Szorgos hódok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Szerintem ahhoz képest, hogy még nincs egy napja a kezdésnek, nagyon jól állunk. Ahogy előzőleg jeleztem, a 3 farmon kész az egyéni, szombatra tartalékolok az egyik farmon kb. 1500-1800 hódot és ha kell hozzá, akkor tenyésztettet is. Én nagyon bízom benne, hogy meglesz a felhő és nem örülök egyetlen negatív hozzászólásnak sem, ami csak rontja a dilemmázók hozzáállását az eventhez.

2. Igazad van!
    Várnak DE mire?
    Legalább Te tettél egy lépést!! Gratulálok.
    Másoknak is lépnie kéne!
    Majd a közös teljesítése után jutunk a Felhősorhoz HA teljesítjük?!!!!!!!!!!!!!!!

genka53, kisszakács75 és kukac42 kedveli ezt.
  3. taga1

taga1 Fórum biztosa

Sosekeseregj, nekemaz 5 év alatt egyszer lett négy sima tyúkból egy arany, azóta ha kettőt ugrik úgy örülök mint az a bizonyos kismajom az ő kicsi kis farkincájának.

csio70, genka53, kisszakács75 és 3 más kedveli ezt.
  4. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Én eddig 50 hódot tettem a közösbe,de tovább tenyésztek és még kb 50 hódot teszek be. Mindemki legalább ennyit betesz biztos meglessz a közös. Aki semmit sem tesz a közösért az ne is kapjon a közösböl.

genka53 kedveli ezt.
  5. Marcsifarmja

Marcsifarmja Aktív író

Sziasztok! Miért nincs?

genka53, kovacstne és Lókötőrozi kedveli ezt.
  6. Mami.

Mami. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    5 farmmal teljesítve az egyéni. Még 7 van hátra, de az is meglesz, csak sajna pillanatnyilag időhiányban szenvedek. Minden tőlem telhetőt megteszek a cél érdekében. Hajrá csak előre!!!!

dalmata10, genka53 és ulmo12 kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ez volt a fejlesztők döntése.

genka53 kedveli ezt.
  8. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

lehet, hogy éretlennek tartotok, de az egész közös játékot nem értem. Hogyan osztották el, hogy hány játékos kerül egy csapatba? hiszen látatlanban nem tudni, hogy hogyan is haladunk és eljutunk é a végére, megkapjuk e a felhősort. Ha előre beadogatjuk, még nem biztos hogy a végére érünk. Néhányan
    Tudni kéne, hogy farmonként mennyi a minimum érték amit be kell adni a teljesítéshez, hogy igazán, elérhető közelségbe kerüljön a teljesítés. Felvilágosítanátok?

iboly54, kovacstne és ulmo12 kedveli ezt.
  9. hofeher

hofeher Fórumszaki

Még arra a kérdésre se válaszoltak hogy soronként kéri a táblázat értékeit vagy összesítve mély sötétségben tartanak minket.

10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok! Ne keseredjetek el, szép lassan halad az a zöld csík és rengeteg idő van még! Sokan csak hét végén fognak hódozni, ilyenkor azért kevesen érnek rá. Az egyénin kívül én is bedobtam már majdnem 51000 csp értékű tenyésztett hódot, 20 albínó meg pár fanyűvő és fogdoki félre van rakva a végére, 30 ilyen-olyan hódvár termeli a hódot, kitettem az új pirosat is:inlove: szóval elég sokkal tudok még beszállni a végén, ha kell. De szerintem feleslegesen ne dobáljátok be előre a tartalékotokat...türelem! ;) Szombaton fog nagyon meglódulni szerintem...
    És végre megvan a 4. csendőröm a narancs hódfaüzemhez, csak a fából fogytam ki megint...

dalmata10, kisszakács75 és mária4702 kedveli ezt.
  11. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Pont ez a szép benne, hogy nem tudjuk. :) Ha előre tudnánk, hogy az a kb. 94 ezer körüli farm végig megcsinálja az egyéni feladatát, akkor elvileg plussz bedobálásra a közösbe nem is lenne szükség. Ezért javasolják sokan, hogy várjunk hétvégéig, akkor már tisztábban látunk. Én azért adtam be az egyénin felül már 216.000 CSP hódfélét. Most van összesen 591.440 CSP értékű hódom (alap és tenyész is), ebből valami jobbat szeretnék majd kihozni a hétvégi boom-on, mert most már nincs időm tenyésztgetni. Inkább az alaphódszámot próbálom feltermelni hét végéig. Utána még dobálok be természetesen a közösbe, csak próbálok összehozni valami nagyobb értékű állatot. Ha nem sikerül, akkor a végén beteszem, ami van, ha event végéig nem érjük el a felhősor szintjét. Lesz aki kevesebb értéket, lesz aki nagyon nagy értéket dobál be, ki-ki képességei, lehetőségei szerint.

