Szorgos hódok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Az egyéni részt én is hamar letudtam. Legjobb eredmény: 3x kaptam alaphódokból csendőrhódot, ezeket elteszem a közöshöz. Még tenyésztek egy-két kört, hátha lesz nagyobb ugrás. Utána mindent tele hódlakokkal - remélhetőleg - a hétvégi boom-ig. :)

Gio, stellácska26, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  2. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szerintem aki ad be annál a középső címer a sajátja jelenik meg. Nálam addig még nem adtam be , nem volt ott a címerem, csak miután én is hozzájárultam a közöshöz akkor jelent meg, ez valóban kedves gesztus.:)Én is köszönöm !

Gio, Dyny, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  3. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Én még semmit nem adtam be (nincs mibő pang a piac) és mégis saját címer van középen. Most néztem másik farmon ott is a saját címer a középső. Kell egy frissítés vagy ki-be lépés utáni eventbe belépés.

Gio, Dyny és Fätum kedveli ezt.
  4. dereret

dereret Fórumőrült

Persze, hogy pang a piac. Amíg egy alap hód 10 ezer csp a piacon, az albínót 4500-ért tudnám kitenni. amibe 4 hód és 2 szupertáp van.
    .

5. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Csak gratulálni jöttem annak, aki a Baby boom-t hét közepére rakta. Csak így tovább, ész nélkül...

6. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Csak gratulálni jöttem annak, aki a Baby boom-t hét közepére rakta. Csak így tovább, ész nélkül...

meszimarsi kedveli ezt.
  7. Dyny

Dyny Fórumgróf

Előtte nem figyeltem, de akkor most már ezt is tudjuk:)

Viccesen néz ki, aranyos gesztus BP-től:D

mamika57 és hóóvirág kedveli ezt.
  8. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ha nem kerül a piacra akkor sosem megy fel az ár - dinyamikus piac így műkszik csak úgy verheted fel az árat, ha occsón is teszel ki (a hétköznapokban pont inverzbe megy. mikor 1-5db / 10 tétel kerül ki többektől árcsökkentőhökkentő mechanizmikus miatt, ez persze legtöbbször senkit nem érdekel csak az eladókat, de az meg kit érdekel xD - mármint aki csinálja leszórja)

Dyny kedveli ezt.
  9. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Az egyéni résszel hipp-hopp kész lettem, most elkezdtem dobálni a közösbe - tart, ameddig tart. Úgy gondolom, hogy elszórakozom az összes hódomat, aztán majd meglátjuk. Mivel a hódjaim száma meglehetőst limitált, a piacon meg csillagászati ára van, sajna nem fog túl sokáig tartani, de megteszek mindent, ami tőlem telhető. :)

Gio, alpha58, kisszakács75 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Az egyénivel kész vagyok! Most már a közös a cél! Jó játékot mindenkinek! :D

alpha58 kedveli ezt.
  11. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Egyéni kész! A közösbe 1 000 046 csengő pengő értéket tudtam bedobni sajnos több nem megy mert elfogytak a hódok és a szupertáp!Sok szerencsét mindenkinek!

Gio, alpha58, stellácska26 és 4 más kedveli ezt.
  12. Dyny

Dyny Fórumgróf

Nálam nagyon lassan kúszik fel az ár, tehát vannak akik raknak ki, még ha nagyon keveset is. Én például nem láttam még szürkén kivűl semmit sem.

Viszont érdekes kérdés, hogy mi lesz a piaccal, mert most van némi ösztönés abba az irányba, hogy ne pakoljanak ki a piacra, hisz amit letenyésztettem akár be is dobhatom a közösbe, ahelyett hogy a piacra vinném. Kiváncsi leszek, hogy hogyan fog alakulni most a piac ilyen szempontból.

Én jelenleg félreraktam a letenyésztett hódokat, és várom a csikot, hogy hogyan kúszik felfelé. Ha kell be tudok dobni. Lassan haladunk az első kitehető felé8)

Gio, hóóvirág, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  13. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Nyugi, lesz hétvégi boom is.

14. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

"Zárójelentés":
    #2 farmon event egyéni része kivégezve alaphódokkal (cirka uszkve 49-63 szekundum alatt;)); a közössel az első rész kb. kétharmadánál járok.
    #3 farmon event egyéni része 3. részig kivégezve alaphódokkal, a 4.-hez már nem volt elég hód, de maradt annyi, amennyiből kitenyészthetem a szükségeset, amint fölszabadulnak a komforttalajok (vagy ma késő este/holnap délelőtt, vagy majd vmikor vasárnap tudok rá sort keríteni); a közössel itt is az első rész kb. kétharmadánál járok - érdekes.o_O:eek:xD

