Szorgos hódok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Nem érted. :(
    Aki inaktív és nem hód eventezik az nem részesül a közös feladat jutalmaiból sem.

iboly54, staramajka, csopke1 és 4 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Na ez az. Akkor hogy jön valaki ahhoz, hogy kisbetűvel írjon egy másik játékost, csak azért mert nem akar a közösbe dobálni. Hol vagyunk, a dedóban?
    Amúgy sem azt mondta Kukori, hogy nem dobál, csak figyelmeztetni akarta azokat, akik nem értik az eventismertetőt.
    Nem ma kezdte a játékot, megélt már egy pár közös eventet, úgyhogy pontosan tudja mit kell csinálni.:)

Peszi2, steve223, kekmaci75 és 12 más kedveli ezt.
  3. hofeher

hofeher Fórumszaki

Én is bízom hogy meglesz de holnap 11ig nemigen fog változni utána bízom benne hogy megindul szépen felfelé és aki dolgozott eddig az megcsinálja a hétvégén ha közel kerülünk és még nincs meg a maradék hódok vasárnap este ugróversenyt tartanak nálam hogy meglegyen.

4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Úgy látszik nekem már az agyamra mentek a hódok!Aki megcsinálta a hódos egyénit, már is bent van a közösbe.Értem én, de onnantól inkább piacoznak mint bedobjanak a csík magassága érdekében.Erről beszélek!

steve223, staramajka és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Laboviti

Az eventet teljesítő Játékosokat nem szerencsés "inaktív" jelzővel illetni (677. hozzászólásod).

Pharmer500#2, kekmaci75, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  6. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Most én is azt mondom Neked, amit nekem szoktak a gyerekeim. Túl sokat aggódsz:). Még van idő és itt a hétvége. Remélem megleszünk:D Én majd vasárnap este kezdek aggódni, ha nem ott lesz a csík, ahol szeretnémxD

7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Rosszul fogalmaztam akkor, nem rájuk gondoltam.Köszönöm a türelmed
    Szióka! Ha nem lesz ott a csík ahol szeretnénk, átfestjükxD

staramajka, csopke1, Evita-55 és 2 más kedveli ezt.
  8. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Üdv. Mindenkinek!
    Szeretném megnyugtatni az aggódókat, hogy azoknak is érdeke az event befejezése, akik az első nap készen lettek. Ők is csak akkor kapják meg a felhőt. Természetesen szeretnénk minél kevesebb tenyészállatot elveszíteni.:cry:További szép napot kívánok!

gyfa, vidám844 és staramajka kedveli ezt.
  9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Kösz,h
    Hogy Te milyen kedves vagy!És igazad is van ,onnan küldöm az ajándékot ahonnan tisztábban belelátok.És? ez miben változtat az ÉN véleményemben?Most ki akartál oktatni,szerintem nem kellene,hiszen én sem adok neked tippeket,hogy mit hogy csinálj!semmi értelme, de annak sem,hogy másokat bántsunk! Kösz a kedvességed,ari vagy!

staramajka kedveli ezt.
  10. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

A
    Akkor ezt megbeszéltükxD

11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem még sokan másik is.Más se .....

12. LongNight

LongNight Fórumgróf

Szia!

Kérdezni szeretnék.:)
    Ha valamelyik egyéni szint nincs még befejezve, de olyan ötletem támad, hogy bedobok egy 2,3 milliót érő tenyész hódot, akkor tudom, hogy nekem nem megy át a különbség a következő egyénibe, de a közöshöz hozzáírja? ;)o_O

Pharmer500#2 és staramajka kedveli ezt.
  13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ha jól emlékszem kiírja pirossal, hogy többlet és elveszik. Az event fix összeges, így nem fogja átvinni hanem elveszik az éterben.
    Értem mire gondolsz, de ha az alatta levő szinteknél is kukába megy a többlet ugyanez lesz az utolsó szinten is akármennyire jó lenne, hogy a fölös a közösbe tolja feljebb a zöldet.

14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

tudom hogy nem tőlem kérdezted, de nem valószínű. Nekem azt írta ki a többletnél, hogy elveszik, akkor biztos nem megy át a közösbe, csak ha az egyéni teljesítés után dobod be. Onnan indul egy új számláló:sleepy:

Pharmer500#2, staramajka és LongNight kedveli ezt.
  15. Laboviti

Szia!
    Mivel az egyéni szint nincs befejezve a többletet sem számolja el máshova.

Update:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szorgos-hódok-csevegője.13028/page-36#post-332396

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.9.15
    Pharmer500#2 és staramajka kedveli ezt.
  16. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Végül nem vártam meg a hétvégét a másik két farmon, megcsináltam mindkettőn az egyéni részt, bár költöttem pénzt hódokra, de mindent a cél érdekében :)

kutyaszálló, staramajka és Evita-55 kedveli ezt.
  17. LongNight

LongNight Fórumgróf

Köszönöm.:oops:
    A többieknek is:)
    ...kár..

18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szerintem nem érted...bocs, hogy ezt írom. Persze, hogy nem dobok be semmit addig, amíg nem látom, merre billen a dolog. Megcsináltam az egyénit, tehát bedobtam a közösbe 200akárhányezret. Utána bedobtam még több, mint 50ezret, ami maradt tenyésztett hód. Még bedobhatnék kb. 1,5 milliót, akár most, de miért kéne? Az event több, mint a fele még hátra van, a játékosok egy része még el se kezdte, a közös rész mégis majdnem a felénél tart. Sokan a hét végén fogják csinálni. Tényleg érthetetlen, hogy nem minden játékos éli a farmon az életét? Ha egész nap a csíkot lesed, biztos lassúbbnak tűnik a haladás és attól se lesz gyorsabb, ha bedobsz óránként pár hódot. Én reggel meg este megnézem és nagyjából látom, hogy haladgat. Ész nélkül dobáljak be mindent, csak hogy a türelmetlenek nyugodtabbak legyenek? Frászt, már elnézést... Mi van, ha a hét végi boom alatt megcsinálja a játékosok másik fele is, aki hétköznap éli a való életet és a hét végéből rászán pár órát a farmra? A csík betelik, te bedobáltál feleslegesen mindent, mert türelmetlen vagy, én meg szépen kiviszem a piacra a tartalékot, hiszen nincs szükség további cuccra a teljesítéshez. Ugyanazt fogjuk kapni, mégis én járok jobban, csak mert bírtam 2-3 napot türelmesen várni. Te pedig majd panaszkodsz, hogy azok , akik nem áldoztak rá több millió csp-t, miért kapják azt, amit te, aki pedig izgatottan ürítette a pajtáját a teljes event alatt. Megsúgom, ez a türelem jutalma;)

Pharmer500#2, csio70, gyfa és 14 más kedveli ezt.
  19. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Egyébként még annyit, hogy hétvégén folyamatosan tenyésztek majd, van 300 szupi tápom, rászánom, és az összes kapott tenyésztést, akármilyen is legyen bedobom a közösbe. A másik két farmon is van egy 720e értékű azt hiszem erdészhód, azt is berakom majd :)

DCveréb, Evita-55 és sziszi1965 kedveli ezt.
  20. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Szia boci200202!

Válasz a hsz-edre zöld színnel írva!

csio70, Peszi2, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.