Szorgos hódok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

Beadtam minden tenyészetemet ez 600 ezer a közösbe.. még néhányat tudok tenyészteni, de a csik mint csepp a tengerbe, szinte semmi...

csillaglili55 kedveli ezt.
  2. OJani

OJani Kivételes tehetség

Szia! A tenyésztett állatnak magasabb az értéke, tehát inkább tenyészállatot érdemesebb beadni ha gondolod.

3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Leizzadtam párszor az elmúlt 2-3 órában, de kész a gyerek farmján a második szint, a harmadik most tenyészik, a negyedikre már van egy sporthód, ha sehogy másképp nem jön össze, az fog belemenni...23ezer csp-vel, 25 hóddal és 11 sztáppal kezdtem nálaxD...siralmas:cry: Csak tudnám, hová teszi azt a többszázezer csp-t, amit rendszeresen összepiacozok neki????

Kész a 3. is... csp elfogyott, hód szintén, sporthód megy a negyedikbexD
    Akinek ennyi plusz bedobás nem elég, toporzékoljon!;)

Utoljára szerkesztett: 13.9.15
    Rékatibi, GA-BI-O-Farm, steve223 és 5 más kedveli ezt.
  4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A tartalom (utalások) már az előbb sem voltak fórumba valók.

DCveréb kedveli ezt.
  5. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

350e csp értékű tenyésztést dobáltam be eddig a közösbe, de még van tartalékom, de kivárok még , egy sporthód és 2 db erdészhód vár beadásra :);)

mamika57 és Lindus1226 kedveli ezt.
  6. *Titi56*

*Titi56* Járnitanuló

[​IMG]Nézd át a táblázatot kérlek!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én még szerdán alap hódokat adtam be. Ez attól is függhet, hogy mit szeretnél, miből van több: alapállatod, vagy szupertápod. Ha van szupertkajád és kedved tenyészteni akkor jobban jársz a a tenyésztett hódokkal. Ha bőven van alap hódod az is jó, neked kell döntened, hogy mi éri meg jobban számodra.:)

csio70, Marika312 és Evita-55 kedveli ezt.
  8. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

1. A Moderátornak mindig igaza van !!
    2. A Hozzászólásomon finomíthatok szívesen, de a szarkasztikus mondanivalója megmarad.. Mi már leveleztünk.. Sem Laboviti-nek, sem Önnek nem ártanék.. Azonban bánt, ( Tudom, a BP. Szabályzat ) de ennyire gond a humor, némi szarkazmussal ?? Hódokról írtam..

9. danika910

danika910 Járnitanuló

Ez az event az eredménytől függően/függetlenül nagyon tanulságos lesz. Ha nem lesz meg a felhő az event évéig (illetve most már ha meg is lesz), az azt jelenti, hogy jelen pillanatban nincs a játékban 325000 farm, amin végigviszik az eventet. Ha olvassuk a hozzászólásokat, akkor az is látszok, hogy sokan a félig inaktív farmjukat is előszedték erre az alkalomra. Tegyük fel, hogy az aktív játékosok fele ilyen-olyan okok miatt nem eventezik most, ez akkor is max. 700000 farm. És ez a becslés felső plafonja. Kb. ennyi 73. szintet elért farm lehet játékban. Adjunk hozzá ugyanannyi kisebbet, ami együtt még mindig maximum 1,5 millió. Ennyi lehet a ténylegesen aktív farmok száma az 50 millióból.

Pharmer500#2, Fätum, taga1 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Mami.

Mami. Utánpótlás-írogató

Én ugyanezt játszottam tegnap este a 12. farmommal, ami jelenleg 75-ös szintű. 34 db hódocska lézengett csak a pajtában , ebből kellett valamit kihoznom. Elköltöttem az összes pénzemet, bevetettem a gazdaköriket is pénzszerzésre, így sikerült befejeznem, a 4. szintre már csak egy sporthód jutott. Most aztán se hódom, se píí..zem. Megjegyzem még felhősorom sem nem vanik..
    Lehetséges másoknak sincs a kisebb farmokon, azért nem fontos nekik a felhő...(gondolom én)

nyuszika215 kedveli ezt.
  11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Az egyneműségre és a szaporodásra kihegyezett utalások nem maradhattak. Így viszont nem maradt benne semmi amit itt hagyhattam volna.

