Szorgos hódok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. juditka81

juditka81 Aktív író

Sreintem a nagyobb szintűeknek ez az event sajnos nem feladat.Azért sajnos, mert szeretünk játszani, de itt nem kell.Két farmot viszek. Az egyiken 1000 a másikon 800 hód van és Fahasábokból is rogyásig van.Úgyhogy el sem kezdődött és máris kész az event egyéni része és a Fahasábos gazdaköri.Gondolhattak volna arra, hogy nagyon sok játékos teli van hóddal és fahasábbal, mert azokat évek óta nem kérték sehova.Igy unatkozunk egy hetet.

2. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Az egyénit megcsinálom a már pajtában lévő hódjaimból.
    23 retró ++ hódvárban napi két aratással 46 hódom lesz, amit 1000 csp áron fogok piacra dobni holnaptól, így segítek a közöshöz.
    Sikeres eventet mindenkinek! :)
    Üdv,
    Fuhur

Palacsintax, cdlemez, hofeher és 2 más kedveli ezt.
  3. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Mivel eddig nem kérték és sok van el lehet adni a piacon és mellette lehet valamennyit visszatermelni közben.
    Az sem mellékes, hogy a fahasábos gazdaköri mellé ugye szokás tenyészállatost is betenni így lehet mellette Hódot tenyészteni.
    A piacon a növények siralmas mennyiségben vannak jelen, lehet termelni a mennyiség szintjének visszaállítása (úgyis jön majd a TOP amihez kell-ene de nem nagyon lesz ha gy marad a helyzet).

Ez amúgy megint a "nyuszika" esetét juttatta eszembe - Van rajtad sapka vagy nincsen rajtad sapka. Ha az eventek lefoglalják a user az a baj, ha meg nem akkor az - ha kevés az event az is baj, ha meg sok van az sem jó.

Dyny, sziszi1965, Linden és 10 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hát mire a legmagasabb szintű hódból 3 darabot kitenyésztesz .... Az neked unalmas ?:music::eek: nekem régi játékosként ... a jelenlegi szupertáp készletemmel lehetetlen küldetésnek tűnik :(
    Persze tudom .. erre idő mint a tenger ... :p

Dyny, dalmata10, csillagocska19 és 10 más kedveli ezt.
  5. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok ! Hajrá mindenkinek! Amivel tudok hozzájárulok csak az a szupertáp ne lenne mindig kevés!

dalmata10, ho-hoboy, cdlemez és 3 más kedveli ezt.
  6. kavics6729

kavics6729 Járnitanuló

Szia igaz a 95-ös szintemmel nem számítok nagy gazdának, de én kifejezetten örülök, hogy az eventet 2 perc alatt letudom.:D Nem kell a mamutokat lebontani, tudok piacozni, tudok pajtát tölteni, lehet felkészülni a következő eventekre;) Lesz tenyésztés a következő hónapban is lehet az állatokat termelni rá, hamarosan itt lesz a TOP - bár nem biztos,hogy indulok- úgyhogy szerintem bőven van mit csinálni, és csöppet se bánom, hogy nem kell feszesen időre aratva görcsölni, hogy sikerül-e befejezni az eventet.:p

Lillapilla73, csio70, Dyny és 14 más kedveli ezt.
  7. imike911

imike911 Fórum hercege

........ amit valószínűleg azonnal felvásárolnak a piacon ülő kufárok és tízszeres haszonnal újra kiteszik. De ők is csak azért, hogy így segítsenek ......

Lillapilla73, csio70, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  8. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! Olvastam a hsz -at megoszlanak a velemenyek ki hogyan es mikor kezdi es mennyi hoddal . Ma kezdem 2 kor ,termeszetesen csinalom az egyenit es utanna a kozost , mert szeretnem az ajandekokat es a felhosort is . Mindenkinek jo hodozast , mutassuk meg , hogy a kozost is megtudjuk csinalni , mert ugyesek es szorgosak vagyunk !!!!

Utoljára szerkesztett: 9.9.15
    csio70, Dyny, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  9. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Amíg mi a feladatokkal bíbelődünk, csinálj egy nagytakarítást és mindjárt nem unatkozol

csio70, Dyny, sziszi1965 és 12 más kedveli ezt.
  10. hofeher

hofeher Fórumszaki

Már csak nem egész 4 ó van vissza hajrá mindenkinek

Marika312 kedveli ezt.
  11. éva7511

éva7511 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Miért nem tudok hódot tenni a tenyésztelepbe?Elvileg már tegnaptól lehet tenyészteni,vagy rosszul tudom?

12. zsuzsi8100

zsuzsi8100 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nálam sem jelent meg semmi,pedig 87-es szinten vagyok.Mi lehet a baj?

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

sziszi1965 kedveli ezt.
  14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

sziszi1965 kedveli ezt.
  15. éva7511

éva7511 Utánpótlás-írogató

16. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Szia! Lehet, hogy Te unatkozni fogsz, de - valószínűleg - sokan leszünk, akik most sem fogunk unatkozni. Én is viszonylag "nagyobb" szinten vagyok (94), de még mindig van sok gazdaköri feladatom, ami befejezésre vár. Bár hódom sincs sok, darabolt fám is kevés. Szép napot!

csio70, Dyny, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  17. gyfa

gyfa Fórum hercege

Talán nem ők lesznek a gyorsabbak. Ma reggel nekem is szerencsém volt, találtam 2000 csp áron 100 db hódot a piacon, ez még nagyon hiányzott a sikeres befejezéshez, úgyhogy gyorsan megvettem. Gondolom hasonló megfontolásból tették fel, de ezzel nemcsak a saját csp-jét növelte, hanem segített nekem is és a közösnek is, mert ezek a hódok növelni fogják azt a bizonyos csíkot ;)

csio70, GA-BI-O-Farm, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  18. gymikii

gymikii Fórumlakó

Héé, már megint egy kétperces event?? Mostanában már ez a harmadik.....

csio70 és missuzy_53 kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia !
    Egy magasságban játszunk ;) Én szinte a kezdetek óta ...
    Hogy miért nincs magasabb szinten a farmom ? :music: Hát mert nem hajszolok szinteket ... csak a saját örömömre töltögetem a pajtám .. piacozgatok ... És bizony Én is szeretem a gyorsan pajtából kivégezhető eventeket ;)
    Tenyésztgetek most is ... Kellene a felhő ... a véghajránál beszállok ,)
    De először az állandó gazdaköri első 7 szintját próbálom minél kevesebb tápból kivégezni ;)

Kukori.és.Kotkoda, csio70, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  20. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Szerintem vagyunk itt annyian segítőkészek, hogy mindkét szint beleférjen:)

Gio, Kukori.és.Kotkoda, csio70 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.