Szorgos hódok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pulykamama

pulykamama Járnitanuló

Ez az elgondolás nekem is tetszik! Juttasd el elgondolásod a fejlesztőkhöz!

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Nem kötekedni akarok, de ha már így lekisbetűzted egy játékostársad, lenne egy kérdésem.

Te miért is nem tudod teljesíteni az eventet?

128 hódóllal 5 nap alatt bárki teljesítheti az eventet, naponta csak egyszer kell aratni.
    128 hódóllal és 50 szupertáppal 2 nap alatt bárki teljesítheti az eventet. Megint csak napi egy aratással számoltam és mondjuk a tenyésztésre is rá kell szánni 30-40 percet.
    Ja, hogy van aki ennyi időt sem akar a farmra szánni? - inkább megszólja Kukorit, hogy miért nem csinálja helyette is.:oops:

Tudod, Kukorinak is van munkája és utána még otthon is elvégzi a dolgát, mégis megtette a kötelességét a játékostársaiért is, ha már ilyen közösen teljesíthető eventet találtak ki. Ne akard már, hogy helyetted is dolgozzon.

Azt hiszem, ez a közös dolog nem mindenkinek egészen világos. Ha 325000-en vagy 92000-en? befejezik az eventet, akkor megtelik a közös csík. Ameddig lesznek olyanok, akik csak egy részét teljesítik az eventnek vagy el sem kezdik azt, addig a közösben üresen marad a helyük és a többiek is elveszítik miattuk a felhőt.

Ha lesz olyan, aki ingyen-bérmentve a hátán cipeli azokat, akik a lábukat lógatják, akkor megtelik a csík... ha nem, akkor nem.

A magam részét teljesítettem, ha a végén úgy látom, hogy már csak kevés hiányzik, akkor még egy játékos munkáját magamra vállalom s helyette is bedobok a közösbe. Többet nem... elég az, ha élőben kénytelenek vagyunk mások helyett dolgozni, nem fogok rendszert csinálni abból, hogy más helyett aratok a farmon is. Én is tudnék a szabadban sétálni vagy könyvet olvasni közben.o_O

Ettől függetlenül nem akarom senki kedvét elvenni, akinek van elég ideje és szupertápja az természetesen többször is megcsinálhatja az eventet.

Pharmer500#2, Peszi2, Pierrot20 és 21 más kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Azért szerintem Te is érzed, hogy ez a "káosz" mesterségesen van generálva, több irányból is. A legnagyobb gond, hogy nem egyértelmű a követelmény. A 10. oldal környékén még úgy tudtuk- már aki olvas és nem csak írogat- , hogy a közös részben feltüntetett pontok szintet jeleznek és nem adódnak össze. A 30. oldal környékén ez megdőlni látszott, azóta úgy tűnik, mégis összeadódnak, de konkrét választ azóta sem kaptunk, mert szerintem szegény modik sem tudják, vagy le lettek tiltva a kérdés tisztázásáról. Passz... Nem tartom a dolgot tisztességesnek a BP részéről, hogy nincs hivatalos és egyértelmű állásfoglalás, főleg, hogy ennyien igényelnénk, de mit tehetünk? Semmit. Megszoksz vagy megszöksz.
    A másik gond, és ez az én véleményem, hogy van egy kis rétege a játékosoknak és fórumozóknak, akik egész egyszerűen képtelenek a játékot a helyén kezelni. Itt élik az életüket, presztizskérdést csinálnak abból, hogy 1 nap alatt letudjanak egy 6 napos eventet, nem képesek tudomásul venni, hogy nem mindenki tölti a farmon a fél életét, nem mindenkinek annyira sürgős befejezni az eventeket, nem mindenki akar vagy tud megszerezni minden nyereményt. Ilyenkor meg , ha van egy közös feladat, amiből még a 2/3 idő hátra van, első nap kiborul a bili, kezdődik az egymásra mutogatás, az ész nélküli bedobálás, a sírás, hogy úgyse sikerül, a sértődés...a káosz.
    Azokról már nem is beszéljek, akik nem olvasnak ismertetőt, vagy ha mégis, funkcionális analfabéta módjára, képtelenek értelmezni az olvasottakat, és oldalakon keresztül értetlenkednek. Ez is a káoszt generálja.
    Félre ne érts, én is befejeztem fél óra alatt az egyéni részt, beadtam a közösbe, ami maradt, félre van téve 4 csendőrhód a narancs terményeshez, amit direkt nem építettem meg, hátha szükséges lesz a végén beadni, sőt ami hód születik a végéig, azt is bedobom, ha ezen múlik...DE feleslegesen nem dobok be előre több milliót. A lesz felhősor- nem lesz felhősor kérdés meg nem érdekel, és a megszállottak siránkozása sem, sőt...éppen ma bosszankodtam, hogy 20 oldalnyi felhősort kell lekattintgatnom napi szinten, ha meglesz, akkor ez 21 oldalnyira emelkedik. Nyilván kibírom, de nem KELL mindenáron még 1 és nem dől össze a világ, ha 20 oldal marad. Tök jól elférnek a kitehetők a kincsesen is.
    A többség itt felnőtt ember...Hol van a türelem, a szövegértelmezési képesség, a mérlegelés, az alapvető udvariasság, a játék és a való élet közti különbség felismerése??? Nem jön el az apokalipszis, ha nem sikerül végezni:oops: Nem lesz Kánaán, ha sikerül;) Remélem, lenyugszanak a fórumozók, mert egyre rosszabb szájízzel olvasom a csevegőt.