#1 farmon egyrészt pandákat tenyésztettem a Homokművész titokfás szintjére (nem leptek meg: meglettek:)), másrészt néhány középszintű egyéb farmos állatot, hátha ugrik (nem ugrott:wuerg:), továbbá "mellesleg" 79 motelnyi alaphódot.
    A mérleg tehát hódfronton: 158 szupertápból és 316 hódból (meg 309 bájitalból) kaptam 103 albínót, 31 fanyűvőt, 1 fogdokit, 3 csendőrt, plusz visszajött 122 alaphód (összességében tehát, ha majd megkapom az eventjutalmakat, 83 szupertápot, 309 bájitalt, ill. 194 hódot költöttem az eventre - de persze tudatosan túltenyésztve, kb. a feléből is kijött volna sztem (most nem adtam össze az első 50 tenyésztés eredményét külön, de kábé tuti)). Itt egyelőre még nem adtam be semmit, mert meglátom, mit lesz majd érdemes beadni - elvileg maradt még elég alaphódom is, ha úgy alakul, de albínóból is tudom teljesíteni, ill. felsőbb szintűek is bevethetőek - majd meglátjuk, hogy alakul a piac (de persze közös haladástól függetlenül fogom teljesíteni, csak még az nem eldöntött, hogy mivel).

A közös bőven "időarányosan" halad - sokan még mostanság ülnek le munkából hazaérve és megvacsorázva az eventhez, aztán meg holnaptól kérdés, hogy milyen hullámvölgyek lesznek (2 boom között biztos), mennyi már kész farmer vár még ki a beadással (és mitől teszik függővé: csak a "mivell"-lel taktikáznak, mint én, vagy ha nem látják haladni a közöst, nem is dobnak be?o_O), mennyien hagyják a hétvégi boomra a tenyésztést, esetleg mennyi "kicsi" finisel a végére megütve a szintet...

Érdekes lesz figyelni...:)

Nem tudom, csevegőre mennyire lesz időm - ha vkinek kell segítség, továbbra is nyitva az ajánlat: keressen bagollyal a farmomon (mint egy jó csibe: egyúttal belefoglalva a levélbe azt is, mivel tudhatom leghathatósabban segíteni...!:))...

További jó eventezést és fórumozást mindenkinek!
    Hát ez KIRÁLY!!!!:D:D:D
    Asszem, ezt hívják az "autóiparban" sufnituningnak...!xDxDxD

Kár, hogy egyéb alkalmazások "alkalmazása" során viszont "alkalmatlankodik" az a fránya cetli a monitoron...o_O:mad: Esetleg érdemes lehet "preparálni" vékony csíkocskává - akinek ehhez segítségre van szüksége sztem guglizzon rá, hogy "kreatív praktikák a ház körül" vagy keressen föl egy origami oldalt...!xD
    A másik lehetőség - egy továbbgondolt verzió, ami extra szolgáltatásként a haladás ütemét is rögzíti és így szemlélteti, tnaulságok levonására alkalmassá téve az adathalmazt: szabályos időközönként (mondjuk 2 óránként) apró karcolások ejtése a képernyőn (csak "eldobhatós monitor" esetén ajánlott).xD

Utoljára szerkesztett: 9.9.15
    kekmaci75, csio70, Lillapilla73 és 11 más kedveli ezt.
  15. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Nagyjából ez a helyzet. A piac addig nem lesz drága, míg a mostani olcsó árakon nem kezdenek kirakni.
    A piac alakulása csökkentettebb lesz mint máskor, de így is lesz állat csak sok lesz rá a "kannibál". Itt jön be a zöööd csík. Mikor eléri a piac dömpingszerűen elárasztódik. Én már majdnem összecsipegettem a 7.szintig az állandó gazdakörit (ettől tovább úgysem mennék).

Látom mekkora "összefogáSegítségnyújtás" megy az alapHógyal xD alig 10000csp/db a megsegítés :p

Utoljára szerkesztett: 9.9.15
  16. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Egyénivel én is készen lettem, tenyésztgetek, és sorban adom be őket a közösbe. Lassan-lassan meglesz az 1. közös nyeremény :) Hajrá!

Gio, kisszakács75, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  17. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok! Szeretném megdícsérni az új hód grafikát...a hódfaüzem is kifejezetten szép...csak sajnos ugyan olyan lassú:)..az egyéni rész kész, izgatottan várom a csík mielőbbi növekedését....:)

Gio, alpha58, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Azt tudja valaki,h milyen időközönként frissül a közös beadandó rész?

19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

10 perc, de frissíteni kell a farmot is, ahhoz, hogy látsd :)

Marika312 kedveli ezt.
  20. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

7 óra alatt nem keveset ment a csík. Napi 1 csík lesz a reális, van még 5 és 1/2 nap. "Ej ráérünk arra még" és ne feledjük, ha most holnapra kész, legközelebb dupla annyi lesz amit kérnek...
    10 perc.

Pharmer500#2 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.