Szorgos hódok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hofeher

hofeher Fórumszaki

Mi is így vagyunk ált. sikerül a bevezetésnél 6-7 sorig feltornázni a terményes feladatokat most épp a maradékkal (ST) a homokművészetet próbálom csinálgatni a növényeknél 10-15e járok most próbálom elérni hogy az állatoknál se legyen 300 alatti mert újabban az eventeknél is kérnek és a gazdakörit is illik ilyen szinten azért ha nem is befejezni legalább haladni vele.

kovacstne kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hát a homokművész ... nehéz :wuerg:dió ... De kell ilyen is ...
    Egyszer majd kész lesz ez is ;)

kovacstne és hofeher kedveli ezt.
  3. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Én a kakukkossal nem haladok sehova, de majd egyszer véletlenül megcsinálom.Álmomba se jöjjenek előxD

4. hofeher

hofeher Fórumszaki

5 sornál vagyok vele nem kevés tenyésztés kell hozzá meg az állatok mennyisége se kevés . :oops:

kovacstne kedveli ezt.
  5. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szia!

Természetesen senki helyett nem tudjuk megcsinálni az eventet és ráerőszakolni sem akarunk segítséget senkire, de ha vki beleteszi a sajátját, mert tényleg akarja, akkor nem lehetetlen.

Eddig 12 gazdát számoltam össze, aki szeretne segíteni. Ha ebből csak 8-an tudnak Neked mondjuk francia lepényt küldeni, az már 100000 TP - ha hozzáteszel magadtól még 50-et (vagy esetleg nyomott áron, hogy hamar megvegyék, eladod a lepényeket és az árukon veszel más TP-adó terméket, pl. friss birsalmalekvárt vagy ami a Te piacodon legkedvezőbb), már szinten vagy. Ha másnap kapsz még 5-6 magasabb árszintű (50e CSP fölötti) terméket és azt eladod, máris beruházhatsz a 40 (vagy inkább - vmennyit saját tőkédből is beruházva (nem tudom, mennyi CSP van a számládon) - 65) hódvárra; közben elindítasz 3x65 hódtápot a malomban, ami 3x19,5 óra alatt megy le (ez kb. ugyanannyi idő, mint a hódvárak alap érésideje, vagyis az első eresztés bevárása után (ha az első eresztés részére nem piacról szerzed be a tápot - ez nálam perpill 2800 CSP/db áron megy) a 2.-tól kb. párhuzamosan "gyárthatod" a hódot és a tápot) és 390 mogyoró meg 195 dió kell hozzá ÉS/VAGY veszel hódot a piacról (nálam perpill 5000 CSP körüli áron megy, monduk ez a húzósabb verzió); úgy számoltuk, hogy kb. 50 tenyésztésből jön ki a feladat, amihez 200 hód kell (ez megvéve 1M CSP vagy 65 hódvárral 3 kör (az egyszerűség kedvéért most azt az 5 hód mínuszt felejtsük el)); napi 1 aratással számolva a vasárnapi boom vége előttre, ha még ma tudod kezdeni mindezt, pont meg is van az ahhoz szükséges alaphód (de ugye a tenyésztést már az első 120-szal is el lehet kezdeni, ill. ha boom alatt nem is tudsz mindent kitenyészteni, hétfő-kedden alaphódokkal még van lehetőséged kiegészíteni a hiányt); a 100 szupertápod pedig több, mint elég (már ha amúgy nem másra szántad...). És persze akkor sincs tragédia, ha csak a 2. vagy a 3. szintig tudsz eljutni - a közös azzal is gyarapodik és egyénileg Te is előrébb fogsz járni (ha a felhősort nem is, de 2-3 kitehetőt meg a melléknyereményeket megkapod)...;)

Ez persze az én forgatókönyvem - nem tudom a farmod valós felszereltségét (főleg CSP- és pajta-ügyileg), és a napirendedet sem (mondjuk fentiek a mai kezdésen és levelezgetésen túl napi 1 belépést feltételeznek fixen, plusz tenyésztésre szánt idő), ill. persze azt sem, hogy a 100 szupertápodat szívesen használnád-e erre (hozzáteszem: 75-öt visszaad a feladat...:music:). Csak annyit akartam szemléltetni, hogy a dolog nem lehetetlen, csak intenzív tervezést igényel, így inkább az a kérdés, akarod-e/tudsz-e erre időt, ill. farmos erőforrást szánni, ill. találsz-e hozzá partnert (utóbbi szerepkörre néhány jelentkező már akadt;)).

