Szomszédkereső

Kategória: 'Barátkeresés', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. pantec

pantec Utánpótlás-írogató

Sziasztok!246-os szinttel 2 dolgos ,kitartó szomszédot keresek.Kizárólag 150 feletti szinten lévőt jelölök vissza.Sajnos a kezdő szomszédok nem kitartóak.Ennek tudomásában jelölj.

2. sziladi53

sziladi53 Junior szaki

Sziasztok! 1 szomszédom meg lépett helyette keresek másikat. 241 szinten vagyok.

3. mrsdomino

mrsdomino Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szomszédot keresek! Így még nem jártam! Régi szomszédaim vannak, minden nap küldünk ajándékot egymásnak! Úgy egy fél éve -nem kerestem- jelentkezett egy szomszéd, ez ok. Néhány napra elmentem szabira május elején és most június elején is. Ilyenkor írni szoktam a szomszédaimnak, hogy néhány napig nem leszek, nem tudok ajándékot küldeni. Erre a "kedves szomszéd" írta, hogy ne TRÜKKÖZZEK! és kitörölt a szomszédai sorából :( Nem személyeskedek, nem írok ide a nevét! Szóval szomszédot keresek! Köszi!

erko63 és Damela kedveli ezt.
  4. Damela

Damela Utánpótlás-írogató

jelöltelek, és küldök ajit, csak írd meg mikor mit ??

5. mézgagéza66

mézgagéza66 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szomszédokat keresek. A szint mindegy. Köszönöm!

6. Ironman32091

Ironman32091 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Visszatérő játékos vagyok! Újból elkezdtem a játékot és szomszédokat keresnék. Ha valaki szívesen lenne a szomszédom azt örömmel venném..:)

7. camilla44

camilla44 Aktív író

Sziasztok! Szomszédot keresek, 239.szinten állok.

8. gerzseg13

gerzseg13 Utánpótlás-írogató

Sziasztok szomszédokat keresek mert a régiek elég lusták és nem csinálnak semmit nem küldenek nekem ajándékot sem nem értékelik a farm fotóimat. Nekem olyan szomszéd kell aki küld nekem ajándékot Dínó játszóteret. Hisz ez nem kerül senkinek pénzébe.
    Várom az olyan szomszédok jelentkezését akik tevékenyek.

9. fraka

fraka Járnitanuló

Sziasztok! Eltünt 2 szomszédom, helyettük keresek újakat, lehetőleg 200 szint felett!

10. baltha54

baltha54 Aktív író

259 szinten vagyok egy szomszédot keresek, csak olyan jelöljön aki 200 felett van, és ajándékozásról nem felejtkezik el. Köszönöm

11. Pucóka85

Pucóka85 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!! Szomszédot keresek 249-es szinten vagyok.

12. Locskabocs

Locskabocs Fórum-zöldfülű

Üdv Gazdák! szomszédaimat keresem, magam 212-es szinten vagyok.
    Jó gazdálkodást kívánok Mindenkinek!

13. nmari

nmari Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szomszédokat keresek.

14. Bettifarm333

Bettifarm333 Utánpótlás-írogató

Sziasztok :) Szorgos szomszédokat keresek, kérlek jelöljetek ! Köszönöm :)

15. ancsika921202

ancsika921202 Járnitanuló

Sziasztok! Szomszédot keresek.

16. bibike13ger

bibike13ger Fórum-zöldfülű

sziasztok szomszédokat keresek. 25 szinten vagyok .

17. István38

István38 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! szorgos-dolgos szomszédokat keresek!

18. nagyonnagymama83

nagyonnagymama83 Fórum-zöldfülű

19. nagyonnagymama83

nagyonnagymama83 Fórum-zöldfülű

20. Medard01

Medard01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.

Akad az utcánkban 2-3 szomszédnak hely. Aktív szomszédokra van szükség, mert napsütéses, jó termővidék. Mindegy milyen szinten vagy, csak suhanjanak a küldemények oda-vissza.....egymás fejlesztésére.