Szorgos segítők (szülők napja) event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 31.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

akartam a bagollyal levelet küldeni de azt irta nincs ilyen gazda! privibe szerettem volna, bocsika

szellorozsa és bindi5454 kedveli ezt.
  2. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Lassan haladok, szokás szerint.... Nem kapkodok, de mindent kézzel aratva cseppet megviseli a kezem... és még néhány kertben el sem kezdtem a tenyésztést....
    Lassan minden kicsi földre citrom kerül, s aratni majd csak reggel fogom, hiszen fáradok...
    A felröpi mennyisége nem tudom, hogy elegendő lesz-e, hiszen a citromból alig lett valamennyi...
    Az esőerdő, és a tölgy megmarad totál fának, s a kisebb fácskákat sem irtom ki a baha, és szédült széleiről... Meglátom, hogy haladok a citrommal, s csak ha minden kötél szakad akkor bontok....
    Kézzel kirakni 2 mező fát a fejlesztéseivel, az most nem az a tevékenység, amit szívesen végeznék....
    Mindenkinek jó játékot! Reggel remélem sokkal több kipihentebben, s összeszedettebben tudok kertészkedni.....

Leho69, lüszilke15, szellorozsa és 11 más kedveli ezt.
  3. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Kezdőnapi Záró Összesítőm!:eek:
    631 db Bió mag elvetve reggelre, Pajtába van 468 db Bió, 98 db flakon és 90 db poroló.8) Reggeli aratáskor már lesz 2.942 db Bió,de mennyi röpi ugyan? :(Hogy ne robbanjak fel ezen számok láttán?:eek:Valaki magyarázza már el érthetően,hogy miként is kapjuk röpiket,hol az arányosság elve vagy valami?>:(Logikus magyarázatot még a csillagok sem adnak,pedig azok még égen is vannak.:oops:Húúú,de pipa vagyok,mert hol Mátyás király ,az igazságos?:pxD:cry: F:71 / B:35

Utoljára szerkesztett: 2.6.16
  4. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

én is napi egy belépéssel megcsinálok minden eventet, akinek ez nem sikerül valamit rosszul csinál:)

öö hát hja

helló

a 3. oldalig jutottam, a többi izgalmas bejegyzést majd akkor olvasom ha még engedik
    :DD

43 felrepim van

osztrak12, szellorozsa, Gio és 4 más kedveli ezt.
  5. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A ma reggeli aratáskor a teljes terület eventnövény mindössze 37 flakont adott, amit megdöbbentően kevésnek tartok fullos legenda mellett (1 pannim van, azt cipelem). Mivel először a tisztítószereket akarom megkeverni, a másik felröppenőt most nem számoltam.
    Van még idő, remélem összejönnek a felröppenők, nem szeretnék 0 percezni.
    Mindenkinek szép napot!

-W-595-, emocy91, Leho69 és 9 más kedveli ezt.
  6. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Nem akarom kedved szegni, de az én tapasztalatom is az, hogy satu fékkel jönnek a felröpik és nem érkeznek meg, valahol elakadnak. Kíváncsi vagyok hogy jön össze a kellő db és ezt még tetézi, hogy 1 nappal kurtább az event mint máskor .

stellácska26, osztrak12, Leho69 és 7 más kedveli ezt.
  7. petrigyuszko

petrigyuszko Fórum-zöldfülű

Napi 1 belépéssel???
    Na ezt nem értem.
    Pl. az előző eventet nem is lehetett, mer 3 db-okról kellett újra és újra feljönni 8-900-ra az meg legjobb esetben is:
    3*9 =27 1 termesztés
    27*9 = 243 2. term
    utána lehetett meg egyáltalán a következő rész, amelyből újra kaptál 3-at....
    ezt 4-szer kellett végigcsinálni.
    + az utolsónál több mint 3.000 kellett, tehát eggyel több termesztés kellett.

És ez feltételezi a szinte korlátlan szupertrágyát, és kacsa katát....

Hogy csináltad meg napi 1 belépéssel?
    De tényleg?

geva70, osztrak12, bindi5454 és 8 más kedveli ezt.
  8. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia! Ne idegeskedj, a szintedhez képest jól kapod, a kupák fejlesztésével is szépen haladsz. Ahhoz képest, hogy mióta játszol nagyon ügyes vagy, csak így tovább. Az utolsó napokban nyitva lesz a segítségkérő topik is és nagyon-nagyon sok gazda segít minden esetben, ha kérnek felröpit. Drukkolok nagyon neked és természetesen mint eddig is küldöm az ajikat.

Melan, Leho69, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  9. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok! Nekem is legalább három belépés kell, de én még tanulom a játékot így a 99-es szinten. Ma végre sikerült kipörgetnem a hiányzó madárijesztőt, nagyon régóta vártam rá . Hurrá!

marcsi152, Ancsurka, vasaló57 és 18 más kedveli ezt.
  10. demmlerjulianna

demmlerjulianna Járnitanuló

99-es szintű tanuló vagy? akkor én ovis vagyok 96-tal (ráadásul csak pár napja) :)

marcsi152, Leho69, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  11. Pimiliv

Pimiliv Járnitanuló

Sziasztok!
    Visszaolvastam és nem találtam hogy kérdezte volna valaki. Kézzel arattam a paszulyt és akkor vettem észre: A felhősor miért a "Tárgyak sorai" között szerepel a paszulyon, a táblájára is az van ráírva hogy "Tárgyak sorai"? Nem én raktam oda! Ismét elolvastam az ismertetőt is és ott sincs benne hogy "tárgyat" adna, csak TP és BTP. Ez most véletlen és/vagy hiba (vagy megint mit nem vettem észre???)?

bindi5454, szellorozsa, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Továbbítjuk az észrevételt.

bindi5454, szellorozsa, Gio és 2 más kedveli ezt.
  13. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia!
    Úgy csinálja hogy reggel belép és estig nem kapcsolja ki a gépet az napi egy belépés az más dolog hogy közbe többször arat és vét;)

geva70, HéricsBáró, progabi és 18 más kedveli ezt.
  14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia:)
    Ez most nagyon tetszett, jól lecsaptad a labdáját, tényleg nem kéne olyanokat írni, hogy napi 1 belépéssel megold minden eventet, bár lehet, hogy csak trollkodott, de akkor miért nem zöldet használtxD?

