Szorgos hódok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A fanyűvő farkánál tart a csík!!! Senki nem érti félre, remélem:D...

csio70, sziszi1965, Peszi2 és 17 más kedveli ezt.
  2. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

xDxDxD

3. hofeher

hofeher Fórumszaki

És bele is harap ?

Kb. 80% lehet összesítve meg 40%

4. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Sziasztok! én is kész vagyok a sajáttal, a közösbe 388 000-ért adtam be, vasárnap majd a többit! Remélem, sikerülni fog a felhősor!

csio70, sziszi1965, kutyaszálló és 12 más kedveli ezt.
  5. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Labovitinek tündéri a mostani bannere. Elsőre nem is fogtam fel, hogy "anya gyermekével" - aztán - utólagos engedelmével lementettem magamnak privibe (egyébként nem szokásom).
    Tudjátok, miért kell a rengeteg állatkát bedobálni? Mert a Farm is követi a ZÖLD gondolatokat:
    "Védjük a fákat, együnk hódot!" Szóval ezekből lesz a vasárnapi ebéd :)

Egyébként a magam és családom részéről 7 farmon letudtuk az alap-beadást (ennyire futott az időből az első boom-kor), még 1-2 farmom megpróbáljuk ill. itt fogok még kicsit tenyésztgetni.
    A legnagyobb eredmény az egyik közepes farmon egy Búvárhód, talán még 2 db lett az "alsó sorba" (a kupoldákban alsó sor), semmi más említésre méltó nem jött. Viszont a szokásos "rendet" hozta, kaptunk annyi 3-4. szintűt, hogy viszonylag hamar be tudtuk fejezni. Most legalább meg tudom az állatkákat különböztetni a színük, ruhájuk alapján. A méheknél és a tevéknél komoly gondjaim vannak a mai napig, hogy mit is kaptam a tenyésztésből, annyira egyformák. Főleg a méhecskék, a félkörömnyi méretben. Azt ne mondja nekem senki, hogy ha 26 telepen tenyésztünk (vagy akár 2 területen), akkor mindig mindenki végigbogarássza szálanként, hogy melyik mi lett...

Pharmer500#2, csio70, nemethpgabi és 8 más kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

De biza és ez megy 4 területen :D
    Akkor vasárnap hód ebéd mindenkinél :D

kekmaci75, csio70, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  7. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Szerintem még nem kell pluszba bedobálni legalább vasárnap estig várni kell addigra kiderül ki akarja csinálni az eventet nah meg az se mindegy hogy sikerülnek a boomok :)
    Részemről annyit hogy 1,5-2 millióig elmegyek vagy 1-2 magasabb állat meg látjuk mit hoz a szombat-vasárnapi tenyésztés. :)
    Nekem kell az a felhő sor de szerintem nem vagyok egyedül. ;)

kekmaci75, genka53, csio70 és 17 más kedveli ezt.
  8. macska49

macska49 Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdatársak-Játszótársak! Bizakodó vagyok,mert a zöld csík nagyon is jól halad a pillanatnyi lassulás ellenére!Sokan teljesítettük az egyénit gyorsan,még sokan dolgoznak,hogy befejezzék.A boom hozza meg ismét a gyorsulást,én is akkor vetem be magam újra a kevéske sztápommal! Hajrá! "Tegyük össze amink van", "Sok kicsi sokra megy"! Fog sikerülni!xDxD

