Szorgos hódok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 8.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én meg azt gondolom, ha most nem sikerül megszerezni a felhősort, ilyen összefogás ellenére sem akkor legközelebb senki nem fog hasonló eventbe belekezdeni sem. Irreálisan magas létrát tettek elénk, de mi magyarok küzdünk és ez már nem is a felhősorról szól, hanem a mi összefogásunkról és arról, hogy meg kell szerezni,végig kell csinálni az eventet. Kitudja más országokban hogy állnak a feladathoz, lehet csak az egyénire törekszenek, ha nem így lenne már meglenne az utolsó rész 50%-a is.:music:

Mikulás48, bocsinet, progabi és 15 más kedveli ezt.
  2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét mindenkinek:)
    Bárkinek aki járt külföldi fórumokon,erről van e infórmációja?

3. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Engem is nagyon zavar,dehát mit tudunk tenni?
    Sikerült még 216 ezret kiizzadnom a gyerek farmján, de néhány ezernél többet már holnap se tudok.
    Igazságtalannak tartom, hogy a Bahán nem lehet szupertápot keverni, hiszen ott is tenyésztünk, tevét, pandát, majmot:mad:

Erzsike5110, sziszi1965, kovacstne és 6 más kedveli ezt.
  4. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok, én most már nem tudok beadni, az összes farmon megcsináltam az eventet, beadtam ami lehetséges volt, sajnálom, hogy nem sikerült a felhősor. Szerintem túl sokat kértek,.

lukimi, genka53, *Titi56* és 2 más kedveli ezt.
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Kifejezetten tetszik a levezetésed és tetszenek az ötleteid is.
    1. Erre annyit, hogy a kisebb farmról( gyereké) a 4. sorba beadott sporthód többletével kb. +200000 ment be, az enyémről eddig +6-700000, itt a többletet nem is figyeltem. tehát részünkről többszörösen teljesítve van az általad kiszámolt 120000... Ez reagálás a 3. pontra is. Nem tetszett az event közös része, nem szeretem a szerencsén alapuló eventeket sem, ha le kell termelni pár 10ezer növényt, az legyen az én gondom-dolgom, rajtam múljon, ne máson. Szóval ennyi szolidaritást mi is vállaltunk, jelzem, meggyőződés nélkül...
    Azt még hozzáteszem, hogy ha nálam is csökken a hódok ára, fél millát még rádobok néhányra, bár a 3. kitehető hajszálra van és elférnek a kincsesen is és rühellem is végigkattintgatni a sok felhősort, de ne rajtam múljon.

Fätum, mamszi5107, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  6. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Már közel 800ezret adtam be, most még tenyésztek. Másik farmokon még szétnézek mit tehetek, ill. dobhatok be :) Hajrá, megcsináljuk :)

7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép estét !
    Megvan a 3-ik kitehető is, már "csak" a felhőért kell küzdenünk, bedobálni. Szuper, ügyesek vagytok/vagyunk ! Hajrá,van még idő, reméljük sikerül !

Mikulás48, iboly54, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  8. Több mint 2 millát sikerült a családnak beadni.
    Nem láttam semmi mozgást a vonalon.
    Sajna a számok kiírása nélkül sokszor azt kell éreznünk nem halad a zöld vonal.
    Ennek ellenére nem adjuk FEL !

9. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Sikerült a 3.szint is, a számláló már a felhő felé mutat! Csak így tovább, sok sikert!
    Még 40 óra van hátra, semmi sem lehetetlen. Előre a felhőért!

csio70, Mikulás48, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  10. OK !
    Frissítettem meg vannnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Igen, megjelent, kiléptem, s vissza -mert én is dobtam - gondoltam megnézem, s igen, már a felhősorért megyünk "csak". Sőt, ott is már látszik hogy lett beadva.

12. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Frissíts utána már te is látni fogod:)

13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Steve - továbbtenyésztetted ? mert kérdésként tetted fel, hogy mit csinálj. Nálam nem szokott sikerülni a kevert-tenyésztés, ezért én mindig biztosra megyek. De szép eredményeid lettek - gratulálok hozzá. Ezek még nagyon kellenek a Felhősorért (mosolygós arc).

14. -skorpio1977-

-skorpio1977- Haladó

Szerintem már látszik a paszuly, de legalábbis a gyökere mindenképp :D Mennek az én hódjaim is, nem várakoztatom tovább őket, dolgozzanak ők is azon a nyereményen ;)

15. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)
    Kérdésedre olvasgattam a német fórumon, ugyanúgy, mint mi.
    Remélnek, számolnak, nem tudják ők sem, mennyi az annyi számokban...
    Valaki azt írja, reméli, vannak még mindig szorgalmas játékosok, akik támogatják a közösséget és a szolidaritást, hogy a négy feladatot be tudjuk fejezni...

Fätum, gyfa, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  16. betjoli

betjoli Fórumprofi

Kíváncsi lennék ha országokra bontanák a közöst mi magyarok hanyadik helyen lennénk.
    Hajrá a felhőért!

17. Megtettem sőt azt látom 10 perc alatt annyit csúszott fel a zöld sáv, mint máskor 10 óra alatt.
    Rajta rajt.
    Go Go.

18. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Épp amikor írtál akkor tettem be őket meg látjuk eddig nálam szépen ugráltak ezért reménykedek a legjobbakban pár perc és kiderül:)

19. friendsheep

friendsheep Járnitanuló

Az milyen már, hogy ma este a m2 tévén a "Hódkóros" című film megy? ... :D :D :D

Pharmer500#2, simi1955, Rékatibi és 9 más kedveli ezt.
  20. benedekbobe63

benedekbobe63 Aktív író

Igen, alig akartam hinni a szememnek, hogy milyen gyorsan halad felfelé a zöld csík xD. Eddig nem láttam ekkora haladást, lehet kiengedték a BP-nél a féket.:D Már dobáltam sokat, de még holnap is fogok, ha így haladunk:p.

csio70, sziszi1965, szemike50 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.