Utoljára szerkesztett: 10.9.15
    dalmata10, genka53, Pharmer500#2 és 7 más kedveli ezt.
  12. mimi

mimi Fórum elő legendája

Az egyéni első nap kész lett, már keveset a közösbe is dobáltam. Közben kész lett ólból is, hódfaólból is a narancs. Most már csak a közösre koncentrálok. :)

dalmata10, genka53, OJani és még 1 ember kedveli ezt.
  13. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Eddig vagy 80-szor lett leírva, hogy pillanatnyilag felesleges bedobálni pluszba, egészen konkrétan arra várunk, hogy nagyjából látni lehessen az egyéni teljesítések összértékét. ERRE VÁRUNK! Ugyanis, ha az önmagában elég a közös célok eléréséhez, akkor minden pluszban bedobott állat feleslegbe megy, bedobni viszont az utolsó pillanatig tudunk! Tehát, ha szombat este-vasárnap reggel környékén úgy látjuk szükség van még ráadásra, akkor nekem is van komolyabb mennyiségű tartalékom több farmon is, de nem fogom feleslegesen bedobni, csak akkor, ha valóban szükség van rá. Akkor viszont számíthattok rá, ez tuti.

dalmata10, SzilvaG, Agnesasszony és 15 más kedveli ezt.
  14. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

4 farmot megcsináltam és összesen 2millió értékben adtam a közösbe, ha úgy látom , az előttem írókhoz hasonlóan a vége fele én is dobálok még be, van tartalék még bőven, remélem sikerül.:)

dalmata10, Agnesasszony, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Már megbocsáss a "sötétséget" Te magad generálod.
    A leírásban a szintjelző szakaszai olvashatók.
    Az event ablakában magad is látod a szakaszok nagyságát. Ezzel akár viszonyíthatsz is.

dalmata10, genka53, kisszakács75 és 8 más kedveli ezt.
  16. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Válaszoltak...úgy a 10. oldal környékén. A közös rész teljesítéséhez kell összesen 21milliárd valamennyi csp érték. Az első szint volt 16milliárd. A csík osztása totál megtévesztő és mivel mostanában imádják kisöpörni a pajtánkat, nem csodálkoznék, ha egyesek feleslegesen nulláznák le magukat, csupán szövegértelmezési problémák okán és türelmetlenségből...;) Mindig mondom...olvasni, értelmezni. Jelen esetben kicsit számolgatni is. A közös rész több mint 3/4-e teljesítve van. Az, hogy kicsit próbálnak madárnak nézni minket, az tény...aki meg hagyja magát, izguljon. xD Én is bedobhatnék még olyan 1,5 milliónyi hódot, és semmit nem mozdulna előre a csík. És buknék több milliót, mert úgyis meglesz, semmivel sem kapok többet, ha kiürítem a pajtámat. Majd vasárnap eladom a piacon, amit megspórolok azon, hogy figyelmesen olvasom el a modik válaszait...

Utoljára szerkesztett: 10.9.15
    csio70, dalmata10, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  17. teréz65

teréz65 Aktív író

Megfogalmaztad helyettem, köszönöm!!

18. mimi

mimi Fórum elő legendája

Egyszerűen nem értem, mi az élvezet abban, ha folyton csak negatív hullámokat gerjesztenek egyesek. :wuerg:
    Még alig kezdődött meg az event, rengeteg idő van hátra, biztos meg fogjuk tudni csinálni.

csio70, dalmata10, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  19. hofeher

hofeher Fórumszaki

Ezek szerint a 74,75 Milliárd kell ami kb. 325e x az egyéni 230e bedobását feltételezem.
    Akkor a teljes bedobás kb. 25-30% járhatunk ami kb. 80e egyéninek felel meg.

A régebbi közöseknél úgy emlékeztem hogy összesítve szerepeltek az értékek itt ezek szerint nem.

dalmata10 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Ha a közösbe összesen 21 125000000-t kell bedobni, már lassan 17 milliárdnál tartunk.Vagy rosszul látok?Haladunk mint én az ablakpucolással, a természet gyakorolja helyettemxD

csio70, dalmata10, kisszakács75 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.