő eséllyel indul....!
    Az pl. meg sem fordult a fejemben, hogy mint az őrült el kezdjek mangós narancsos turmixot gyártani :) ettől sokkal spórolósabb vagyok :)
    Ja! és az utolsó feladat gyémánt részénél - vagy egyáltalán - számomra nem a "kiváltás" hanem a teljesítés a lényeg :) az ad sikerélményt a játékban :)
    Szóval! Játsszunk, mert játszani jó :) :) :)
    További szép estét és Boldog Újévet :)

Marika312, csio70 és Blindate kedveli ezt.
  7. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

:)
    Nagyon szépen köszönöm az évvégi nosztalgiát, és a pár hsz-sal lejjebb található "Álmok földjét". :)

Ylyuszvölgye, genka53, boszieva és 4 más kedveli ezt.
  8. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

Sziasztok! Minden Kedves Gazdatársamnak, Moderátoroknak és Jónásunknak nagyon Boldog Új Esztendőt, sok Boldogságot - Egészséget-Gazdagságot kívánok!

bonita333, -Szemecske-, Marika312 és 10 más kedveli ezt.
  9. Lydia01

Lydia01 Haladó

Igen, igazad van, csak arra gondoltam, hogy mivel ennek a felhőnek a "párja" nemrégen 175 FA-ért volt beszerezhető, ahhoz képest azért drága. A 7. feladat arany részéhez ha csak a hibiszkusz hiányzik, akkor 198 FA-al lehet kiváltani (a gyémántnál sanszos, hogy még többel, de azt csak reggel tudom leadni, így nem tudom pontosan mennyi az annyi). Ahhoz képes gondoltam, hogy kicsit drágára jön ki:). (felhő nélkül meg pláne) ;)

Marika312, csio70 és boszieva kedveli ezt.
  10. HEGYMANÓ

HEGYMANÓ Haladó

Sziasztok el sem hiszem lett egy Kakasom a titok ólból a többi,mosómedve,egér,birkanyiró90szinten!A kakasnak örülök!

alpha58, Marika312, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    matrica és a felhő megszerezve:p
    jöhetnek a rávalók, utána a többiek:D:inlove::D:inlove::D:inlove:

Marika312, patakvera, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  12. boszieva

boszieva Fórumszaki

Még nem tartok ott, de tényleg nem kevés pénz! :eek:
    Ha nem megy, még mindig ott a cserenap! :p

Marika312, csio70, Ylyuszvölgye és 3 más kedveli ezt.
  13. zebraful

zebraful Fórumelemző

Felkeltem leszedni a tüzijátékot, mostanra a fák is beértek. Leeeett 1 db xl citrom, ez gőzösbe,
    DE: lett 1 szakura cseresznye, 1 naspolya és 1 japán naspolya.Ezért megérte felkelni. Az ólaknak még kell
    50perc.Várom a kakast... de addig alszom egyet.
    A 6.és 7.feladatból az arany és gyémánt van hátra. Még 11. rakéta, pár felröppenő, 5500 tüzijáték és befejeztem.

vje0315, Littlemonkey, Gio és 8 más kedveli ezt.
  14. bakosagi54

bakosagi54 Rutinos

Sziasztok.Titkok beértek Egér Róka Mosomedve és KAKAS lett örólök neki mert még nem volt

bonita333, alpha58, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  15. INCY

INCY Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nagyon kár, hogy teljesíthetetlen a feladatsor a hibiszkusz miatt .:( Pedig már nagyon régóta játszom. Most nagyot csalódtam . :(Lenne időm teljesíteni. :(

16. Blindate

Blindate Haladó

Ne légy csalódott, hisz ilyen a játék! Ha nagyon akarod, akkor arannyal be tudod fejezni a feladatot. Vagy a másik lehetőség, hogy rágyúrsz a Bahama sziget fejlesztésére, ha most tényleg van időd! Én az utóbbit tenném a helyedbe, mert lesznek még eventek, újabb gazdaköri küldetések!

Gio, Marika312, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  17. hupi78

hupi78 Fórum hercege

sziasztok.mindenkinek buék.ez egy laza event semmi gond nincs vele majd ha ti is évek óta játszotok könnyű lesz:D

bonita333, kutyaszálló, ntamas és 2 más kedveli ezt.
  18. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Sziasztok :)
    Tudja-e valaki, hogy kb. mennyiért fut a piacon a hibiszkusz?
    Köszi a választ :)

bonita333 kedveli ezt.
  19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

pifepöfe kedveli ezt.
  20. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.