Szomszédok keresése szint szerint: 200+ szint

Kategória: 'Barátkeresés', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ebben a topicban adhatjátok le a hirdetéseiteket, ha 200+ szinten kerestek szomszédokat.

A téma rendszeresen, hetente legalább egyszer archiválásra kerül és a 7 naposnál régebbi hozzászólásokat archiváljuk, később pedig törölni fogjuk.

A szédült szántóval - szomszédokkal kapcsolatos részletes leírásunkat itt találjátok:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

• Nem megengedett csak azért írni, hogy növekedjen a hozzászólás-számotok.
    • Nem megengedett ugyanolyan tartalmú hozzászólás többszöri, fölösleges közlése (floodolás).
    • Minden hozzászólásnak legalább 4 szóból kell állnia; kevesebb szó spamnak minősül.
    • Nem engedélyezett rendszeresen nagybetűket (a normál betűméretnél nagyobbat) használni a hozzászólásokban/aláírásokban.
    Fórum szabályzata ebben a topicban is érvényben van!

Amennyiben számotokra szimpatikus felhasználói hirdetést találtok, a szomszéd jelöléssel kapcsolatos megbeszéléseket privát üzenetben ( farmon belül ) intézzétek!
    Az ilyen jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.

A Farmerama fórum csapata

DetoiX, kmandy, Tittie és 17 más kedveli ezt.
  2. jani8888

jani8888 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Szomszédokat keresek, csak 200-as szint felett. Farm szint :242 Baha :917.

gergaczmarika kedveli ezt.
  3. gerecstomek

gerecstomek Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    gerecstomek gazda vagyok.

Pár év után most térek vissza, sajnos nincs egy szomszédom sem.
    Keresek csak aktív szomszédokat.
    A főfarmon a 234. szinten vagyok, a Bahamarama szigeten pedig a 725. szinten.

Ajándékot minden másnap, vagy harmadnap tudok majd küldeni megbeszélés szerint, azért, hogy minden szomszédnak jusson majd.
    Ajándékkéréssel kapcsolatban kérem írjatok majd privát üzenetet.

Köszönöm ha jelentkeztek!

4. Maffin71

Maffin71 Haladó

Sziasztok! Egy szomszédom elveszett helyette keresek hasonló szintűt mint én. Jelenleg a 247-es szinten kapálok.
    Köszi ha jelölsz.

5. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, 2 szomszédot keresek, lehetőleg aktiv gazdákat :)
    Köszönöm!

6. Tothland

Tothland Járnitanuló

Sziasztok!
    Az oldal szerinti szomszédot keresek.
    Üdv Tothland

7. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum nagymestere

Sziasztok!
    2 szomszédot keresek. :)

8. gittike100

gittike100 Utánpótlás-írogató

Szép estét mindenkinek!
    Szomszédokat keresek jól működő kis Csapatomba,mert néhány Kedves Szomszédom úgy döntött,hogy elhagy.
    Sok szeretettel várok új Szomszédokat,szorgos,dolgos Barátok személyében.
    Jutalmat naponta osztogatunk egymásnak,úgy,hogy Te is számíthatsz rá!
    Várunk Szeretettel.
    Minden Játszótársam 200-as teljesítmény felett teljesített.

9. hajni24747

hajni24747 Aktív író

Sziasztok!
    Szomszédot keresek! 250. szintű, szorgalmas gazda vagyok. Várom a jelölésed.

10. judorf

judorf Törekvő

Sziasztok!
    Szomszédot keresek, 254-es szinten leledzem. Köszi!

11. Szatti80

Szatti80 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szomszédokat keresek, 220-as szinten vagyok és aktívan játszom. Köszönöm előre is!

12. denki77

denki77 Fórum-zöldfülű

Sziasztok . Szomszédokat keresek 245 szinten vagyok. Köszönöm előre . denki77

13. kivagyok400

kivagyok400 Járnitanuló

Sziasztok! Szomszédot keresek, 242 szintű szorgalmas gazda vagyok,várom a jelölésed.