Szorgos segítők (szülők napja) event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 31.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Sziasztok ! Megint én vagyok. Nem szeretném próbára tenni a türelmét senkinek csak egy utolsó kérdés. Beraktam a kupákat a tölgynél a rúnába és 21/30 hatékonyságot látok. Ha jól emlékszem akkor a hatását már kis is fejtheti.

Gio, demeter03 és bindi5454 kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

A komfort érése eleve hosszabb, ez többletet eredményez. De az 1x1 ugyanannyi idő alatt többször aratható, és több is a területe. Szóval ezt tesztelés nélkül nem igazán lehet így kijelenteni.

_Cygnus_, Gio, Kukori.és.Kotkoda és 6 más kedveli ezt.
  3. z2856

z2856 Fórumprofi

Oké, visszakapcsoltam a betakarítás animációját, aztán tesztelem, melyik lesz a barátom.

Köszi csoki és béke

_Cygnus_, Gio, demeter03 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. hadebuda

hadebuda Fórum nagymestere

Köszi! Én is meglepődtem. Vannak ám köztünk még sokkal eredményesebbek is, csak nem mindenki írja ide ki.

_Cygnus_, Gio, dagaz70 és 2 más kedveli ezt.
  5. taga1

taga1 Fórum biztosa

Cygnus 183-as hozzászólását olvasd el lécci, nagyon szépen leírja, miért nem tanácsos a komforttal várni az eventet.

_Cygnus_, demeter03 és bindi5454 kedveli ezt.
  6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Igen, ezek szerint még 9 kupa hiányzik, de a hatás már így is érvényes az egész farmodra.

_Cygnus_, Gio, Kukori.és.Kotkoda és 5 más kedveli ezt.
  7. z2856

z2856 Fórumprofi

Én komforttal eventet még nem vártam soha :) hosszú érésű ólak (most egy terülten béka, Bahán meg az új állatok) és fák vannak kint kezdésnek (most a békán kívül minden máshol szilva, mert nálunk horror ára van és a vidra nagy étvágyú ilyen téren).
    Most az eszmecsere arról folyt, hogy az eventnövényt 1x1-en vagy komforton érdemes a felröppenők miatt végigtolni (mert én 1x1-es párti vagyok, de nem biztos, hogy jól teszem).

_Cygnus_ és bindi5454 kedveli ezt.
  8. taga1

taga1 Fórum biztosa

Bocsi azt hittem, hogy az eventet mivel érdemes várni, arról eszmecseréltetek. Szerintem is 1x1 a nyerő, én is veled együtt csak 1x1-en ültetem az event növényeket minden esetben. A felszaporitás mindig 2x2 történik, általában csak két kört vagyok hajlandó ültetni, de a másodikat már két területen, utána már azonnal 1x1-be mennek a növények.

_Cygnus_, alpha58, ViriTündi és 6 más kedveli ezt.
  9. macsezso

macsezso Fórumszaki

99-es farmon? o_O
    én 95-ös vagyok ennyi lett elsőre,most szedtem le

erre vártam eddig,hogy beérjenek a szegfűk.

Gio, alpha58, Matold és 5 más kedveli ezt.
  10. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Max a "Szupi pazarló kupa" lehet a Tiéd,:Dmert neked még a víz sem jó már.:p;)Én még azt sem használtam és Bahán mégis léptem 1 szintet megint.xDxDxDFarm:71 / Baha:35

Gio, demeter03, tandem6 és 2 más kedveli ezt.
  11. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Én az eventet komfort talajba vetett hagymával, a tölgyesben mammut fákkal és a mammut ólakkal vártam és az aratás után az event kezdetekor 183-178 volt a felröppenő a 99. szinten. Mindig így várom az eventeket és nem csalódtam a komfort talaj feltöppenőiben. Elvetettem 1x1-es területre az eventnövényt mind a 4 területen.

_Cygnus_, Gio, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  12. hadebuda

Szerintem ez gazdája válogatja, kinek mi a megfelelő. Én is 1x1-ezem felszaporítás után, mondanám, hogy persze, te is jól teszed. Ennél a legfontosabb kérdés igazán az, hogy kinek milyen az időbeosztása: valóban le tud-e aratni többször 1x1-en a komforthoz képest.

_Cygnus_, Gio, Melan és 3 más kedveli ezt.
  13. levianyu1

levianyu1 Aktív író

Sziasztok! Felröpik: szédültön 44db 2x2es földben árpa,széleken 14db xxl fa és 12 db ilyen-olyan titokfa. Eredmény: 25 flakon,22 poroló. Rendes farmon 23 titokfa 175 cukorjuhar,eredmény: 37 flakon,42 poroló. :) Kupa:29/30

_Cygnus_, Gio, emocy91 és 4 más kedveli ezt.
  14. padamak

padamak Fórum nagymestere

"Aki nem hiszi, járjon a végére" (nemBiblia...) -.-

-kaktuszable-, _Cygnus_, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Sziasztok!
    Ez igen hogy csináljátok?Nekem minden ki van váltva a tölgynél hosszú érésű növény vetve csak pink ólak kitéve négy páncél panit cipelek és mégis csak 152 és 130 volt a felröppenő!!!

-kaktuszable-, _Cygnus_, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  16. hadebuda

Szia! Nekem most a két fő területen 20 órás fák, a tölgyesen pár mamut, néhány békató és 12 órás fák. A két baha területen 20 órás fák. + 30-as kupa, 8 panni és a paszulyon is most aktiváltam a két sort, ami a felröppenőkre hat (Újév 2015 és Boldog ünnepeket felhősor).
    60-70 felröpit kaptam területenként, a tölgyesnél volt kevesebb, ott 40 alatt.
    Amikor még csak 2 pannim volt, akkor is megvolt a 120-130 felröppenő.

-kaktuszable-, _Cygnus_, Gio és 3 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nekem panni nélkül lett 138 /166 ;)

18. Bábicsek002

Bábicsek002 Járnitanuló

Szerintem a pink ólak nem feltétlenül adják jól. Nem elég magas az "érési" idejük. Akkor már inkább a 36 és 48 órás terményesek. A fáknál sem az xxl adja jobban, hanem a sima 20 órás fa. Persze az első aratás után, később lehet, hogy megéri visszaállítani xxl-re a gyakoribb arathatóság miatt.

_Cygnus_, Gio, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  19. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Felszaporítás elvetve 2 területen és kb 2 óra múlva találkozunk.:inlove: Többi területen más értékes növények szintén,de jó kis logika volt 10 Bió.:D:inlove: Elvetetem 10 db Bió-t és azon terület még 34 nagy és kisebb kockáiba kukorica,majd zab helyére és volt 7 perc,így még oda dobtam azon kockákba salátát,mert piacon drága és nem friss :p:DNem kis mennyiségű növény lett 1x-re csak ott azon 1 területen mire Bió is beért.:cry:Most léptem,hisz olyan rendet vágtam minden területen,hogy kikerülhetne a "Tiszta udvar,rendes tanya" tábla kis jutalommal spékelve persze.;):DxDxDFarm:71 / Baha:35

_Cygnus_, Gio, demeter03 és 2 más kedveli ezt.
  20. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Nagyon jol adta neked is , szuper ;)
    Nem felejtetted el a sok finomsagot megenni , ugyes vagy ;)

_Cygnus_, Gio, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.