Szorgos hódok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Én eddig összesen betettem 6 farmról az egyénit és mindegyikről gyüjtögetem a hódokat, és a hódtenyésztéseket amiket a baby boom végén hajigálok be. Elég szép mennyiség összejön a 6 farmról, remélem egy kicsit sikerül hozzájárulnom majd hogy kész legyen a közös. Én személy szerint nagyon szeretném a felhősort és ezért mindent megteszek, beteszek.

csillagocska19, csopke1, lukimi és 8 más kedveli ezt.
  2. katimami51

katimami51 Junior szaki

Szia ,

ez kicsit sok lenne , mert 155 000 x 230 000 több , mint 35 milliárd és annyi összesen nem kell a közösbe. Viszont még egyszer átnéztem az eventleírást és miután a szintek összege nem adódik össze , hanem határérték , én kb . 9500 -ra teszem ezt a számot a zöld csík állása alapján.
    9500 x 230 000 = 2 185 000 000 . Ez kb. 9500 db sporthódot vagy befejezett eventet jelent. De azért más is nézzen utána , nem szeretnék senkit becsapni.

dalmata10 kedveli ezt.
  3. Rékatibi

Rékatibi Utánpótlás-írogató

[​IMG] Ígéretemhez híven. KÉSZ VAGYOK :) Elméletileg az a kis négyzet a kép róla :)
    Háááát az nem lett kép:-( Akkor a kisdobos becsszó marad :)

4. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

A szinteket össze kell adni, és a jelenlegi állás szerint tényleg 30 milliárd kell a végéig.

Utoljára szerkesztett: 13.9.15
  5. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Beadtam még 200ezer értékűt, így összesen 560ezret dobtam be, de még folytatom :)

csillagocska19, csopke1, lukimi és 5 más kedveli ezt.
  6. hofeher

hofeher Fórumszaki

Nagy gratula te vagy a példa hogy friss 73 szinttel is meg lehetett csinálni .
    Ha gondolod írd le hogy sikerült végül összehoznod másnak hátha segítség estig még hátha be tudja fejezni.
    A szerkesztéssel próbáld meg újra berakni a képet hátha sikerül az is.
    Így kell megcsinálni 72 szintről indulva.
    Gratulálunk hozzá további sok sikert.

így állunk szerintem:

Kb. a 3. 80% összesen 67%

Szerintem még 107e kertnek kéne teljesíteni a 230e.

Utoljára szerkesztett: 13.9.15
    csillagocska19, csio70, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  7. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Vagy nem :p

8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! De jó is lenne csak 30 mill de jóval több az

9. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Sajnos már csak estig van boom! Sokan nem lesznek készen. És sajna a felhősort sem érjük el....:(

benedekbobe63 kedveli ezt.
  10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Két tapéta csík felragasztása közben, jöttem bekukkantani, hol is állunk. Hat...pár hónapja néztem egy filmet a tv-be, ( címére sajnos nem emlékszem) egy kőzet pottyant a földre, ami elkezdett nőni. És csak nőtt- csak nőtt, es minden felzabált maga körül a feneketlen bendőjébe. A végén kapott samponos beöntést, és jól felrobbant. Most megtömtem én is ezt a mostani bendőt újra, és betettem egy erdészhódot, ami ismét 720e csp érték. Ahogy elnézem a csikot, több mint 3/4-ig van meg a 3.szint. Hajnalban épp, hogy az alján tartott a zőld csílk. Szóval megy ez. Namost, vagy egyre többen aktivizálták magukat, vagy a feneketlen bendőnk samponos beöntést kapott. Én az előbbire tippelek. Még mindig az a véleményem, hogy meg lesz az a felhő :D

11. -Encyberama-

Közben észrevettem, hogy elírtam de amilyen gyors a fórum csak most sikerült javítani. Az a lényeg, hogy 30 milliárd kell még :(

12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Elakadsz a melóban csak szólj ;) nehogy keresztbe tedd azt a tapétátxDxD

13. _Smurfie_

_Smurfie_ Járnitanuló

Én még csak 253ezret dobtam be, de még gyúrok rá..... :)

14. hofeher

hofeher Fórumszaki

Ha jól emlékszem az Evolúció volt a film címe épp pár napja láttam a tv reklámot róla.

Fätum és dalmata10 kedveli ezt.
  15. -Encyberama-

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  16. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Viszont sokan kivárnak, ott lapulnak a pajtában a nagyértékű hódok, kedden még be lehet dobni . Meg kell legyen ! Punktum !Meg is lesz !

17. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Engem egyáltalán nem mozgatott meg ez az eventnyeremény. Kitehetőkért, felhőért nagyon ritkán hajtok. Nincs is sok belőlük.
    Kicsit úgy érzem nem volt értelme készülni rá. Tápot kevertem inkább, el is adtam. A kis hódmenyiséget eltenyésztettem, és megcsináltam az egyénit. Öszinte leszek, még ez is nehezen akaródzott.
    Nem minden aktiv játékost érdekelnek ezek a nyeremények. Ezt szerintem a BP nem igazán vette figyelembe. Pláne akinek épp csak sikerül valami tápot keverni két tenyésztős event között. Valakinek meg kell gondolni mire is költse azt amit összespórolt.
    De ezt már korábban is leírták játékosok.
    Én ezt csak azért irtam le, mert én azokért csináltam meg az egyénit, akik annyira szeretnék a felhőt. :) Valakinek matrica, valakinek felhőxD Nekem egyik se:D
    Most beléptem a kisebb farmomra, melyet nagyon rég nem csinálok már. Van ott 25 hódxD Ezt elkezdtem tenyészteni, és nekiállok az egyéninek. Jutok amig jutok.
    Örülök hogy nem sűrűn van ilyen jellegű event, nem épp igazságos (tudom, mi az? ).
    Szurkolok hogy sikerüljön a felhő, és happy and legyen az event vége.

18. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok!:)
    Az event nálam is kész minden farmon.Még ahol nem terveztem megcsinálni,azzal is meglettem.Igaz nehézkesen,mert se csillag,se szupitáp,de még hód sem volt elég.Nagynehezen megcsináltam pár gazdakörit,vettem ezt azt,a megszerzett csillagokból kiváltottam a sporthódot,és ezt bedobva meglett az utolsó feladat.Kicsit drága volt,de mindent a közösségért!! :D
    Azért én úgy látom,megy az a csík felfelé. :) Még várok kicsit,aztán én is elkezdem bedobálni a letermelt hódokat.
    Nagyon szeretném én azt a felhőt!Szépen hoz az a konyhára!Még ha duzzogva aratja is valaki.:D
    Mindenkinek kellemes,optimista vasárnap estét! :D

19. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Úgy legyen! Ámen! :D

mamika57 és csopke1 kedveli ezt.
  20. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

xD Nokéremszépen, nem csodálkoznék azon ha minden kitehetőt bezsebelnénk az előre "elterveztetettek" alapján. A felhősor ugyanazon elv alapján elérésében korlátozottak maradnánk.
    Viszont
    a közeljövőben bekopotytatna ajtónkon BuyCloud (tiszta Kacsamesék Lúdbáj xD) és tenne egy ajánlatot :p
    Hát biza az kedden így csütörtökön úgy, DE ma vasárnap van (persze nem Egri csillagok módjára) így lehet már [​IMG] 2 xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.