Visszajelzés Szorgos segítők - eventcsevegő 2017. június

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 31.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.)
    Szia hupi.) Azért ad Neked Tp-t mert hozzám jönnek a titkosak. xD
    Rögtön elsőre kaptam egy krokodilos ólat és lett belőle egy narancs teve. xD
    Este még csinálok egy ládát és részemről game over. :)

Leho69, Sali~*.* és mebajah kedveli ezt.
  2. klari8110

klari8110 Járnitanuló

Ezért az ajándékért nem érdemes ültetni.

3. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Szia revaa!
    Eleinte nálunk is volt ebből "megjegyzés", de az én férjem is rájött erre... már előre adja a bankkártyáját, h tudjam venni a munkásokat :D , mert ahogy te is írtad így 2-3 perc alatt megvagyok a kötelező aratással, ennyi extra nekem is jár ;) és ha én boldog vagyok, akkor ő is az lesz, és fordítva ez így normális.
    Még 4 aratás a felhőig, ha jól számolom még egy láda belefér, hátha előbújik egy kroki... :)
    Ne felejtsétek délután a teliholdat! Én rendszeresen megteszem :D:D:D

Varázslat6869, Leho69, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Egy igazi úriember a férjed. xD
    Délután telihold és a szentjani aratása előtt ne felejtsétek megenni az Ezüstláng füstölőt.;)

hupi78, -Encyberama-, almáspite48 és 5 más kedveli ezt.
  5. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Szia Zsebibaba!

Nálunk ugyanez a helyzet xD Így mindenki örül, és boldog.
    Másképp a család a kert, háztartás, hobbim mellett nem is tudnék játszani.

Nekem már csak 3 aratás, de alig várom, hogy kész legyen.. lehet begyűjtök én is ládát, de nincs garantálva. xD végülis simán beleférne, és krokim még nekem sincs xD
    Majd lesz! Ha nem most, majd később.. Ha nem ládából, akkor a gazdakörből, vagy eventből xD
    Telihold.... Egy gazdaköris feladatom várat még magára amiért érdemes teliholddal foglalkoznom. 3-4-5 feladat a Mocsári szörnyből..
    A többi már a befejezettek között xD

Az enyém is az :p:inlove:
    Azt se tudom mivel zártam a teliholdast xD :wuerg:xD

kukori80, Sali~*.* és mebajah kedveli ezt.
  6. -Zsebibaba1988-

Szia kukori!
    Az azért túlzás, h úriember :D ezt ő is kikérné magának :D xD csak tisztában van vele, ha így tesz akkor ő is megkapja a "jussát" ;):p
    Köszi! Az Ezüstláng füstölőről megfeledkeztem...:oops:

Én le vagyok maradva a teliholddal, varázstükör 6os hiányzik, meg a mocsári szörny teljes, úh van miért kapálnom :) fél terület szentjánosbogár várja,h leszedjem, szerencsére volt időm zárás előtt kirakni őket, meg a fákat.
    Krokival én is így vagyok, majd jön valahonnan, de nem hagyok ki egy lehetőséget sem ;)

Utoljára szerkesztett: 9.6.17
    kukori80, Sali~*.* és revaa kedveli ezt.
  7. revaa

revaa Fórumgróf

"Jussát" xDxDxDxD

Nem vagy lemaradva, nem lóverseny ez.. mindenki a saját tempójában csinálja..
    Sokszor úgy vagyok vele, hogy nagyon nem megérős a gazdaköri feladatba leadni pl a tenyészállatokat, lásd homokművészet, levesmester, de már csak azért is megcsinálom, hogy tűnjön már el onnan és ne lássam többé xD Persze, még erre várni kell..

kukori80 és -Zsebibaba1988- kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nem osztom a véleményed, nekem KKatát adott pontosan 15 db. :)
    Pedig énekelgettem: Hol csavarogsz te kicsi krokodil, édesanyácskád odahaza sír, jó vacsorával várja fiát,
    kicsi krokodílusz gyere haza már! :inlove:
    Az felhőm már beüzemelve, a szszkukoricát termelem, várom a krokikám!;)

missuzy_53, hupi78, mebajah és 5 más kedveli ezt.
  9. 19oroszlan45

19oroszlan45 Fórum-zöldfülű

A felhősorhoz szükséges 10 db nyárs csoda elkészült, holnap reggel 9 óra után már nincs értelme ültetni, de lehet, hogy már ma sem . Hiányzik a töklekvár, illetve a répás almás csatni hatása 1x1-en, nem jó ez a a visszafejlődés, és a kötöttség az aratásokhoz.
    Mindenkinek jó játékot, és sok rémséges növényt.

