Visszajelzés Szorgos segítők - eventcsevegő 2017. június

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 31.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. joc91

joc91 Junior szaki

Nagy gratula !

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Küldöm a sok TP-t meg CSp-t. xD
    Megy a drukk a fákhoz. ;)
    Szia. Pontosan 200-t kapunk. 2 aratás kell egy malomhoz.

Sali~*.* és doraemon24 kedveli ezt.
  3. Ricsárd

Ricsárd Utánpótlás-írogató

"A fenti feladatsor befejezésével sem érnek véget az ajándékok.
    A felhősor megszerzése után még minden egyes malomtermékért cserébe egy "Csillogó dolgok ládáját" kapunk.
    A láda többször kiváltható. Tehát amennyi malomterméket elő tudunk állítani, mindegyiket becserélhetjük egy-egy ládára."

Csak az a baj, hogy nem tudom hogyan,vagyis hol kell becserélni. Tud valaki segíteni?

4. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Oh,köszi. hát az baj,mert akkor nem leszek készen :(

kukori80 kedveli ezt.
  5. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Rákattintasz az eventóránál a eventgombra és akkor megjelenik a terület majd az ablak és bal oldalt alul ott lehet beadni az szszkukoricát. Akkor ha már kész a felhőd.

Sali~*.* és kukori80 kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Csak akkor tudsz ládát kiszedni ha már kész vagy a felhővel. Utána megint csinálsz a malomban grillezett kukoricát és akkor felajánlja középen hogy ládára tudod váltani.

Sali~*.* és kutyaszálló kedveli ezt.
  7. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok, felhőm kész, aktiválva :) Még azért vetettem kukoricát, de nem törekszem. Ahogy olvasom legtöbbször tp-t, csp-t ad. Az meg most annyira nem vonz. Titkosból 1 csomagra volt aranyam a farmra, és 12 db-ra a bahára. Ennyire tellett. A farmon megkaptam a barkát, de a bahán is remélem előbukkan az új fácska. Ha nem, majd máskor :)
    Gyümisnél mindenhol csak 8 fp-t kapunk a nagy mennyiségű beadásnál igaz??? Mert 2000 fp már lett a királynőtől, 3 nagycsomagra bedobáltam gyümit, de szerintem itt meg is állok. Mindenkinek jó játékot. Van még 1 nap a felhőért kb. Hajrá, aki még küzd érte.

Ja a teliholdast is beültettem, bár azt az ezüstfüstölős izét én is elfelejtettem :)

Na jó hogy nem ettem meg, mert 1 db szentjani ól se volt kinn, most néztem xD

Utoljára szerkesztett: 9.6.17
    csio70, Gio, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  8. Ricsárd

Köszönöm a segítséget, beváltottam, s az eredmény 1 db csillag. Na ez is egy "ajándék".

Sali~*.*, kutyaszálló és kukori80 kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben elkészítetted a szsz kukoricákkal és a felröppenő nyársakkal a malomterméket, akkor az event területén a bal oldali figurákra kattintva láthatod a szülők ablakát.
    Az elrejtés gombot megnyomva eltűnik a teljesített 10 feladatos pipasor.
    Helyette a kis ablak bal alsó oldalán a szállítás1x gombot kell kattintani.
    Érkezik az ablak, melyben olvashatod, megkaptad az ajándék Csillogó dolgok ládácskát. (váza menü alatt az elhasználódó fülnél tudod kibontani, megtekinteni a tartalmát)

Gio, Sali~*.*, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  10. Ricsárd

Köszönöm, már segítettek, felhőm kész és az első láda 1 db csillagot adott. Pár perc múlva nyithatom a következőt, talán nagyobb szerencsém lesz.

Köszönöm, 1 csillagot kaptam!!