Event 1. feladata kész, és kénytelen vagyok kézi aratást-vetést eszközölni, mivel elfogyott a kuponom és a Gazdaköri feladatokat is mind rég befejeztem, ami adott munkásokat..de legalább tesztelhetem az ujjreflexeimet.
    Azzal szoktam szórakozni, hogy amikor elvetem a magokat, számolom, hogy mennyi földet hagytam ki a gyors kattintgatás miatt és ahány föld kimaradt annyi 20 ft-ost dobok a malacba, amit majd átkonvertálhatok farmaranyvásárlásra.
    Megsúgom, hogy nem jött még annyi össze;)
    Nekem sem jött össze sok felröpi eventkezdéskor, 72/74 mert éppen csak sikerült befejezni a borsóst, ezért az Esőerdős részen maradtak a fák és az új ólak, plusz a Bölcs tölgyesen is a Mamutok és pár ól van kint.Majd meglátom, hogy haladok, de nem áll szándékomban ezen változtatni, éppen elég 3 területet végigzongorázni.
    További szép napot minden kedves Gazdatársamnak és Moderátornak, sikeres eventet;)

15. Hechingen

Hechingen Rutinos

Szia.Erröl beszéltem az event elött tegnap.Amikor sokan írták hogy 1 nap alatt befejezik az eventet.Oké novényböl még meg is tudja csinálni 0 percezéssel,vagy agyontrágyázva,vizezve.De én is mondtam tegnap nem ez a lényeg.Ha a felröpik nem jönnek hiába van eventnövényed nem haladsz.Nekem is nagyon gyéren jönnek a felröpik.Csinálom ahogy tudom.Konkrétan az elsöknél csak az ezüstöt csinálom meg,és a 4-6 -nál az összeset a felhö miatt.Aztán ha marad idö visszafelé csemegézek.Tehát ez az event sem rajtam mulik hanem a felröpiken.Így jártam a baltásnál is hogy eventnövény tultermelésem volt, a felröpik miatt viszont napi 1-2 levest tudtam legyártni:-( De mindenkinek sok sikert és hajrá,ez nagyon csak nem rajtunk mulik ismét.Én tegnap konkrétan a bahán 4 flakon és 3 seprü felröpivel kezdtem azt hittem megvakultam és szemüvegre van szükségem:-D De nem a valós tény ez volt sajnos.Egyébként azoktól akik tegnap hangoztatták hogy 1 nap alatt letudják az eventet ma délután 14 orakor szívesen látnék egy képet a felhöröl:p

16. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia:)

Néztem én is a "Tárgyak sorai"-t és szerintem azért ez a megnevezése, mert ezek a sorok nemcsak TP-tvagy BTP-t adnak, hanem pl. szalontai sertést, 3 órás munkáskupont, vagy Bájitalt illetve zselécukrot is stb., már aki a Tölgynél kiváltotta a hozzá tartozó felhősort vagy megszerezte az aktuális eventen .

...és szintet is léptem:D:D:D

17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia ;) 3 területen szaporítom az eventgazt , s valóban a növény gyorsabban terem mint a felreppenő :( de lehet csak azért mert a malomba még nem tettem semmit ... ;) Van még idő ....

marcsi152, Melan, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  18. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Lassan csordogálnak a felröpik, és ha ez a tendencia marad, akkor nem tudom az eventet csak részben teljesíteni... A növény már mindhárom helyen szépen növekszik, hiszen a tölgyes és esőerdő rengetegét nagyon nem szeretném kivágni.... Remélem inkább segítenek a felröpi gyűjtésében, hiszen a növények oly gyéren reptetik.... (csak nem fékezi valaki? ) Bízom benne, hogy a felmerülő nehézségek ellenére sikerül legalább a legjobban tetszőket megszerezni....
    Mindenkinek jó játékot, s nagyobb szerencsét a röppenőkkel!

alpha58, bindi5454, bocsinet és 3 más kedveli ezt.
  19. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Köszönöm rólam és munkámról az őszinte értékelésedet.:inlove:Nagyon jól esett,de látod nem rajtam múlik mióta,hogy 1-1 eventet kis taktikázással,elég olcsón ráadásul,de megoldhatnák vígan,mint borsót is lazán mennyi-mennyi egyébbel,:pmert gaz mindig készen,de nem volt röpi.xDxDJaaa, és már F:72 / B:35:p

-kaktuszable-, alpha58, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  20. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...nekem is elég gyéren a jönnek a felröpik..egy-két feladatba adogattam be..valahogy nem nagyon mozgat meg ez az event..ráadásul reggel szemüveg nélkül hirtelen azt hittem a sárgacitromot hogy még mindig sárgaborsóxD

marcsi152, -kaktuszable-, emocy91 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.