Szorgos hódok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. friendsheep

friendsheep Járnitanuló

pedig ha lenne egyetlen pszichológiát végzett ember is a BP-nél, aki bele tud szólni az eventleírásokba, tuti látszana mennyi kell még.... :) szimpla teljesítménymotiváció és az egyéninél megoldották... így inkább olyan mission impossibile az egész... :)

Pharmer500#2, Mag-Anya, dalmata10 és 4 más kedveli ezt.
  2. balu

balu Haladó

Sziasztok szerintem sem lesz meg a 100% sajnos .
    Inkább a piacra teszem ki a hódokat nem pazarlom a szupitápot.
    Nálam: 6100 az alap hód

3. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Már én is kezdek azzá válni, azt hittem ma eddigre sokkal feljebb lesz a csík>:(

4. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ehhez nem kell pszihomókus, csak egy kis gyakorlati farmerkodás vagy fórumolvasgatás vagy a régi tesztelők visszaalkalmazása...

5. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Sajnálom, akinek most kell megcsinálni.
    A múltkor alaphódból csak úgy repkedtek az őshódok.
    Most meg alig van ugrás..

kekmaci75 és szemike50 kedveli ezt.
  6. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Azért én bizakodó vagyok! :)
    Nekem ez a pohár már félig megtelt!! :D

macska49, nemethpgabi, dalmata10 és 6 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem tudom mióta játszol, de régen volt már "teljesítménymotivációs" event. A várost kellett volna közösen feldíszíteni, ha jól emlékszem, látszott az is, ha a rendszertől kapott 5 magot bedobtuk... nem sikerült. Akkor sokan mondogatták, hogy majd belenyúlnak az eredménybe s látványosan megugrik a csík. Nos nem nyúltak bele...
    Most nem is gondoltam egy percig sem, hogy esetleg manipulálni fogják az eredményt.
    Jó lett volna a felhő, de van még helye a kitehetőknek a szigeten is. Szóval engem az eredmény egyáltalán nem lomboz le.

8. hofeher

hofeher Fórumszaki

Igen jól jön bármi amit a közösből kapunk de azért szépen nézne ki a felhő.
    1 paraszthajszálnyi hiányzik a 2. kitehetőhöz a Fanyüvőhöz.

9. Petramama

Petramama Törekvő

Szerintetek érdemes be adni a kis tenyésztet hódjaimat?Már adogattam be de van értelme? :eek:

10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, az én piacomon a 2 legolcsóbb 2*40 db 8.000,- CSP/db egységáron.

11. balu

balu Haladó

Ezért a tenyésztett hódot érdemesebb megvenni mert 4 db alap sokkal többe kerül mint az albínó.
    és ez felfelé még jobban igaz.

12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Őshódok???o_O Kb. 150 hódtenyésztésből néhány sporthód volt a legnagyobb, amit kaptam, de a végén egy bekeverős próbálkozásból azokat is visszavette a rendszer...Mázlista vagy, hogy láttál őshódot!

csio70, heureca3, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  13. Alexa123.

Alexa123. Junior szaki

Közeledik a második kitehető! Talán ma ideér.

14. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Felém se röpködött semmi ilyen:sleepy:

nyuszika215 kedveli ezt.
  15. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

A hódfarok kinőtt már ? Csak óvatosan közlekedj, nehogy leverj vmit ! A konyhát kerüld !Holnap még kvézni kell vhol, még ne amortizáld le !:inlove: Napszemcsi ! Így nem látod tisztán a fabútorokat !

16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nálam ugyan akkor sem repkedett semmi, pedig igen azt hittem, hogy legalább most egyforma esélyt adnak mindenkinek.
    De nem... pedig én is, meg gondolom még sokan mások szerettünk volna eldicsekedni azzal, hogy mennyit dobunk be a közösbe, de valószínű körberöhögtök, ha a legnagyobb tenyésztett hódom bedobom, a csíkon meg észre sem fog vevődni.:oops:

Fätum, sziszi1965, Pharmer500#2 és 10 más kedveli ezt.
  17. csakierzsebet59

csakierzsebet59 Junior szaki

Ha mindenki dobna be egy kis pluszt akkor lehet hogy meglenne a paszulysor

macska49, heureca3 és Evita-55 kedveli ezt.
  18. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ráadásul volt már közös és ott mutatta a számláló hogy is állunk, most meg reggelóta eljutottunk a hód farkatövétől az egész farkáig, de még pár szőrszál hátra lehet, mivel nincs kipipálva
    Vagy ha mindenki végigvinné az enyénit, ezt már rengetegszer leírták.

19. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia csopke1!

Nekem pedig félig üres! xD De azért bízom benne, hogy holnap este nagyot lendül a csík fölfelé. ;);););)

Fätum, sziszi1965, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  20. dfecka

dfecka Fórumlakó

Tudod mit szoktak mondani: hinni a templomban kell.Nálam sem repked, se nem ugrál semmi, csak én az idegtől.Bár megszokhattam volna, eddig sem volt a tenyésztésekkel szerencsém.

zsofioo75, csopke1, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.