Szorgos hódok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A függőleges skála értékeit próbáld értelmezni, nézni.

2. hofeher

hofeher Fórumszaki

Igen a közöst ezt kérdeztem eddig is ez egyéni tiszta volt eddig is.

3. gabika234

gabika234 Junior szaki

Van valahol lehetőség a régi klasszikus hódfaüzem megszerzésére? Mint például a rémséges ólak esetében.

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  4. Laboviti

Szia!
    Nincs ilyen lehetőség.

5. Laboviti

Még mindig nem érted a függőleges skálát.
    A második osztás, ahol most jár a "haladás", nem nagyobb szakaszt jelent, mint az első közös kitehető megszerzéséhez tartozó szint, amit már kipipált a "rendszer" tájékoztatóként számunkra.
    Ezért kértem tőled, viszonyítva értelmezz.

dalmata10, -gyöngy-581 és nyuszika215 kedveli ezt.
  6. gabika234

gabika234 Junior szaki

Kár mert bírtam:).
    De köszi a választ.

7. boldika88

boldika88 Fórum bárója

A kerek keréken megjelentek a hódok. Sikerült egy albínót pörgetni normálnál.

csio70, dalmata10, kisszakács75 és 4 más kedveli ezt.
  8. eemesee90

eemesee90 Utánpótlás-írogató

már 4 350 000 fizettem remélem meg lesz egyűttes erő bedobással ,szerintem jol emelkedik a skála sziasztok

9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia hofehér!
    Nem értem sokan miért fanyalognak, magának gondolom mindenki megcsinálja az eventet és az épp elég is, azon felül nem kell a közösbe dobálnotok semmit, mert az egyéni teljesítményekből jön össze a közös ! Ha nem lesz meg, akkor szorrry, de én az egyénit akkor is megcsinálom és ezzel már hozzá is járultam 230.000 értékben a közös bedobáláshoz, ha akarom ha nem ! Ráérünk akkor pluszba dobálni, ha esetleg úgy néz ki nem lesz meg a közös. 15.-e messze van, addig szerintem meglesz.
    Laboviti, légyszíves javíts ki, ha tévednék, a vastagon szedett sorokat -East17- moditól idéztem és én a szerint gondolkodom .
    Szia!

Az egyéni beszállítás valóban külön-külön értendő. Ám a közösséginél szintjelző halad előre. Vagyis az egyes szinteket nem kell összeadnunk, hanem határértéknek kell tekintenünk őket.
    A közösben így kel 21.125.000.000/ 230.000=91.848 játékosnak kell végigvinni a saját eventjét, hogy meglegyen a közös. Azért ez nem egy katasztrófális szám.;)

csio70, dalmata10, SzilvaG és 16 más kedveli ezt.
  10. Ananke

Ananke Fórumelemző

Mi a baj a most barkácsolhatóval? Nem tetszik?:)

dalmata10, ho-hoboy és Evita-55 kedveli ezt.
  11. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Sziasztok!
    Az egyéni feladat kész. ;)

kisszakács75, Gio és OJani kedveli ezt.
  12. Blindate

Blindate Haladó

Hat perc, és lehet "szüretelni" a tenyészterepet, gyakorlatilag 1-2 óra alatt megvan az egyéni feladat.
    Az egyéni feladat kész, érdeklődve várom, mi lesz a közösségi eredménye! Az első nap eredménye nem olyan rossz!

csio70, dalmata10, OJani és 2 más kedveli ezt.
  13. Edythke

Edythke Fórumlakó

Szia!
    Elértük a hóddekázás szintjét legalábbis nálam pipázva van, a kérdésem, hogy a kitehetőt mikor kapjuk meg?

14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ha az összes csík felmegy a plafonra!

dalmata10, Marika312 és Edythke kedveli ezt.
  15. Laboviti

Szia!
    Valószínű elkerülte a figyelmedet az ismertetőben az alábbi információ:
    Figyelem!

Nagyon fontos tudnivaló, hogy aki nem teljesíti a teljes egyéni feladatsort, az ennek megfelelően nem is kaphatja meg az összes közösségi jutalmat sem. Ahogy haladunk az egyéniben, jól látható majd (a fenti kép alapján), hogy a közösségiből mi jár majd nekünk. Természetesen ehhez a közösségi szintjelzőnek el kell érnie az egyes ajándékokat!
    Ennek érdekében az egyéni teljesítés végeztével a beadást mindenki folytathatja, de ezért már semmilyen pontot vagy egyéb egyéni jutalmat nem kapunk, csak a közösségieket (a zöld szintjelző állapotának függvényében)!

Mivel a közösségi feladatba az utolsó pillanatig számolja a rendszer a beadásokat, így onnan a jutalmakat egyéni teljesítésünknek megfelelően, csak az event után, annak végeztével kapjuk meg!

dalmata10, -gyöngy-581 és Edythke kedveli ezt.
  16. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Event reggel kivégezve :) bár olyan ennyire kemény boomom nem volt keverés nem jött be és szigorúan a következőt adta csak :(

dalmata10 kedveli ezt.
  17. mózes

mózes Haladó

Nekem kérdésem, hogy hol van az ajndékozás, és h mért változott me a hód alakja van mind a kétfélébő kicsit lemaradtam

désem, hogy

18. Edythke

Edythke Fórumlakó

Szia!
    Oldalt ha a barátaidnál rákattintasz felül az ajándékdobozra, kinyílik az ajándékozási oldal

19. Laboviti

Szia!
    Két útvonalat is ajánlok az ajándékok elküldéséhez:

vagy a szomszédlista új ikonjából

mamszi5107 kedveli ezt.
  20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Így már valóban más ;)a leányzó fekvése, szerintem meg kell lennie a közösnek mindenképp.

dalmata10 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.