Visszajelzés Szorgos segítők - eventcsevegő 2017. június

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 31.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csókos

Csókos Fórum bárója

Szia!
    Köszönöm a segítséget! Raktam be tenyésztést!
    A terület kiváltásához már nem kell sok, a feladat első 3 feladat ezüst-arany-gyémánt részét már végig csináltam :) a többi rész ezüst része már meg van :) igyekszem én, csak lassan haladok :)

bindi5454, Ivibaba54, taga1 és 2 más kedveli ezt.
  2. Beus85

Beus85 Aktív író

sziasztok!
    Nagyon tetszik ez az event, igaz nem régóta játszom, de ez tényleg nagyon jó :) :) Nagyon oda kell figyelni, hogy meglegyen a növény így csatni nélkül.
    A gazdakörből az első 3 feladat meg van végig, a 4-5. ezüst, és az utolsó megint végig, most várom hogy beérjen a csokirózsa, aztán jön egy kör szivárvány kukorica és valószínű pár tenyésztés, hogy minden meglegyen a végére.

Rebcsok, bindi5454, Ivibaba54 és 5 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam még mindig gazos az utolsó terület.... :( Haladok... a felhő a cél.... az összes többi csak ráadás;) már 4 lépést leküzdöttem a felhő felé... talán még 2 meglesz ma...;)

Rebcsok, bindi5454, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  4. Lilieth

Lilieth Törekvő

Sziasztok,
    a teljes területen (1x1-es kockákba) ültetett szivárványszínű kukorica 8 db nyársat adott, kb. ezzel az átlaggal lehet akkor számolni.

5. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok ! ma kétszer teleraktam a tenyésztőt van szupi táp bőven;)
    így több mint 200db nyárs jött már össze nagyon meglepett nem tudtam hogy a tenyésztésnél felreppenőt ad:cry:
    már csak egy területet kell megszereznem:Dmég tenyésztek egy pár állatkát.
    jó játékot mindenkinek;)

Domos52, Rebcsok, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Aztán kukoricád is legyen hozzá;) Az lassabban terem:oops: legalább is én így tapasztalom:cry:

Rebcsok, bindi5454, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  7. Csókos

Csókos Fórum bárója

A tenyésztés miatt időközben nekem is meg lett a nyárs a következő feladathoz, de elfelejtettem a nagy izgalmakban ültetni a szivárványszínű kukoricát, úgyhogy nem vagyok sokkal előrébb... :D De remélem, ha estére azt ültetek, akkor majd már teljes területen jól fogja adni rá a felreppenőt, és már csak a feladatsorba kell beadnom mindent.

Rebcsok, bindi5454, Ivibaba54 és 2 más kedveli ezt.
  8. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

A palancsinta a plusz 1-et területenként adja, s érdemes akkor megenni, ha 1x1-en beért a kukorica, ugye?
    (Reggel már majdnem felfaltam, de rájöttem, hogy a 2x2-es földek miatt buknék egy csomó eventnövényt.)
    Előre is köszönöm a megerősítést.

bindi5454, Ivibaba54, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, közvetlenül a szsz. kukorica aratása előtt kell "elfogyasztani". :)

Lehetséges, hogy nem tőlem várod a megerősítést, de így használom az aratáshoz a "palacsintát" én is. :)

10. -katalinjani-

éjszakára meglesz a teljes területem és lesz kukorica;)még van idő bőven a felhőm reggelre meglesz:D
    utána a ládikákra hajtok;)

11. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Na elég szenvedős, hogy semmit nem lehet a vízen kívül használni! Csinálgatom azért!

12. Fru88

Fru88 Junior szaki

Sziasztok!Kérdésem lenne,ugyanis nem találom a"grillparti területet"?:oops: Köszönöm szépen a választ!

bindi5454 kedveli ezt.
  13. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ez a szókapcsolat jelzi, hogy bővítheted a területen a termelést. :) Kiváltottad, beszolgáltattad a megfelelő növénymennyiséget.

Idézem az ismertetőt:

Az event kezdetekor kevés ültethető terület áll rendelkezésünkre. 40 db kis kocka mindösszesen.
    Megfelelő mennyiségű csokoládérózsa beadása ellenében - 4 részletben - tisztul ki a mező.

40 - 40- 40 -40 egységnyi terület szabadul fel feladatonként.

Neked kell a bal oldali menüből kihelyezni azt a típusú földterületet, amire a magokat elszórod. (1*1 vagy 1*2 vagy 2*2)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szorgos-segítők-2017.15126/#post-706139

farmer221278, bindi5454, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Nagyon ügyes vagy gratulálok!

15. -katalinjani-

köszi neked is szép eredményeket kivánok

farmer221278, bindi5454 és heureca3 kedveli ezt.
  16. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Nekem a felhő a cél már csak, AB-k is voltak de ha nekiállnék annak is felrepi nem lenne meg. eddig van 101 és nekem is 8-9 körül adja. Növényből is kell még 3000+, napi 3x aratok-vetek. Amugy jó event ;) Felhő se rossz igazából. Sok kicsi sokra megy majd idővel.

stellácska26, bindi5454, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  17. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Sziasztok,

A palacsinta kiváltásával kapcsolatban érdeklődnék. Ha 12 óráig hat, akkor max. 3 aratást érint. Ez 200db 1x1-es területnél + 600db növény. Ha az 5-ös sor harmadik feladatnál 1000db kukoricát kell beadni egy palacsintáért, akkor hol itt a haszon? Már a második sornál is 600db-t kér, ami éppen visszahozza a "befektetést". Én látom rosszul?

MG

18. -Csiki-

-Csiki- Törzsjátékos

Szia,
    A haszon majd az érte kapott óriásmamutfenyő termésén lesz ha eladod a piacon (nálam 9.000 csnél kezdődik.);)Meg megdob még 100e TP-vel is (Igeiglenes GK 5/6).:)

bindi5454, heureca3, Beus85 és 3 más kedveli ezt.
  19. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Szia,

106-os szinten ezek a számok nemigazán hoznak lázba... Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem minden arany, ami fénylik.

További szép napot.

MG

bindi5454 kedveli ezt.
  20. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

A nyársat nem nagyon kapok,a kukoricánál 3 db jött fel. Rákényszerítik az embert a vásárlásra és a tenyésztésre :(

Tomilan25 és bindi5454 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.