9. Rékatibi

Rékatibi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon köszönöm az ajándékokat ezek segítségével én már biztos, hogy végig megcsinálom az egyéni részt. Sajnos a közös rész elég húzós lesz, hiszen a "nagyok" a szerdai boom-kor megcsinálták a saját részüket sőt az egész családét is :) és az a fránya csík nem nagyon halad :-( A központban látniuk kell, hogy mennyien aktívak és abból mennyien vannak a 73-as szint felett. Ha azt a számot szorozták volna max 3-al az lenne a reális közös összege. Hiszen a 73-74-es farmosok így bele sem kezdenek, inkább eladják a hódokat és a fejlesztéseit. Amit meg is értek, hiszen 7-8 ezer a hód ára. Van egy régi szólás " közös lónak túrós a háta" Már most megy a vita ki mennyit dob be a közösbe :-( Én is úgy kezdtem hozzá, olvashattátok a csevegőben, hogy nem leszek kész, de akkor is segítem a közöst /ami hála nektek mégis sikerülni fog/, de ilyen lökött 73-as gazda aki 0 hóddal kezdte az eventet és mégis belevág és nem a saját csp-jét növeli inkább, szerintem kevés van de remélem azért csak van egy pár ilyen elvetemült mint én :)
    A lényeg amiért írok, hogy ha találtok más gazdát akinek segítség kell akkor azoknak küldjétek az ajándékokat én már megkaptam tőletek a lehetőséget, amit nem győzök megköszönni :)
    ui. majd beteszek egy képet a kész egyéniről, nem dicsekvésből, hanem a a sok-sok segítőmnek hagy lássák /nem herdáltam el amit kaptam/ ez egy közös siker lesz :)

Sikerülni fog a közös rész is mert én azt mondom és punk-tum :)

/ jujj, valaki levélkében megírhatná hogy kell képet csatolni a hozzászóláshoz/

10. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

egy kis segítség, hátha másnak is kell majd a piacon hódot vásárolnia a közös feladathoz.

Beadáskor az állatok pajtaértékét írják jóvá a közösben.

A táblázatban feketével a pajtaértéket,
    - zölddel a 2x-esét,
    - kékkel a 3x-osát,
    - lilával a 4x-esét,
    - rózsaszínnel az 5x-ösét,
    - pirossal a 6x-osát láthatjátok,
    - az ennél is magasabb árat narancssárgával jelölöm.

.... HÓDFAJTA ..... pajtaérték .. 2x pajtaérték .... 3x pajtaérték ...... 4x pajtaérték ...... 5x pajtaérték ..... 6x pajtaérték .... még drágább

- hód alapállat: ........ 420 ............... 840 ............ 1.260 .............. 1.680 .............. 2.100 .............. 2.520

- albínó hód: ......... 2.500 ............. 5.000 ............ 7.500 ............. 10.000 ............. 12.500 ........... 15.000

- fanyüvő hód: ...... 7.000 ........... 14.000 ........... 21.000 ............. 28.000 ............. 35.000 ........... 42.000

- fogdoki hód: ...... 23.000 ........... 46.000 ........... 69.000 ............. 92.000 ........... 115.000 .......... 138.000

- csendőrhód: ........72.000 ........ 144.000 .......... 216.000 ........... 288.000 ........... 360.000 .......... 432.000

- sporthód: ......... 230.000 ........ 460.000 .......... 690.000 ........... 920.000 ........ 1.150.000 ....... 1.380.000

- erdészhód: ....... 720.000 ...... 1.440.000 ....... 2.160.000 ........ 2.880.000 ........ 3.600.000 ....... 4.320.000

- búvárhód: ...... 2.300.000 ..... 4.600.000 ........ 6.900.000 ........ 9.200.000 ...... 11.500.000 ...

- őshód: .......... 6.700.000 .... 13.400.000 ...... 20.100.000 ...... 26.800.000 ...

Legjobban fekete áron vagy olcsóbban,
    aztán zöld áron vagy olcsóbban, ... , legkevésbé piros (még ennél is kevésbé a narancssárga) áron éri meg hódot vásárolni.

A mi piacunkon jelenleg az
    - alaphód: 6.436 CSP
    - albínó hód: 19.370 CSP
    - fanyüvő hód: 46.652 CSP
    - fogdoki hód: 183.088 CSP
    - csendőrhód: 308. 625 CSP
    - sporthód: 733.063 CSP

Magasabb szintű tenyésztett hódot most nem árulnak.

Jelenleg a sporthód a legolcsóbb, a lila tartományban van.
    A Bölcs tölgy is sporthódot ad, ezért várhatóan olcsóbb lesz valamivel a többinél.

A boom alatt jelentősen változni fognak az árak, ezért érdemes lesz puskázni a fenti táblázatból.