És kérlek, ha annak is tűnik, ne "kioktatásnak" vedd, hanem inkább bátorításnak, "kishitűség" "eloszlatásának". Ha gondolod, az aláírásomban szereplő farmnéven megtalálsz...;)

ÜDV, és további jó játékot - akárhogy is döntesz! Ha a mostani nem jön össze, a következő event akkor is biztosan jó móka lesz Számodra is!:)

PharmeRgazDa

6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ezzel nem értek egyet, pedig az én pajtámban több mint 5000 hód van. Szeretem a 2 perc alatt teljesíthető eventeket. Én nem szoktam unatkozni és nem is lépek kevesebbszer be a játékba csak azért, mert nem 50000 event növényt kérnek 3 nap alatt tőlem. Akinek ez hiányzik, az kösse össze a kellemest a hasznossal s tornássza fel a vetőtábla növényeit 50000-re.
    Nagyon örülök neki, hogy az utóbbi időben megkímélnek bennünket a rabszolgamunkától. Kezd a játék igazi szórakoztató játékká alakulni, amit mindenki saját idejéhez, pénztárcájához mérten játszhat.
    Kimondottan üdvözlöm a kezdeményezést, hogy a tenyésztős eventeket be lehet szupertáp felhasználása nélkül is fejezni. Akik szeretnek tenyészteni, azoktól nem veszik el ezt az örömet, de gondolnak azokra is, akik valami miatt nem tudnak pénzt költeni a játékra. Mindenki jól járt a neon ólas eventen is: azok is halálra keresték magukat, akik csak tyúkólat tudtak a farmra tenni és azok is, akik szupertápot vettek. Így lesz ez most is, azért ne feledjük el, hogy az a hód, ami 1-2 hónappal ezelőtt még 700-1000 csp volt, ma 5000-6000 csp és még el sem kezdődött a tenyésztés.
    Csak nézőpont kérdése az egész, ha valaki a pozitív dolgokat akarja észrevenni, akkor azokat veszi észre...

Unatkozni nem kell/nem lehet. Én annyi mindent tudnék csinálni a farmon: célul tűzhetném ki, hogy 2 hetente szintet lépek a farmon, 3 naponta a szigeten, hogy feltornászom 500 millióra a csp készletem vagy 1 milliárdra a pajtakészletem, megszerzem a gazdakör királya címet...
    Mondom: célul tűzhetném ki - de nem teszem... egyszerűen élvezem, hogy mostanában nincs "hajt a tatár" érzésem a farmon...:D

7. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Én ritkán szoktam ennyire tételesen átszámolni a dolgokat, de nagyon örülök, hogy leírtad, csak ráérzésből voltam benne biztos, hogy egyáltalán nem lehetetlen a küldetés. Éppen ezért küldtem már Rékatibinek egy cukkinis almatortát és egy francia lepényt, de mivel nem jelzett vissza, hogy melyik oldalon jönne jól pontosan a támogatás, így csak tippre mentem ezekkel is. Továbbra is biztatok mindenkit, hogy ha úgy érzi segítségre van szüksége, akkor szóljon, anno kicsiként én is hatalmas plusznak éltem meg a hasonló dolgokat, de még szilveszter előtt a Bahán is ért meglepetés, ahol az eventkiírásban megjelent a hibiszkusz, nekem pedig a kaktusz sem volt még kiváltva. Ma is hálás vagyok mindenkinek, aki megdobált ezzel-azzal és be tudtam fejezni az eventet.

8. -Holdfeny-.