Gio, Sali~*.*, kutyaszálló és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Bocsánat, bocsánat! Nem szerettem volna semmilyen titokról lerántani a fátylat, azt feltételeztem, hogy ha valaki eventcsevegő topikban többször is közli, hogy nem eventezik, akkor az publikus információ.
    Az ismertetőkről csak jót tudok mondani. Mondok is: jók az ismertetők, részletesek, alaposak és sokszor humorosak, mulatságosak is.
    (Amúgy az idézett hsz-ben egy szót sem szóltam az ismertetőkről. Hanem csak erről az eventről. A Malala event nagyon jó volt ezen a területen, sok és nagyon szép játékelem, a növények, a szereplők, a magos bódék, a haladás, lehetett örülni, mikor akár csak 3 kiskocka földdel bővült a terület, épült-szépült az iskola. Igazi játék volt. Ez meg robot. Legalábbis nekem. Talán a Malala event elkényeztetett, azt vártam, hogy itt már mindig olyan szépek lesznek.)
    Mivel nem szeretek parlagon heverni látni földet, lelkiismeretesen bevetem, de örömöt nem okoz.
    De ez csak egy vélemény, sokaknak van róla jó véleménye, örüljünk inkább annak.

bendi1121, Meellcc, kedvenc62 és 3 más kedveli ezt.
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Nem csinálok belőle titkot mert minden fajta lelkiismeret furdalás nélkül elmondom, de ne legyen az, hogy jó nekem mert nem eventezem. Ezt tettem szóvá.

Sali~*.*, SzabadEurópa és hupi78 kedveli ezt.
  13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove:
    felhő üzemel, maradt 32 kukoricám, hát ezt felhozni már kétséges a csillogó ládáért:music:
    azért elszórom újra,reggel tudom megint, lesz ami lesz:D
    négy farmos fából meg van a barka:p, a bahás viszont nem jött eddig össze:cry:
    van még reggelre egy pár, majd meglássuk8)
    szép nyugis event volt, kívánom mindenkinek a teljes befejezést:inlove::inlove::inlove::inlove:

csio70, gyfa, Meellcc és 6 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Jó, jó! Hol van az a "hozzád". Messzire eszem ágában sincs kutyagolni event időben.:inlove:
    Én ismét KKatát kaptam igaz egyszerre 15-öt.xD Lassan berekedek, kéne a kórus segítsége. Sok lúd, disznót győz elvén,
    ha kórusban énekelnénk tán' nagyobb sikerünk lenne, krokikánál. Igaz nem vagyok benne biztos, az is előfordulhat, hogy
    megijed és messzire menekül.:music: Más taktika? Talán még az abraka-dabra?- igaz az a csokirózsánál sem vált be.;)
    ?
    Szia!
    Gratulálok a felhődhöz!
    Én is ületem a szszkukoricát, veszíteni valónk úgy gondolom nincs, sőt nyerhetünk!

Szia Stellácska26!
    Nagy-nagy gratuláció Neked! Nagy lépés ez egy farmer életében!
    Sok sikert a továbbiakban és szerencsés,- jó játékot!:)

Utoljára szerkesztett: 9.6.17
    kutyaszálló kedveli ezt.
  15. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Köszi szépen! Neked is sikerülni fog! Én is 5 év alatt értem el! :D

csio70, nevada007, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  16. papi1961

papi1961 Járnitanuló

Sziasztok !
    Már kinéztem a szememet, de nem tudom, hogy a megszerzett csillogó dolgok ládáimat hol találom meg !
    Segítene valaki ?
    Köszönöm előre is !

stellácska26 kedveli ezt.
  17. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Köszi szépen! :D

18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A vázánál, elhasználódó fül alatt, ahol a többi ládát.

4-et nyitottam eddig, tp, csp, btp, zokni...utolsóhoz érik egy adag és elegem van.

Laxiaa, kedvenc62, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  19. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Te nagyon ügyes vagy de hogy idézem hupit én már 55 vagyok de még most se 100-as és lehet sosem fogok:D:D:D

stellácska26, bendi1121 és Sali~*.* kedveli ezt.
  20. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Gratulálok neked nagyon ügyes voltál!!!:)

Én nem tudom,hogy tudtam ennyire elszúrni ezt az eventet>:( vajon mi történhetett??? 6 ajándék van meg és akkor még kellene 4 db reggelre meg lenne a 7. de még mindig hiányzik 3 db a felhőig>:(:wuerg: Bár mit teszek ez most nem jött össze a 98. szinten:mad: Hiába dolgoztam ennyit a semmiértxD:cry:

bendi1121 és [dudu2001] kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.