Szomszédok keresése szint szerint: 200+ szint

Kategória: 'Barátkeresés', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |Tamás|

|Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Ebben a topicban adhatjátok le a hirdetéseiteket, ha 200+ szinten kerestek szomszédokat.

A téma rendszeresen, hetente legalább egyszer archiválásra kerül és a 7 naposnál régebbi hozzászólásokat archiváljuk, később pedig törölni fogjuk.

A szédült szántóval - szomszédokkal kapcsolatos részletes leírásunkat itt találjátok:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

• Nem megengedett csak azért írni, hogy növekedjen a hozzászólás-számotok.
    • Nem megengedett ugyanolyan tartalmú hozzászólás többszöri, fölösleges közlése (floodolás).
    • Minden hozzászólásnak legalább 4 szóból kell állnia; kevesebb szó spamnak minősül.
    • Nem engedélyezett rendszeresen nagybetűket (a normál betűméretnél nagyobbat) használni a hozzászólásokban/aláírásokban.
    Fórum szabályzata ebben a topicban is érvényben van!

Amennyiben számotokra szimpatikus felhasználói hirdetést találtok, a szomszéd jelöléssel kapcsolatos megbeszéléseket privát üzenetben ( farmon belül ) intézzétek!
    Az ilyen jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.

A Farmerama fórum csapata

2. kadarz

kadarz Utánpótlás-írogató

Hali! 219 szinten vagyok. AKTÍV SZOMSZÉDOKAT KERESEK, napi ajándékozással.

bongyi_ kedveli ezt.
  3. csimo

csimo Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Egy szomszédot keresek napi ajándékozással!237-es szinten vagyok.

máriamargit és bongyi_ kedveli ezt.
  4. .Moncsi89.

.Moncsi89. Fórum-zöldfülű

Sziasztok szomszédokat keresek Farmnevem .Moncsi89. Szintem 201

5. Markitooo

Markitooo Törekvő

Sziasztok, 4ev kihagyas utan ujra folytatom. Regi uj szomszedaimat keresem batorito hasznos tanacsokkal.
    Elore is koszonom! Bocsi az ekezet miatt de csak angol abc-m van :)
    Udv. Markitooo 155-os szint.

6. máriamargit

máriamargit Járnitanuló

Az idézést töröltem, nem idézünk senkit ebben a topikban!/smoldering
    Szia 239 szinten vagyok naponta játszom szívesen lennék a szomszédod farm máriamargit

7. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Junior szaki

Sziasztok!
    Szomszédokat keresek! 2 év kihagyás után szeretném újrakezdeni! 225-ös szinten vagyok.