Szilveszteri bulipockok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 23.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

genka53 és Marika312 kedveli ezt.
  2. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Éjjelre ültess hosszúérésűt. :)

genka53 kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Egy kis segítség a "mérlegeléshez":

genka53, dalmata10, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia kedves szomszéd gratulálok hozzá, én is végeztem az eventtel, sok sikert és Boldog Új Évet kívánok Neked és minden kedves játékostársamnak is. :):):):)

Utoljára szerkesztett: 31.12.14
    genka53, dalmata10, Jucus19 és 12 más kedveli ezt.
  5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Kedves Játékostársaim! Nagyon boldog újévet mindenkinek!

Numiz, genka53, CitizenZero és 7 más kedveli ezt.
  6. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Én is nemsokára kész leszek. Mivel nincs hibiszkuszom, azokat nem csinálom meg. valamint eladtam az összes bohóchalamat és emumat, szóval az is kilőve.xD De így is elégedett vagyok. :)

kekmaci75, Jucus19, CitizenZero és 4 más kedveli ezt.
  7. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Jaj, nagyon szépen köszönöm, pont ez érdekelt.
    Bár reméltem, hogy kicsit alacsonyabb szám fog ott szerepelni, dehát a tények azok makacs dolgok ugye. :):):)

8. Pi-roschka70

Pi-roschka70 Járnitanuló

hibiszkuszom nincs és nem is tudok szerezni, a bohóchalat és az emut meggondolom, de egyébként nem nehéz az event! a baha pontoknak örülök, így haladhatok szintet, jól jönnek nekem most a felröpik is!

9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Boldog Új évet kívánok mindenkinek.Jó szórakozást aki teheti,bulizzatok!

Numiz, genka53, Jucus19 és 9 más kedveli ezt.
  10. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

4 db titokfa lepakolva:)

Remélem jó fa lesz belölle:3

11. bondlány

bondlány Utánpótlás-írogató

szép ujévváro napot mindenkinek.
    nagyon szomoru vagyok, mert nem tudom befejezni a játékot.nincs hibiszkuszom, még 7 ab.hiányzik, hogy jogosult legyek termelni.cserenapon sem lehet hozzájutni, mert akinek van, nyilván nem fogja a felhösort feláldozni.hogy tenyészteni kell, az okés....de hogy pont az utolso lépést ne lehessen megcsinálni.....na az bosszanto.azért lehetett volna valamilyen megoldást találni hogy az utolso szintet ennyi lelkes munka után jo érzéssel be is fejezzük.persze azért a kedvem a játéktol nem ment el, csak 1 felhösorral.....kevesebb van.
    kedves BP.nem tudsz meg megoldást a sok gazdának?

boldog uj évet kivánok mindenkinek a világon.

_Cygnus_, genka53, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  12. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Adok neked 2 megoldást:
    1. Amit szeretne a BP: Azonnali befejezés sok sok farmaranyért amit szívesen elad neked jóáron.
    2. Szintet kell lépned a Bahán. Ez könnyen megoldható csak legyen sok Csengőpengőd és legyen kiváltva vagy a pékésged vagy a természetgyógyászod (ha mindkető megvan sem gond persze). Belépsz a piacra és bevásárolsz Csokis palacsintából vagy Mangós-Narancsos turmix-ból. Utánna ezeket elfogyasztod, figyelembe véve ezen termékekért azonnali tapasztalatpontokat amiket kaphatsz szintet lehet lépni és aranybanánra szert tenni.

csio70, genka53, Jucus19 és 4 más kedveli ezt.
  13. nyific

nyific Fórum elő legendája

BOldog Újévet eventesek!
    De ültessetek is ám, ne csak Őket nézzétek!:)
    Hiányzik még ötezer gaz, aztán meglátjuk, a malom állandóan pörög.

csio70, genka53, Gio és 8 más kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

hát senki sem gratulál neked-.-
    na én azért is gratulálok,hogy kivégezted:D:D
    az első kitehetőm meg van, jön a kövi a kellékekből csak a növényke hiányzik ,az meg ráérxD
    a hibiszkusz nálam 64 csp a piacon:inlove:
    nem tudom,hogy érek haza a melóból ezért mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

_Cygnus_, csio70, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  15. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Minden kedved modinak és játékostársamnak nagyon boldog újévet kivánok egészségben,gazdagságban!! :)
    A titokfáim érnek,ráadásul találtam egy cédrátot a pajtában,amit fogalmam sincs mikor kaptam! :D
    És ez nem az a játék,ahol a tündérek serénykednek! :) Mindenkinek ekkora meglepit!!:)

_Cygnus_, csio70, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  16. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok! Ezzel a kis versikével szeretnék mindenkinek nagyon boldog új évet kívánni.
    ...................

Túlméretes kép linkre cserélve. A megengedett maximális képméret a fórumon: 550x300 képpont. /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.12.14
    _Cygnus_, csio70, Gio és 8 más kedveli ezt.
  17. Littlemonkey

Littlemonkey Utánpótlás-írogató

Titokfák kipakolva. Szamócának örülnék, majd meglátjuk. :music:

Elég jól adja a felröpiket, bár csillogó homok kevesebb.

Nálam most 43 a hibiszkusz.

BÚÉK mindenkinek!!!

_Cygnus_, csio70, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  18. soramay72

soramay72 Fórum hercege

BUÉK! Igen a csillogó homok kevesebb, de így is az 5 feladatnál tartok, malom malmozza hozzá a rakettát, a földek termelik a szivárványos tűzit, az mondjuk hamarabb meg lesz mint a felrepik, de szerintem azzal sem lesz gond xD

_Cygnus_, csio70, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  19. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

:inlove::inlove:

Szia bondlány! A fenti javaslatokat még kiegészíteném azzal, hogyha még nem böngészted át a gazdaköriket, nézd át, hátha van még olyan benne, amelyik BTP-t ad, s akkor gyorsan csináld meg, mert azzal is növeled az esélyt a BAHA szintlépéshez, azaz az AB-k gyarapodásának. Még mindig van esélyed, csak neki kell állni! Szorítok neked!

Nagy gratula Neked! Igen szorgos voltál! :D Én még gYűjtögetek, s ha minden meglesz, akkor adom be. Az egérrakétákból csak pár darab hiányzik, a növénynek is több, mint a fele megvan. Iparkodom. ;):)
    Estére jó szilveszterezést, az új esztendőre meg jó egészséget és sok boldogságot kívánok!:inlove:

[​IMG] :inlove:

csio70, genka53, Gio és 5 más kedveli ezt.
  20. Robi80

Robi80 Aktív író

B.Ú.É.K Mindenkinek!!!!

_Cygnus_, csio70, Numiz és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.