Visszajelzés Szorgos segítők - eventcsevegő 2017. június

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 31.5.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Hát nekem már egyet sem telik kinyitni:( de lehet nem is baj..de lényeg a Felhő az meg van...

kedvenc62, mebajah és ada77201 kedveli ezt.
  2. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Remélem sokan megtudtátok szerezni a felhő sort. Sajna nekem nem sikerült, a 3 kitehető megvan.. Jó lenne ha később valahogy hozzá lehetne jutni a felhő sorhoz.

csio70, törökbúza, Ribiszke és 5 más kedveli ezt.
  3. **Éva**

**Éva** Utánpótlás-írogató

100-as szinten a felhőt sem tudtam megszerezni, dolgozni menni kellett, éjszaka meg aludtam, a köztes idő pdig kevés volt az event teljesítéséhez. további szép napot mindenkinek.

4. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Mivel szeretem az izgalmakat, és a munkám során nem jut elég.... így az utolsó tíz percben aratok, épp elég lesz a növény... :) Nem kellett sok, hogy erről is lemaradjak...

csio70, törökbúza, Ribiszke és 2 más kedveli ezt.
  5. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok Gazdatársak!
    A felhőm megvan, és előtte a gazdakörit is sikerült befejeznem!
    Hamarosan egy ládikát is megszerzek, de ez kemény anyagi ráfordításomba került!
    Az utolsó napokban éjjel- nappal vetettem- arattam, percre pontosan....szerencsére szabin vagyok, de azért nem volt kellemes éjnek idején felkelni....és aratni!
    Annyira megterhelt ez a sokaság,...amit a tisztelt BP rám zúdított,...hogy egyre jobban úgy érzem, ...ideje egy időre ezt a ''jobbágy'' munkamenetet,....mellőzni!
    A gyümölcsös ''akármit'' már el sem kezdtem!.....Pedig lehet, hogy arathatnék belőle,...de már nem számít,...a Tisztelt BP......kikészített!
    Nem látok mást,.....csak vess-arass, vegyél, de nagyon vegyél,...meg még többet vegyél!...na itt a pont!
    Mindenkinek sikeres gazdálkodást kívánok!
    Legyen szép napotok,....és főleg nyaratok!
    Üdv., és puszi!

csio70, Ribiszke, ada77201 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Mire lesz elég? A felhőhöz?...vagy a ládikákhoz?

7. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Köszönöm a biztatást de már egy kicsit jobban érzem magam miután olvasom a hsz,és egyre több gazda írja le szomorú tapasztalatát ezzel az eventtel kapcsolatba,hogy nekik sem sikerült mert nem lehet mindig a gép mellett lenni és percre pontosan aratni és vetni mikor semmi növelő nem hatot a kukoricára:mad:

törökbúza és kedvenc62 kedveli ezt.
  8. Macatanya

Macatanya Utánpótlás-írogató

A BP most nem igazán volt a helyzet magaslatán amikor kettő nehéz eventet tett be egy időben részint azonos időre. Szerencsésebb lett volna a Gyümölcspiaccal párosítani a Karnevál eventet és azután betenni a szinte 3 órán belül véget érő "Szorgos segítő kezek" játékot. Számtalan elkeseredett tartalmú hozzászólást olvastam ami még akkor is megállja a kritikát, ha előre jelezték a "nehéz" minősítést.
    A játék meghosszabbítása erre is vonatkozhatott volna, mert itt is érintette a játékidő kiesés ( palacsinta hatás csökkenés, esetleg aratás szükségessége) technikai okok miatt meghiúsult. Ezt a játékot igazán azok tudták ill. tudják maradéktalanul befejezni akiknek lehetőségük volt - van anyagi ráfordítást áldozni a sikeres befejezés érdekében. A Karneválos játék igencsak odakötötte az embert a géphez így nem mindenki tudta logikával csinálni a Szorgos eventet márpedig ahhoz igenis kell a logika( 1 palacsintával 3 aratás + megspékelve 1-2 ilyen-olyan szeretet csomag megvásárlásával).
    A Karneválos event remek volt az *-os 5-öst érdemel, de a Szorgos kezek eventtel túl lőttek a célon. Bátran kijelentem azoknak kedvezett akik megtehetik a költség ráfordítást, amit nem sajnálok azon játékosoktól csak így abszolút nem volt meg az esély egyenlőség. Bízom benne a jövőben jobban átgondolják az illetékesek több event egyszerre futó párosítását.

9. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Sajnos nekem se lesz meg a felhő,de a rá valók igen.Remélem kapunk valamikor lehetőséget farmpengőért a megvásárlásra.Sajnos késő jöttem rá egy kis taktikai cselre,de a napi 3-4 aratás most nem volt elég.Ha újra kezdhetném másként fognám meg a dolgot.Mivel eléggé maximalista vagyok szeretem a megkezdett dolgaimat a végén befejezni.De mint az életben,itt se mindíg siker a vége.Ezért igyekszem nem felhúzni magam,hisz azért ez mégis csak egy játék!Azért a játék készítőknek meg úgy vélem,fontos hogy a játékos jól érezze magát és szeresse a játékot.Persze ők se istenek hogy mindenkinek személy szerint a kedvébe tudjanak járni.Mi játékosok nem igazán tudjuk milyen háttér munkát végeznek Ők hogy mi játszhassunk.Természetesen Ők is okulnak egy-egy melléfogásból.
    További szép napot és kevesebb bosszankodást kivánok mindenkinek!!

Ribiszke, briguka, majoranna65 és 3 más kedveli ezt.
  10. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

nekem se lett meg, sőt nagyon messze jártam tőle pedig folyamatosan tudtam aratni, a gazdaköri sem :( pedig a mamut jó lett volna. Viszont nem bánkódom, csak tp-t ad a felhő az meg a legutolsó szempont számomra :) Kicsit túl lazán álltam neki, hisz a többi simán megszokott lenni. Bahán minden kiváltva, 600 plusz banán, így a felhők is csak akkor érdekelnek ha valami plusz is van a tp-n kívül. A tenyésztések meg kárpótolnak a felhőért bőven :D na meg a királynőtől amit kaptam :)

Ribiszke és kedvenc62 kedveli ezt.
  11. Csókos

Csókos Fórum bárója

A felhősoros részbe bele sem kezdtem. A másik résznél a 3db csillag lesz meg........

Ribiszke, mebajah és kedvenc62 kedveli ezt.
  12. föapoka

föapoka Fórum-zöldfülű

51 db eventnövény hiányzik a teljes befejezéshez sajnos már nem fér bele még 1 aratás

-hanny2-, törökbúza és Marcsifarmja kedveli ezt.
  13. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Két lehetőség elé állítottak minket.Vagy az eventet csinálom,vagy a Gazdakörit.Együtt a kettő nem működött.Aki akarta a Gőtét,az semmi többet nem tudott megcsinálni.Jómagam sem.Örülök a Gőtémnek.Fogjátok fel Ti is pozitívan amit sikerült elérnetek !

miniowl, kedvenc62, bercy58 és 4 más kedveli ezt.
  14. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Megcáfolnám, én egy petákot nem áldoztam rá, sőt, hibáztam is párszor, plusz az unokám mellett nem is voltam mindig gépközelben. Mégis meg tudtam szerezni a felhősort, plusz 4 ládikát. Igaz, a gazdaköriből viszont nem csináltam meg mindent, amit így utólag egyáltalán nem bánok, bár akkor erősen vacilláltam, hogy melyik utat válasszam, a felhőt vagy a gazdakörit. Úgy érzem, jól döntöttem.

15. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Sajnálom: 43db gril kukoricám hányzik a felhősorhoz.

törökbúza kedveli ezt.
  16. törökbúza

törökbúza Utánpótlás-írogató

Sajna a felhősorról lemaradtam. A kukorica meg lenne hozzá, 4 db nyárs hiányzik. Komolyan, még megvenni is megpróbáltam volna, de se aranyért, se sms-es vásárlásra nincs lehetőség. Utalni sajna nem tudok. Szóval ezt buktam, pedig végig melóztam az eventet. Az elején sajna elszúrtam a gazdakörivel, így onnan csak a mamutfenyőm lett meg....... hát nem ezt az eventet érzem a legsikeresebbnek. :sleepy:

Azt hiszem a következő ilyen típusúnak neki se futok. Persze a mamutfenyőnek rettenetesen örülök :)

csio70 és kedvenc62 kedveli ezt.
  17. Timi21a

Timi21a Junior szaki

Sziasztok

Nekem is meglett a felhő tegnap este, és ma még sikerült összehozni egy nyársat, amiért kaptam egy ládikót.
    Alig vártam hogy kinyissam, 19600 CSP volt benneo_O. Még jó, hogy éjjel nem keltem fel ezért aratni :).

csio70, kedvenc62, conce47 és 3 más kedveli ezt.
  18. conce47

conce47 Aktív író

Sziasztok! Kínkeservesen én is készen lettem. Még egy ládikát is sikerült szereznem. Igaz a gazdaköri utolsó részét nem csináltam meg, és egy napig nem is eventeztem, mert el kellett utaznom.
    Viszont segítséget kérnék. Hol a brantban találom a ládikát????? :) Ajvééééééééé, a kérdésem lehet, hogy nem aktuális, mert a szomszéd kisfia lehet, hogy felbontotta....... :)

kedvenc62 kedveli ezt.
  19. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

Az elhasználódó dekorációk között.

conce47 és kedvenc62 kedveli ezt.
  20. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Nagyon szomorú vagyok, sem a gazdakörit, sem ezt az eventet sem sikerült végigvinni, csak a felhő hiányzik :eek:
    mind a két farmomon! Ez van.....:cry:

csio70 és kedvenc62 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.