Szorgos segítők (szülők napja) event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 31.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Az nagyon jóóó Ach 8) 8) 8) xD, ne is hanyagold a szórakozást ;) :D.

Ha a felhősorod a farmon nem is lesz meg esetleg ;), valószínű, hogy az égen van belőle elég :p :D....
    De, az új eventek, újabb felhősorokkal jönnek ;), lesz alkalom és idő eventezni is :).
    Hadd kívánjak : derűs,
    felhőmentes ;) szép időt a szórakozáshoz 8).....

kissme6, Melan, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  2. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Köszönjük:)

emocy91, Peszi2 és cicimsincs kedveli ezt.
  3. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!:)

Kész az event. Hurrá!!!
    Semmi "varázslatot" nem használtam, szóval nem nulláztam, nem vásároltam és csak az elején a felszaporításhaoz használtam supertrágyát. A héten még dolgoztam is minden nap.
    A titkosokból XXL majomkenyérfa, kókuszpálma és cedrát lett, a többi XL. Sajnos az újakból nem kaptam. Majd legközelebb.
    Mindenkinek gratulálok, aki készen van és kitartás a még küzdőknek!

sziszi1965, kissme6, Melan és 13 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Felhő kipipálva ... már csak gyémánt feladat van függőben ;)

5. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Szia! Ez a túltermelés véletlen volt,időhiány végett nem nagyon számoltam utána,csak ültetem,hogy biztos meglegyen! :( Úgy látom ez az első event,amit nem tudok befejezni,pedig már 2011 óta játszom! Most hosszúérésűeket ültetek,de így is hiányzik még 17 tisztítószer,és 140 toll! :(Még holnapig összejön valami remélem! :) Neked pedig gratulálok a sikeres befejezéshez! :)

Melan, vje0315, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  6. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Üdv...
    Az event kivégezve....::)))
    Sok sikert a még küzdőknek...

Melan, bindi5454, vje0315 és 7 más kedveli ezt.
  7. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Kitartást, összejön biztosan...

sziszi1965, Gio, vje0315 és 4 más kedveli ezt.
  8. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Szia Stellácska!
    Szurkolok Neked! Én is ma reggel megszokásból 1 területen event növényt ültettem, pedig már tegnap +-ban voltam. Én is 2011-ben kezdtem és pár röpim hiányzik a teljeshez, de még ma összejön. Nem 0-perceztem, sajnáltam a szupi trágyát. Ez most nálam röpikben nem úgy jött, mint ahogy szokott. Ilyenkor már majdnem a duplája szokott lenni. Mi változott? Elgondolkodtató.

Melan, emocy91, Luca_511 és 7 más kedveli ezt.
  9. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Köszi, akkor csak az nem stimmel, hogy majdnem annyit ad, ahány föld. Most komforton 0 percezek és a 40 földre ad 20 átlagot sorban. Még 25 sem volt egyszer sem:(
    szer sem:(

kissme6, bindi5454, vje0315 és 2 más kedveli ezt.
  10. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Mivel nullpercezel? Hányas szinten vagy? Milyen kitöltésű az Élő legendád x/30 ?
    Pannit használsz?

kissme6, bindi5454, Gio és 2 más kedveli ezt.
  11. Borostyán

Borostyán Törekvő

Szia! Mi az a nulla percezés?

Leho69 kedveli ezt.
  12. pokers

pokers Junior szaki

Hát ez nem jött volna össze 0 percezés nélkül. 6 környi felröpi hiányzott. Durva o_O
    Nagyon gyengén jöttek a felröpik, a 0 perces szegfűre is csak 37 flakont adott, pedig eddig simán dobta a 44-et.

bindi5454, Leho69, emocy91 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nulla percezésnek nevezzük azt a műveletet, amikor a hosszúérésű növények az elültetés után azonnal arathatóak lesznek. Ennek több feltétele van. Lássuk a feltételeket sorban :
    1. A kiválasztott növényt előzőleg nemesíteni kell, ahol a "bioimádat" és a "szupertrágya-imádat" tulajdonságára van a legnagyobb szükség. A növénynemesítésről bővebben itt olvashatsz : https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítés-és-az-üvegházak.6862/
    2. Szükséges elfogyasztani egy "Fehér ártatlanságot " és egy "Karácsonyi sütit". Mind kettő a szupertrágya hatékonyságát növeli.
    3. És nem elhanyagolható a "Szüret 2014 felhősor" megléte. A felhősort a "Nulla percezés" indítása előtt kell aktiválni, ami 5%-kal növeli a szupertrágya hatékonyságát.

Utoljára szerkesztett: 5.6.16
    Melan, bindi5454, emocy91 és 4 más kedveli ezt.
  14. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Sajnálom hogy nem sikerült befejezned.

sziszi1965, bindi5454, Gio és 3 más kedveli ezt.
  15. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Van pár dolog, ami változott.
    A darabszámok jelenleg 900 db felröpi. Ha azt veszem, hogy kétféle kell, így pl nem egységes a felröpik milyensége. Lehet egyikből jóval több jön össze, míg a másikból éppen nem elég.
    Aztán itt van az időkorlát. Eddig ha kezdődött szerdán, akkor kedden volt vége. Most már hétfőn.
    Fontossá vált számunkra a játék, ezért sokan áldozatra is képesek, hogy mindent meg tudjanak szerezni, amit egy-egy event kínál.
    Hát kb így. :)

kissme6, Melan, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

kissme6, emocy91, cicimsincs és még 1 ember kedveli ezt.
  17. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Szia :)

Azért olyan könnyen ne add fel ;), 2010-ben amikor nekikezdtem a játéknak, hát, nem volt event amit sikerült volna befejeznem :D
    persze, ez így utólag mulatságos is lehet xD...
    Tény és való, hogy nekem is kihívást jelentett ezt a paszulyt megszerezni... 8).... és még sok másnak is, a röpik nem "játékosbarát" módra voltak beállítva... :p, sajnos.
    Ám, ettől még a következő eventet teljesítheted :)8), mert szerencsére "váltogatják" egymást a különböző nehézségi fokozatú eventek ;).
    Bár a pajtatöltögetéssel sem jársz rosszul ;), amíg mi "szegényedünk" egy-egy ilyen event alkalmával, addig Te "vagyonra" teszel szert pl. piacozással ;).

További sikeres játékot kívánok :).

Peszi2, sziszi1965, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  18. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Ami az eventet illeti, a felhő kész!!!
    Nagy remény nincs a további részekhez!
    Jut fejembe!
    Azt tudja valaki, hogy ez az event, miért volt egy nappal rövidebb a szokottnál???:p:mad:

csio70, Peszi2, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

dalmata10 kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello!
    Mielőtt elkezdek hozzászólni,helyre kell tennem magam.. :D ..most pillantottam rá a nevedre és picit lefagytam ;) ..,de tetszik,nincs vele baj,csak én ilyen vok!
    Na akkor nekikezdek.Lényegében csak azt akarom,hogy említetted a tenyésztős eventet.Szerintem is az a legtutibb.Ott,ha van tápod,akkor siker van,nem annyira időhöz kötött,hisz egy nekifutásra végig lehet csinálni,főleg,ha boom van.Ezt én,mint kezdő játékos is alá támaszthatom!! :D Igaz-e,Emőke!? ;)
    Nem utolsó sorban,azzal a piacozás is elég jó!
    Jó játékot,kedves cicimsincs!! ...persze,nekem siincs :D
    Ez nagyon tetszik!! ;)

üdv.:apja

Peszi2, sziszi1965, Samborg és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.