Szerencsés tenyésztést, nagy ugrásokat Mindenkinek!:)

Gio, Lillapilla73, genka53 és 34 más kedveli ezt.
  11. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Van 1 farmom, a piacon soha nincsen semmi olcsón és dbszámban is mindig erősen korlátozott. Üzenem a piacon levőknek visszavágtam...
    6500csp/db a Hód
    8500csp/db a Hódtáp (hiánycikk és viszik mint a cukrot ahogy mondani szokták)
    Besenyő Pista bácsi jutott eszembe "...Normális..."

genka53, nemethpgabi, dalmata10 és 4 más kedveli ezt.
  12. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Jó reggelt. Csupán 2 óra és itt is a hétvégi baby boom. Reméljük estig meg lesz a 3. nyeremény. :) Akkor marad 2 és fél nap,h a felhősort összedobjuk :)
    Reméljük a külföldön játszók is beindulnak :)

13. friendsheep

friendsheep Járnitanuló

Mindenfajta hátsó rosszindulat nélkül sajnos azt kell látni, hogy hatalmas hiszti lesz a gazdák soraiban, ha a végén nem lesz meg a felhősor. Mert ha jól értettem, akkor azokat az ajándékokat kapjuk meg, amiket egyrészt egyénileg megszereztünk, és az egyéni összértéke a közösbe megy, ahol közösen (tehát minden 73 szint felettinek együtt) újra el kellene érni azokat a bizonyos szinteket, hogy ténylegesen megkapjuk a teljesítésért a cuccot. Namost akkor ez megint egy olyan event, ahol nem tudunk igazán befolyással lenni a végeredményre, hiszen nem tudjuk hány ilyen gazda van, nem is ismerhetjük mindet szerte a világban, az a néhány virtuális szomszéd, akivel "közelebbi kapcsolatban" vagyunk (mondjuk én a negyedéről se tudom kifiaborja), az se mind csinálja az eventet, vagy nekünk kéne rávenni őket, hogy csinálják, akár akarják, akár nem, mert akkor nekünk se jut semmi? Ez egy nagyon hülye gondolat volt, bárki is találta ki. Az meg hogy helyettük is megcsináljuk az event rájuk eső részét, az illúzió, hiszen nem tudjuk, hogy hánynak kéne teljesíteni, és abból hányan vannak, akik el se kezdik a küldetést. Bár lehet, hogyha tudnánk, akkor mi se kezdtük volna el.(sajnos én is csak az egyéni teljesítése után jöttem rá, hogy azzal még sehol se vagyok) A többiekkel egyetértésben én se nagyon látom, hogy haladna az a csík, pedig már elég szép összegért hajigáltam bele tenyésztett és nem tenyésztett állatokat, és 77 óra van hátra, ami szerintem édeskevés a 100 %-hoz. De nembaj, mindenkinek lesz egy (max 2) kitehetője (felhő nélkül), az is valami.

Ribiszke, genka53, csio70 és 8 más kedveli ezt.
  14. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó reggelt!
    Még arra is kíváncsi lennék, hogy amennyivel magasabb értéket tettünk az eventbe, vajon az is beleszámít-e a közösbe?

benedekbobe63 kedveli ezt.
  15. dfecka

dfecka Fórumlakó

Igen,beleszámit az is.

benedekbobe63 kedveli ezt.
  16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Tegnapi információink szerint, beleszámít.

genka53, Ananke, dalmata10 és 2 más kedveli ezt.
  17. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Köszönöm szépen a gyors és megnyugtató választ.

18. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép Napocsak !!
    Szia VividDarer !! Idéznélek !! ,,Mi már a 37. oldalra írunk, ők meg még csak 6.-ra a témában. " ( Angolok ) Persze, hogy hat oldal, de Náluk a Szerelem is csak NÉGY betű !!! ;)

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Tökéletesen egyetértek veled, a felhősort én is szeretném, de várok a közös részbe adással holnap estig. Ha szükség lesz rá folytatom:)

sziszi1965, magdi06, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  20. Ananke

Ananke Fórumelemző

Most néztem alaposan meg, hogy még az első 2 szint sincs meg, a másik kettőhöz pedig ezeknek majdnem a duplája kell.:oops: A bedobáláson kívül erős fohász is kellxDxD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.