Pharmer500#2, csio70, Pierrot20 és 24 más kedveli ezt.
  4. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Hurrá! Hétvégén Boom ! Akinek nem sikerült befejezni, most meg tudja csinálni és meglesz a közös is ! Hajrá mindenki! Én ugyan már kész vagyok, de tenyésztek még, ha szükséges be is adok még.:)

Dyny, cdlemez, Evita-55 és 3 más kedveli ezt.
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia! Hova van írva, hogy bárkinek bármilyen " kötelessége" lenne a többi játékos felé?

Evita-55 kedveli ezt.
  6. hofeher

hofeher Fórumszaki

Ez játék elsősorban itt nem kötelező senkinek semmi veszekedni pedig teljesen felesleges legtöbbször úgyis radír lesz a vége .

7. gymikii

gymikii Fórumlakó

Sziasztok!
    Elméletileg már megvan nekem a Hóddekázás a közösből, de a menüben nem találom...Csak az event végén kapjuk meg?

8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Igen, a végén:)

9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Oké! Ott viszont csak a barátaimat látom kedves vagy ,hogy melléálltál,de ez nekem nem jött be. Mindenkinek a véleményét tiszteletben tartom!

janos6750 kedveli ezt.
  10. hofeher

hofeher Fórumszaki

Igen az event leírásban így szerepel.

11. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

8)Szóval:Ha jól értem, akkor, ha az event véget ért, akkor mindenki megkapja a felhősort és a kitehetőket, ha sikerül annyit bedobálni? És ha nem? Akkor senki se kap felhősort, hanem esetleg a szinteken elért kitehetőket? Ha esetleg egy szintet nem lett befejezve, de végehajrában a sok reménykedő, még tenyésztett és bedobálta, de nem volt elég, akkor azok az állatok elvesznek, vagy visszakapják azok akik feleslegesen szupitápot adtak ki rá? Én aszt is feladtam hogy Rózsa ólam legyen, mert olyan gyatrán dob ki valami nagyobbat, hogy az lehettetlen! Amikor keztem ezt a játékot, sokkat több volt a nagyobb szintű állatra az esély...és gondolom, hogy a Strucc ig bezárólag, sok rózsa ól van , persze ami még nem vonatozott! És persze minek épitsek egyáltalán Nagyobb szintű ólat, ha esetleg egy kicsivel késöbb ajándék vagy Vonat által hozzájuthatok?Lásd PL.: Ólas vonat, ami hozott 2 db Rózsa Kaméleont, legutobb! Legalábbis nekem!:)

csio70 és kutyaszálló kedveli ezt.
  12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, az alábbi ikont keresd:

kutyaszálló kedveli ezt.
  13. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Szia! :)
    Nekem ugyan úgy működik ott, mint amikor a hírek oldalán volt. Nem tudni akkor, nálad mi lehet a hiba:sleepy:

14. Laboviti

Szia!
    Érdemes lenne várni és nem türelmetlenkedni.

iboly54 és nyuszika215 kedveli ezt.
  15. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok kedves Gazdatársak!
    Én nem vártam ki a Szombatot pedig az volt a szándékom, hogy majd akkor dobálok be a közösbe, aztán arra gondoltam, ha mindenki arra vár, hogy egy kicsit följebb legyen a csík, na akkor lesz igazán bajság.Vasárnapig még kint lesznek a hódok, majd meglátjuk mennyi gyűlik össze, de tényleg jó lenne számszerűen tudni, hogy hol is tartunk.
    Én még nem vesztettem el a bizodalmam, hogy meglesz:)

Rékatibi, kisszakács75, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  16. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Ne haragudj, nem értelek. Ugyanazt az ablakot kapod meg egy kattintással, mint amikor a jobb felső sarokban ?! gombot lenyitva a kék masnira kattintasz. De ott még tovább kell lapoznod az ajándékozásig.
    Érdekes, hogy te csak a barátaidat látod, mindenki más viszont látja a szomszédait, barátait és azt is, hogy melyik nap kitől és mit kapott.
    Nem Nóci mellé álltam, csak egyszerűen leírtam, hogy igaza van, sokkal egyszerűbb az általa említett mód.
    Egyébként pedig, úgy és onnan küldöd az ajándékaidat, ahonnan te akarod :)

17. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szióka! Én is dobáltam már be,de látom sok az inaktív játékos akit nagyon nem érdekel lesz felhő a végén vagy nem.Nálam is kint az összes hódozat, sőt a fadarabok is gyártódnak.Valami határt kéne szabni szerintem, hogy az inaktívak ne kapjanak felhőt, tanuljanak belőle

18. Laboviti

Szia!
    Ugye nem felejtetted el, hogy aki nem teljesít az egyéni feladatból semmit az a közösségi jutalomból sem kap ajándékot.

iboly54 kedveli ezt.
  19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

A közösre gondoltam, nem az egyénire

20. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Én nem tartom jónak a büntetési akciót. Kész lettem az első nap és én is szeretnék felhőt, ezért meg is teszek minden tőlem telhetőt. A közös azonban olyan mint a lottó. Vagy bejön, vagy nem.;) Nekem a lottó nem:oops: Én bízom Bennetek és magamban, hogy megszerezzük azt a fránya felhőtxDxDxD

Pharmer500#2, gyfa, kisszakács75 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.