10. -Zsebibaba1988-

Nem akartam máshogy fogalmazni a kiskorúakra tekintettel :D:D:D
    Teljesen egyetértek veled! Én is szeretnék már oda jutni, h csak az aktuális gazdakörik legyenek, nem versenyzem, csak magammal :) az a sok tenyésztős... és szinte mindegyiknél az utolsó feladat várat magára :( tenyésztésnél nem is emlékszem mikor kaptam utoljára utolsó állatot, a piacon (gondolom azért, mert mások is így vannak vele) horror ára van. Mondjuk megveszek egy Karate pandát (jelenleg egy db van a piacon) 55 millióért gazdaköribe beadom és kapok 3 300 000-et. Sehogy sem reális... kezdhetnének ezzel valamit...
    Már csak 3 aratás szsz kukorica ;)

kukori80, revaa és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

12. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Sziasztok, megjelent egy új felhősor a paszulynál. Napsugár felhősor a neve. Tudja valaki hogy ez melyik eventhez tartozik? Mert nem találom sehol. És szegénykém még üresen árválkodik.

stellácska26 kedveli ezt.
  13. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Én még csak most adtam le a 7. grillezett kukoricát, úgyhogy szerintem nem lesz meg a felhő. Szidom magam mert a gazdakörivel elment az idő. Igaz onnan ki tudtam szedni amit szerettem volna. Gratula a végzőknek! :)

14. revaa

revaa Fórumgróf

Gondoltam :D
    A tenyésztősnél nálam is mind úgy van, a lovas kész teljesen, azt kitenyésztettem. Utolsó állatot én is már nagyon nagyon régen kaptam, a szultán tevékkel, meg a cirkuszi pandákkal vagyok bajban, de a piacon sem kapni, ráadásul az alatta levő 1-2 szint is hiánycikk.
    Nem fognak tenni vele semmit, mert nem tehetnek arról, hogy a piacon elszálltak az árak :oops:

Én másfél óra múlva aratok, és még kettő aratás lesz utána, tehát kb ugyanott vagyunk a kukoricával. xD

-Zsebibaba1988-, kukori80 és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Végre meg lett a felhő ,és még 100-as is lettem! :D Mindenkinek sikeres befejezést kívánok! :D

meszimarsi, -Zsebibaba1988-, Gio és 10 más kedveli ezt.
  16. hupi78

hupi78 Fórum hercege

no kérem akkor jere hozzám is és énekelj szépen :p3 láda 3xtp adottxDxDxDxD

meszimarsi kedveli ezt.
  17. hupi78

hupi78 Fórum hercege

gratula xDén sosem leszek 100 as:D:D:D

meszimarsi és stellácska26 kedveli ezt.
  18. hupi78

hupi78 Fórum hercege

üdv kokas barátom :D:D:Dakkor inkább jöjjön ide a tp avval jobban járok xDxDxDmég azért van esély másra is :Dvettem titokfa csomagokat most csak azok vannak kint kipakoltam mindent területre kivi leszek miket adxDxD

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Tegnap este vegre sikerult a felho 8)
    Ma mar csinaltam egy dobozkat , csp-t kaptam erte :( mast szerettem volna de ezt dobta a gep;)
    Sok sikert meg a kuzdoknek , meg csinalom a dobozkaert ;)

meszimarsi, Gio és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. doraemon24

doraemon24 Törekvő

sziasztok! megtudja nekem mondani valaki hogy egy aratással mennyi nettó növényt kapunk. 200 körül gondolom.köszi

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.