Szorgos segítők (szülők napja) event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 31.5.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Gratulálok!

bindi5454, kissme6 és szellorozsa kedveli ezt.
  2. dojika1991

dojika1991 Fórum-zöldfülű

óóóó rendben köszönöm

Gio és szellorozsa kedveli ezt.
  3. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Én is bevetettem a 0 percezést, be is fejeztem szombat este, azt hiszem, viszont azóta jönnek a felröpik, porolóból 300 felett van, a növényből meg plusszba ültettem, hogy a flakonokat be tudjam keverni a malomban. Észrevettem, ha kész vagyok máskor is az eventtel, sokkal jobban jönnek a röppenők.

alpha58, bindi5454, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...Felhő beüzemelve...1-es feladat A. Gy. nincs meg...és a 2-es feladat Gy. Nincs több porolóm..de úgy döntöttem nem 0 percezek .. party pörgetés jó lett volna még.
    De kimaradt 5400 db citromom:eek:...ezt most jó lenne eladni a valós piacon 1000 ft. kilójaxD

Peszi2, alpha58, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  5. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Ezt én is tapasztaltam, nekem is van plusszban jó sok felröppenő.473/597 az arány

Peszi2, bindi5454, Hagymácska55 és 2 más kedveli ezt.
  6. papa

papa Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Ki tudna segíteni kellene 3 db torporoló. remete48 farmra!

bindi5454 és szellorozsa kedveli ezt.
  7. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Pretoriae!
    Kíváncsiságod most lépve F:73 / B:38 szintre tudom írni,de még nincs vége és nem tudom miként alakul,mert még van benne.;):)
    Hosszúval indítottam,már ami azon szinten hosszú volt.:eek: 1-6-ig Ezüst, 1-3-ig Arany és Gyémánt, 5-nél Arany és Gyémánt is teljesítve.:pMaradt összes Bió gaz letermeléséből a 4-es és 6-os Arny és Gyémántjai,de még tán 14 óráig 1 Arany lesz teljesítve. Tisztítószer is 1 városra való van,mint gaz és többi hozzávaló is,csak porolóra vagyok allergiás,mint porra a gyermekem.:p Event előtt lett Őserdő 300 csillagért kiváltva,de már Legendához 154 talán a csillag,de ott is 300 kell.:p Piacon több 100 ezer CSP-t árultam és persze csillagok miatt 1 keveset vásároltam is,de maradvány CSP 2-250 ezer felett így is és Felhő meg van sok egyéb mellett.:pA Pajtában sok-sok ezer növény letermelve,de nem kevés tenyészállatom, tápom is van az ilyen-olyan szupi tápok és trágyák mellett,mert ezekből is jött szépen,de használni csak felszaporításig utána csak víz.:pMit felejtettem ki,ami tán még fontos volna?:music:Jaaa, hogy végig dolgoztam eventet kézzel 1x1-en és 4 területen,mert Bölcsnél ólakhoz,fákhoz nem nyúltam,mert sok köztük olyan,hogy: ha leveszem,akkor újra kirakni nem tudom,mert 5 órásakból XL vagy XXL és kirakáshoz vehetném rengeteg alap fát,ólat.:pUtolsókat rúgva Én így végig taktikáztam, logikáztam,mert hiába kezdtem hosszúval és hiába volt meg összes 18.000 gazam,mert akkor a kapott röpikkel volt összesen alig 600,de 2 nap alatt lett még rengeteg növény,állat és több 100 röpim. Hogy miként,azt majd 1x megsúgom,de Medve is van farmon,így az nem Én,de páváskodni rengeteg időt itt.xDSzóval ennyi + 1 bambi,de az helyett Teát kapunk majd! xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 6.6.16
    bindi5454 és szellorozsa kedveli ezt.
  8. .Eperke73.

.Eperke73. Junior szaki

Na végre. Most sikerült befejezni az eventet.:D Ha ma nem lennék itthon sajnos le kellett volna mondanom róla. 8 db toll poroló és 0 db citromillatú tisztítószerem maradt!!!:) 93-as szinten vagyok, de ilyen kicentizve még nem fejeztem be eventet. Hurrá hurrá:p

Peszi2, alpha58, bindi5454 és 7 más kedveli ezt.
  9. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Gratulálok!:D Én is kb 1 órája lettem készen 95-en, előkészülve:p Mi jöhet még??;)xD

alpha58, bindi5454, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. Trace76

Trace76 Törekvő

Lenyomtam en is de csak 0 percezesel sikerult...pedig nagyon nem akartam de muszaj volt! Az azert durva hogy a vege elott meg 80 db porolo hianyzott...

alpha58, bindi5454, vampire_hunter és 8 más kedveli ezt.
  11. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Én is a reggeli aratással lettem teljesen készen. A felhősor már megvolt két napja, meg a növény is. Azóta csak hosszúérésűt ültettem, napi két aratással ez így egész jól adta a felröppenőt. Persze sok nem maradt, de elég lett szerencsére :)

alpha58, bindi5454, bocsinet és 7 más kedveli ezt.
  12. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Arató munkások féláron, persze azonnal indulnak az event végénxDJó az de kinek?Én azt hiszem követem a szomszédomat,hónapokig nem csinál meg egyetlen eventet sem:cry:Ez a sikertelenség nagyon fájdalmas számomra, de lehet túlélem.Még mindig hiányzik csomó poroló, de ami itthon van azt is kidobom:)

bindi5454, kissme6, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  13. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Én is most lettem készen, köszönöm annak aki küldött felröppenőt:inlove:

Peszi2, alpha58, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  14. mami531953

mami531953 Haladó

Sajna nekem a felroppenok miatt nem lesz meg,pedig szorgalmasan letermeltem a boicitromot,2 nap alatt,utanna hosszutavut ultettem,de 56 tollporolo es talan 3 malomtermek miatt egyetlen event amit nem tudok vegigvinni.

bindi5454, Gio, osztrak12 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Na, beadtam mindent. Maradt 208 tollporoló, 187 flakon, 613 biocitrom. Semmi extra ráköltés (kivéve a 10 KKtrágya és a 10+90 szupitrágya), soha rosszabb befejezést.
    Jó hajrázást, Gazdatársak!

Peszi2, alpha58, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  16. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    hát visítva,de eventecske lerendezve:p:p:p:p:wuerg:
    most lett elég porolóm,azt hittem jobban jönnek majd a repcsik,de nem így voltxD
    mindenkinek teljes befejezést és szép napot kívánok:inlove::D:inlove::D:inlove::D

Peszi2, alpha58, bindi5454 és 7 más kedveli ezt.
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

18. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Gratulálok akinek sikerült aki kűzd van még egy kis idő! Kész lettem de nagyon túltermeltem a citromot felröpi nem igen maradt!

kutyaszálló, Peszi2, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  19. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nekem nem lett kész:)

kutyaszálló, Peszi2, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az esőerdő csak 250 csillag - már mondtuk.:oops:

A másik mondatodra szeretnék reagálni: minden egyes fa és ólfejlesztés alatt ott az alap is. Nyugodtan leveheted őket, hisz nem kell alapot vásárolni alá. Ha lebontod, alapra és fejlesztésre bomolva kerül a menübe.

Peszi2, bindi5454, Magdusnéne és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.