A kakukkos csp hiány miatt áll ... ugyan már nem kell sok csak egy tucat kakukk ... szerintem a boom alatt kivégzem a piacról ha lejjebb megy az áruk;)
    Az alap állatokat már beszereztem a piacról ;) a tenyésztés folyamatban ... most is a hódokkal együtt fogom őket kupiba kergetni ;)

csio70, Dyny, kovacstne és 3 más kedveli ezt.
  9. hofeher

hofeher Fórumszaki

Én is írtam neki de még nem válaszolt ha válaszol szolok itt is hogy döntött

Rékatibi, csio70 és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Elég szomorú , ha unatkozol ! Tudod nem biztos, hogy mindenkinek van 800-1000 hódja, talán inkább azokra gondoltak, mert lehetnek olyanok is akiknek ez kihívás,Tudod ?! Talán , mert nincs elég tápjuk vagy állatuk, amúgy végtelen egyszerű adolog, ha már ennyire unatkozol, tenyéssz minél magasabb szintű hódokat és add be a közösbe.Ja , és nem kell nagyon nagy szintűnek lenni ahhoz, hogy jó sok hódod legyen, 73.szint után bárkinek lehet többezer.Nem értem miért kell "nyafizni " ?

Lillapilla73, gyfa, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  11. hofeher

hofeher Fórumszaki

Akinek van hódja a gyorsítók:

Valentin napi cserép 10% 8ó, virág 2
    Tojáspuncs 5% 10ó, lekvár 3
    Sajtgolyó 5% 12ó, pék 1

ezek segíthetnek ha nem akar tenyészteni na adj isten nincs mivel.

12. -Holdfeny-.

őőőő Én ezeket ha nyertem valahol ... be szoktam dobálni a mesterség fejlesztésbe :wuerg:
    Akkor most megyek és veszek a piacon ... :music:Hogy gyorsabban színesedjenek a hódok és a bahamás állatok ;)
    Hopsz .... ezek az ólakra hatnak ;) Akkor vásárlás lefújva ;)

mebajah kedveli ezt.
  13. indiánnyár70

indiánnyár70 Utánpótlás-írogató

Küldtem tortát én is neki,biztos suliba van,vagy dolgozik,nem jelzett vissza.

14. kovacstne

Én is szivesen küldök a 72.es gazdiknak, csak írjanak! Régebben volt egymás után 2 event, amit csak a segítségetekkel sikerült megcsinálnom, annyira nem jött a felröpi, azóta segítek amiben csak tudok.Azt elfelejtettem írni, hogy olyan kedves gazdatársam is volt, aki a kicsi FA-t is beáldozta értem

Utoljára szerkesztett: 9.9.15
    csio70, Dyny, mamika57 és 6 más kedveli ezt.
  15. hofeher

hofeher Fórumszaki

72, 73 gazdák ha kell segítség jelentkezettek mind itt mind valakinél levélben.

Rékatibi, csio70, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  16. kovacstne

Micsoda csapat vagyunk mi ááááááááááááá!Na közben caladok meglocsolni a füvet a kertbe, mire jön a nagyfogú szaporulatxD

Rékatibi, csio70, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  17. pokers

pokers Junior szaki

Látjátok, a titkosaknál sokat szidott rengeteg retró hódvár most milyen jól jön xD
    Nálam is kint van az összes :D

18. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Én is megcsinálom az egyéni részt biztosan, aztán majd a vége előtt meglátjuk kell e ennél több is a közöshöz.

És én is szívesen segítek, ha valakinek tudok! Nem vagyok nagy a 87es szintemmel, de eddig már annyi segítséget kaptam tőletek, hogy mostmár úgy érzem, van annyi tartalékom, hogy én is tudjak adni.
    Esetleg ha kinyitnák az ajándékkérő topikot, az jó portál lenne ennek a lebonyolításához. Legalábbis én ott szoktam eventek végefelé segítségre szoruló játékostársakat keresni, hogy kinek tudok segíteni.

csio70, hóóvirág, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Csatlakozom ;) Aki a 72. szint végén jár .. írjon bátran küldök némi tp-re váltható segítséget a farmjaimról ;)
    Ezzel szívesen támogatnám a hódos felhőt ,)
    Farm név : -Holdfeny-

Rékatibi, csio70, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.