Marika312 kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Most komolyan, mindenkinek van dugi őshódja, csak nekem nincs??? A turbómalom összehozott 4 sztápot mostanra, betettem 2x4 alaphódot, de ha most sem lesz őshódom...hát...nem fogok meglepődni;)

13. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Fogj egy Őshódot, végy egy simát, keresd a kavatyoló kecskét, mondd neki, hogy nagyon rázza meg a lombikot, és lesz két albínó !! Az is jó, sötétben is lehet rá lőni... ( remélem, ez marad)

14. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Elárulom, a piacon ma láttam először őshódot (máshogy sem kopogtatott be) így nem vagy egyedül. Az ŐsHód olyan mint Yeti xD mindenki látta képen vagy videón, de nem találkozott vele csak olyannal aki találkozott olyannal aki már "lehet", hogy látta :p

csio70, steve223, Pharmer500#2 és 12 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem sincs, de a kissebb sem! szerintem nem mindenütt adja?vehetek én 1000 szupitápot, tenyészthettem amennyi hódom vot, de a nagyobbakat sosem kapom.Hányszor elgondolkoztam már? megéri? Nem,és mégis csinálom!Jobban el kellene gondolkoznom,hogy ne költsek RÁ!

taga1, DCveréb, simi1955 és 2 más kedveli ezt.
  16. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Jelen event esete a 73. szint csak elméleti eventezhető.
    Mivel a szinteken úgy lehet ugrani mint TapsiHapsi nincsen elegendő idő csp gyűjtésre, pajta töltésre, tapasztalat szerzésre.
    Így lehet sokkal több maga a 73. szint DE
    - nem tud elég hódot venni, mert nincsen CSP-je
    - nincsen elég hódólja, tápja az elegendő letermelésére,
    - a pajtában nincsen elegendő eladható értéke amiből vásárolhatna.

Az 50milla egy összreg szám amibe nagyon sok minden beletartozik...

csio70, Rékatibi, VividDarer és 4 más kedveli ezt.
  17. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Nem tudja valaki, hogy kit kellene megkörnyékezni, hogy visszaállítsák a szerda-csütörtöki hódadományozó kedvet?! ;) Mert elég dühítő, hogy most nagyon max. 2-vel magasabb értékűt kapunk, szerdán pedig többször előfordult az, hogy sima hódból sporthód lett. Már az összes farmon beadtam mindent (van, ahol 1 db sima hód maradt) és az a nyamvadt csík meg sem akar mozdulni! Pedig 1 Mó felett lett beadva mindenhol! Sőt, volt ahol 2 Mó, volt ahol majdnem 3 Mó! És egyszerűen nem látom, hogy megmozdulna a csík! Megyek a szemészetre! :( Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy tényleg csak mi magyarok játszunk, a többieket nem érdekli?!?! :(

18. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Kövezzetek meg, ha hülyeséget írok, de ha most itt keresztre feszítenének, akkor se érteném, hogy mit jelent az a "közösségi pontok" vagy jutalmak, mert kivel vagyok én közösségben?? :eek:- és ha vagyok, azt honnan tudom? -:eek: A sok milliós játékosokkal, avagy a szomszédaimmal, akik szerepelnek a lapomon?xD Szóval, tén'leg nem értem!!xD Eljutottam a felhősorig, de most az a függőleges vonal kell, hogy nőjön, de én most miket dobáljak bele, ahhoz hogy elérjek valamit??? :oops:- Szóval, lehet, hogy baj van az agyi kapacitásommal...:wuerg: Ha megmagyarázza valaki, azt nagyon-nagyon megköszönöm! További szép napos délutánt! :D

Gazda: csillaglili55ID: 31659778

19. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

1% zöld vonal emelkedéséhez kell megközelítőleg 211.250.000csp érték Hódállat így nem csoda, ha nem látszik meg 1-1 user beadása. A vonal amúgy is csak 10 percenként frissül, így maga a beadás után nem biztos, hogy lehetne látni az emelkedés csak extrém esetben , ha pont a frissítés előtt lett beadva nagyobb érték.

20. soramay72

soramay72 Fórum hercege

alakulunk, bár még mindig nem vagyok benne biztos, hogy meg lesz a felhősorunk :oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.