Visszajelzés Szuper nyári óvoda - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 6.7.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Tegnap a keresős eventben 1 db, azaz egy darab aratással hasaltam el a felhőt... - azt hittem, a guta üt meg...:cry: - ennyit az aratásokról, meg az eventekről... :oops:

2. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Sziasztok. Igazából tegnap elkeseredett voltam az event miatt. 8 db hiányzott a piccolóig, úgy, hogy nem hagytam ki aratást, voltak bónuszaim, zöldcsepp, viszont nincs Panni, mammut, nem tudok nullapercezni. Hiába tettem meg minden tőlem telhetőt, nem sikerült. És ez az ami elveszi a kedvem. Szeretném ezt a felhőt, de félek hogy újra nem sikerül. Ha a növénnyel kezdek úgy hogy a fele zuhatagok még nincs kiváltva, van esélyem? És ha a növénnyel kezdek, de nem lesz meg, akkor nem is tudom a tenyésztős részt elkezdeni? Még nem csináltam ilyen jellegű eventet, és kicsit homály van :) Köszönöm ha segítetek.

stellácska26, jutka190226 és peter1022 kedveli ezt.
  3. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Mindegy, hogy melyikkel kezded, a felhőhöz végig kell vinni mind a kettőt. Ha van elég szupertrágyád, avval is kezdhetsz, így bőven lesz időd a növény termelésére.

4. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Köszi. Van szupertrágya elég, de szeretném kihasználni a vasárnapi tenyésztési akciót. Én úgy értelmezem, hogy ha növénnyel kezdek, akkor vasárnapig be kell fejeznem ahhoz, hogy el tudjam kezdeni a tenyésztést. Vagy nem így van?

jutka190226, peter1022 és gyulaika kedveli ezt.
  5. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

De igen, így van.:)

peter1022, Kuzdern és SnéDóri kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Vasárnapig jó lenne lezavarni a növény termesztést:music: zöld cseppel akár sikerülhet is;)

jutka190226 és peter1022 kedveli ezt.
  7. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Én nem merek belevágni, kevés lesz a fele zuhatagokkal. Felhő ugrik, kezdek vasárnap a tenyésztéssel, akkor legalább nem lesz megint kudarc.

peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia Dóri! Nem kell befejezned a növénytermelést vasárnapig,de ha meg lesz utána tudod elkezdeni olcsóbban /1 tápos bummmm/ a tenyésztős-röpis dolgokat.Ha jól gondolom!

9. -Holdfeny-.

Ezt csak Te tudod eldönteni;)Én megpróbálom... maximum az egy tápos tenyésztésből kicsúszok:wuerg:

ildiko44, jutka190226, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  10. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

Szia.
    Nyugodtan vesd az eventnövényt. Közben tenyészthetsz, arra vigyázz, hogy a kókuszpuding malomtermék keverése hosszú. A keverést csak akkor tudod elkezdeni, amikor beadod az utolsó növényt.

11. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Köszi. Általában nem vagyok ennyire sötét, de most elvesztem a málnásban. Én csak attól féltem, hogy esetleg kevés lesz a területem a növény letermeléséhez, mert hiányzik 2 zuhatagok terület még. De ha az életemet is beadom a gazdaköribe, akkor sem tudom kiváltani :)
    Összefoglalom mit sikerült felfognom. Elkezdem a növényt termelni, van rá 6 napom. Közben tudok tenyészteni, automatikusan adja a tengerikókuszt. Maximum a lekeverésen bukhatok ebben az esetben ha későn tudom elkezdeni.

jutka190226, peter1022 és Samborg kedveli ezt.
  12. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Ha van farmaranyad akkor azért le tudod keverni végszükség esetén.

jutka190226, peter1022, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Sőt!!! Vehetek is tengerikókuszt.

14. -Holdfeny-.

Bizony... jó magyar forintért itt sok minden kapható:wuerg:xDxDxD De ezt csak a legvégső esetben javasolnám:music:

15. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok. Végül is, ha van elég szupertáp azzal is lehet kezdeni, ezek szerint csak 290x2 kell belőle. Utána meg lehet ráérősen termelni a növényt. Bár felületesen olvastam el az eventismertetőt. Vasárnap azért lehet tenyészteni is, az nem tilos. Kérdés szupertáp [pazarlás] vagy szupertrágya?

jutka190226, peter1022 és Kuzdern kedveli ezt.
  16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Attól tartok valamelyikünk félreértette a másikat! A Búvárszemüveg nem felröpi : https://ibb.co/gM4CRnr

17. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Számold meg, hogy mennyi területed van most. Manuálisan, egérrel követve a mozdulataid, biztonság kedvéért jegyezheted papírra is. Szorozd fel hárommal (amennyiben répás-almásat használsz) és megkapod az egy fordulóra eső hozamot. HéricsBáró nagyon egyértelmű és pontos számítást tett közzé a legelső oldalon, abból tudhatod a szükséges növényt. Fentebb veséztük az érésidőt is. A hozamod és napi, tervezett saját aratásaid függvényében ki tudod kalkulálni, hogy mit érdemes és mit nem, valamint azt, hogy hogyan tervezz. Így nem érhet olyan meglepetés, hogy a munkád "kárba vész". Egyébként a Zuhatagok a kisebbik terület eleve. Vagy utána nézhetsz az Enciklopédiában is a földterületek mennyiségének (van táblázat róla). Itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/zuhatagok-szigete-az-új-bahamarama-terület.15288/ Én is mindig az Enciklopédiából tájékozódom, mert ennyi mindent nem is vagyok hajlandó fejből vágni a játékban.

Lesz hétvégén (vasárnapra várható) egytápos boommal, így ha azt ki tudod használni, csak 290 szupertápra van szükség. És akkor spórolhatsz. Az idő elegendő (majdnem duplája a szükségesnek) szupertrágya nélkül is a növény letermelésére - persze ez azon is múlik, hogy a te idődből mennyit tudsz most erre az eventre áldozni.

Utoljára szerkesztett: 7.7.21
  18. Sanyat

Sanyat Fórumszaki

250 1x1-es kocka, napi háromszori aratással leadja a szükséges 11171 db eventnövényt 5 nap alatt, ezt lehet gyorsítani több területtel, szupertrágyával KK szuperrel. Természetesen répás almás csatni kell.

maszilva, jutka190226, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Szia!
    Igazad van... :wuerg: De sajnos nem is az amit tudunk termelni:wuerg:

20. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Köszönöm, egy életem egy halálom, belekezdek. Maximum kinyír az uram :)

jutka190226, Magdusnéne, z2856 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.