Szorgos hódok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Már kész vagyok az egyénivel,és a közösbe is dobáltam.
    Köszi:)

ho-hoboy kedveli ezt.
  2. dfecka

dfecka Fórumlakó

Sziasztok!Én is kész vagyok mind három farmomon az egyénivel.Mostmár csak tenyésztgetek.A mai tenyésztés alatt sem adja rosszabbul az ugrásokat mint a tegnapi boom alatt.Folytatás hétvégén,lehet akkor ugrik nagyobbat is,bár nekem ez még soha nem jött össze.

3. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én is kész vagyok, már csak a közös van műsoron

Marika312, maszilva, Ágica-1958 és 2 más kedveli ezt.
  4. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Az egyéni rész részleges vagy teljes végrehajtásával az ott beadott pontérték hozzáadódik a közös értékhez.
    Az egyéni rész teljes végrehajtása után van lehetőség további Hód és tenyésztettHódok beadására is amivel tovább lehet növelni a közös zöld csíkot.

Nagyjából ennyi a lényeg. A zöld csíkot magával az egyénivel is meg lehet oldani, ha megfelelő mennyiségű az eventet végző játékos. Ezért mondják fentebb, hogy egyenlőre még sokan nem kezdték el az eventet, mert várják a hétvégi Boom-ot, mert a mostaninál korlátozva voltak a Farm használatban (dolgoztak, iskolában voltak, stb) és ha ők is belekezdenek vagy be is fejezik majd az eventet akkor kiderül mekkora lesz a zöld csík és kb. mennyit kell belepótolni (ha kell).

Lillapilla73, Marika312, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  5. taga1

taga1 Fórum biztosa

Azért várunk vasárnapig, mert nagyon sok ország vesz részt az eventen. Az egyéni teljesitések számitanak, és nem lehet tudni, hogy hétvégéig hogyan alakul a csík. Én is kivárok amit tenyésztettem áll a raktárban, hogyha kell azonnal mindet bedobjam, de előre mindent beadni szerintem fölösleges, mert nem tudjuk a többi ország játékosai hogyan állnak idővel, ez igaz a magyar játékosok egy bizonyos részére is. Nem mindenki tudta a tegnapi rövid boomot kihasználni, sokan a pénteken indulóra várnak, hogy teljesiteni tudják az egyénit. Én egyetértek Kukorival figyelem a csevegőt és ha kell mindent bedobálok, ha pénteken du.úgy ítélem meg,hogy nagyobb számban kell még a közösbe, akkor újra kirakom a telepeket és nyomatom a tenyésztést.

kekmaci75, genka53, VividDarer és 6 más kedveli ezt.
  6. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Meg van a hódos matrica,a kitehető,csak a felhő nincs sehol:(

7. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

A felhő a zöld csík tetején van, amit csak a "közös" teljesítés után kaphatunk meg és a rá való kitehetőt út közben osztja a zöld csík.

genka53, Marika312, Ágica-1958 és 2 más kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Értem én mit mondasz, csak azért kesergek mert nem mentem semmire a Bummal megint.Na mindegy, ilyen szerencsétlen vagyok és kész.Ólak kirakva, a malom dolgozik és majd lesz valahogy.Nálam a piacon egyetlen nagyfogú tenyészállat nincs!

9. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Nálam sosem szerencsés a tenyésztés vagy a Boom. Adja amit kell vagy feljebb ugrik néha 1-el, meg visszaoszt alapállatot.
    A piacon van tenyészállat csak hipp-hopp el is tűnik. Ha látnád csak rosszabb lenne, mert mire bemégy lehet már üres bent a "lista" (1-2 tétel most már lista) vagy ráklikkelsz és nem csinál semmit vagy adja az ablakot "lassú vagy vazzeg"xD

kekmaci75, Pharmer500#2, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  10. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Egyéni feladat teljesítve. ;), és lett 1 csendőrhódom is.;)

Utoljára szerkesztett: 10.9.15
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az nem is lesz addig,amíg a közösben a zöld csík el nem éri a a totálisat,tehet betelik.

genka53, Marika312, hofeher és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Valószínű elkerülte a figyelmedet az ismertetőben az alábbi információ:
    Figyelem!

Nagyon fontos tudnivaló, hogy aki nem teljesíti a teljes egyéni feladatsort, az ennek megfelelően nem is kaphatja meg az összes közösségi jutalmat sem. Ahogy haladunk az egyéniben, jól látható majd (a fenti kép alapján), hogy a közösségiből mi jár majd nekünk. Természetesen ehhez a közösségi szintjelzőnek el kell érnie az egyes ajándékokat!
    Ennek érdekében az egyéni teljesítés végeztével a beadást mindenki folytathatja, de ezért már semmilyen pontot vagy egyéb egyéni jutalmat nem kapunk, csak a közösségieket (a zöld szintjelző állapotának függvényében)!

Mivel a közösségi feladatba az utolsó pillanatig számolja a rendszer a beadásokat, így onnan a jutalmakat egyéni teljesítésünknek megfelelően, csak az event után, annak végeztével kapjuk meg!

genka53 és iboly54 kedveli ezt.
  13. hofeher

hofeher Fórumszaki

Az lenne a kérdés hogy a bő 21 milliárd az összes vagy csak a 4. sor mennyisége nem mind1 a közösnél.

genka53 és kovacstne kedveli ezt.
  14. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok! Tudtok abban segíteni, hogy az eddig elért közös pontszámot hol lehet látni? Az eventismertetőben benne van, mennyi pont kell az egyes szint teljesítéséhez, de hogy mi a pillanatnyi állás az adott szinten, azt nem találom, akárhová húzom az egeremet. Köszönöm.
    Nagyon figyelem az állást, remélem, hogy a közösségi aktivitás elég lesz a felhősorhoz.
    Legyen szép napotok! :)

15. hofeher

hofeher Fórumszaki

Pontosan nem írja ki csak a csíkból tudunk kalkulálni az 1 kitehető a hóddeszkázás felett vagyunk 1 kicsivel.

genka53 és Mag-Anya kedveli ezt.
  16. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Kicsit pesszimista vagyok a közössel kapcsolatban. Elég nehezen halad.

genka53 kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Számszerűen nincs lehetőség a vonal haladásának ellenőrzésére.

genka53 és Mag-Anya kedveli ezt.
  18. teréz65

teréz65 Aktív író

Szerintem Kukori. és. Kotkodának van igaza! A plusz bedobálással várjunk szombatig. Akkor kell majd összefogni!!!

genka53, Evita-55, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!

Az egyéni feladatot tegnap este megcsináltam, sőt már a közösbe is adtam egy keveset. Várom a hétvégét és ha kell még rakok be, hogy a felhősorunk is meg legyen.;);););););)
    Üdv:dalmata10

genka53, Evita-55, Marika312 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!

Az egyéni részét befejeztem. Remélem azért csak össze fog gyűlni annyi játékos, hogy minél hamarabb telítődjön az a csík. Jelenleg az első kitehetőt egy kicsivel túlhaladta. Ha ez így halad szerintem legkésőbb, Vasárnap este már elfogja érni az oszlop tetejét.

genka53, -tanaka40-1, janos6750 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.