Visszajelzés Szuper nyári óvoda - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 6.7.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Egy hét órás növényt felszaporítani estefelé nem túl barátságos dolog...:cry:
    Szépen felkészültem, mindent felszántottam, mert szorít az idő, 5-re valóvilág programom van, amiről kb 8-kor érek haza, és nem vagyok egy bagoly típus, tehát rövid lesz az este.
    Egyébként egész kellemesnek ígérkezett (volna) az event, növénnyel kezdve. 8)Igaz, azt mondtam, hogy ha ezt a hétvégét megcsinálom, akkor bármire képes vagyok, mert szombat reggeltől vasárnap délután/estig kötelező, házon kívüli családi program lesz, miközben van ez a jó kis bahás event, és persze csinálom - mert miért ne, ha valaki maximalista - a hétvégi sorozatot is.
    Hát fel kell kötni a mindent is...:oops:
    Mindenkinek erőt és kitartást.
    R

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Azért event végén kérlek jelentkezz:music: Az Uradnak meg adj kompenzációt8)

jutka190226, tandem6, Magdusnéne és 9 más kedveli ezt.
  3. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Éppen tegnap este mondtam neki, hogy na most pihi, nem kezdek bele :) És de! Könnyű dolgom van, a mai kívánsága sajtos-tejfölös spagetti :)

jutka190226, peter1022 és nagymami2 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Húúú tényleg hétvégi is lesz... A zöld csepp oda is kell:music:
    Az fincsi;) Egy kis desszert és még segíteni is fog;)

jutka190226, peter1022 és SnéDóri kedveli ezt.
  5. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Mázli, hogy nincs felrepi, mert én bizony learatttam a Bahamát, utána néztem, hogy a küldi 6-kor kezdődik! :oops:

jutka190226, peter1022 és Ditti58 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Végül úgy döntöttem, a tenyésztéssel kezdek...:music: utána jöhet a növény:music:

7. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

jól értelmeztem, hogy kb. 2-3 kör tenyésztésből megvan a kellő számú felröpi? mert akinek nem kell spórolni a sz.táppal, valóban érdemes, nem a végén idegeskedni, hogy ki ne fussunk az időből.

8. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

... mielőtt kinyírási folyamatba kezdene, ne felejtsd el emlékeztetni, hogy kaphat érte 25 évet is... - hátha meggondolja magát. :D

9. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Teszten a kolléga szerint, simán lehetett tenyészteni a növényezés mellett, csak beadni nem lehet a kókuszpudingokat, előbb a növény beadásával kell végezni, ha valaki azzal indít.
    Reméljük, hogy élesben is így lesz.

ljanika6, Ditti58, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

290 tenyésztés...:music: mivel nyár van... gyakrabban beleszól a játékba a valóvilág;) így biztosabb lesz a befejezés;)

Ditti58, jutka190226 és peter1022 kedveli ezt.
  11. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia Dóri!
    A döntés mindenféleképpen a tiéd. DE!!!
    Ha a növénnyel kezded, akkor a 11.171 db növény letermeléséhez lesz bőven időd.
    Ha jól haladsz, akkor a játékból ki tudsz venni a váltásig szupertápot.
    Ennyivel is kevesebbre lesz szükséged az egy tápos tenyésztésnél.

A növénnyel nem kell ahhoz végezned, hogy megkapd a tenyésztésért járó felröppenőket.
    Egyedül csak annyi, hogy a malomtermékhez szükséges Machetét csak akkor kapod meg,
    amikor az összes szükséges növényt beadtad. Innen kezdve már nem kell túl sok idő.
    A 29 kókuszpudingot 5,5 óra alatt el tudod készíteni a malomban. (2x10db + 9x1db)
    De, ha nagyon szűk az idő és van 300 db tengerikókuszod, az idő lecsökkenthető 1,5 órára,
    (3x10 db) maximum kimarad 1 kókuszpuding, amit a játék végén beváltanak.

Ha a tenyésztéssel kezded, akkor az erre szánt idő kiesik a növénytermesztésből.
    Mint írtad nincs meg a teljes terület, ezért én nem kockztatnék. Ráadásul minden
    tenyésztéshez 2 szupertáp kell, összesen 580 db.

Ui.:A növénytermesztéshez van elég répás-almás csatnid? Ha nincs szívesen küldök.

12. -Holdfeny-.

Nahát nahát... :music: Én azt hittem a tenyésztős felreppenő is csak a választás után jön..:wuerg: akkor van még időm variálni;)

jutka190226, peter1022 és PZoli64 kedveli ezt.
  13. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Igen, bizony. A kettő (növénytermesztés és tenyésztős felröpi gyűjtés) mehet
    egymással párhuzamban. Ha a növénytermesztéssel kezded.

Fordítva ez már nem igaz. Mert amíg be nem fejezed a tenyésztős részt, addig
    nem lehet növényed.

Sőt, ahogy már írtátok is, senki ne feledkezzen meg a hétvégi eventről sem.
    (Már aki csinálja. ;)xD)
    Ha végzek ezzel az ötödik játékkal, akkor már két felhőm lesz beüzemelve.

14. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Sziasztok !!! Hűűűű, most a víz kivert :wuerg: Rohanok haza, rohanok a farmra, rohanok...rohannék kezdeni.....sehol semmi :oops: Olvasom a Fórumot, mindenki tervezget, kalkulál, de akkor hol az event ??? :eek: Aztán a leírásnál megvilágosodtam :p majd 6-kor akarjak eventezni :music: Én már most elmondhatom, hogy nem izgalom nélküli hétnek nézek elébe :D ha már az elején azt sem tudom hol vagyok :D Én növénnyel kezdek, aztán apródonként tenyésztenék is. Nem tudom mennyire fogok haladni, mert szombaton jön az unokám :inlove: és a pandémia miatt kimaradt ezer+ezer órát-percet-napot-hónapot és a milliónyi ölelést be szeretném pótolni :inlove: Szóval jutok ameddig jutok, a kedvem töretlen :);) Sok sikert mindenkinek, aki belevág, üdv -kaktuszable- ( a hiba javítva, még írni sem tudok a nagy izgalomban :wuerg: )

Utoljára szerkesztett: 7.7.21
    ljanika6, jutka190226, peter1022 és 6 más kedveli ezt.
  15. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia Zoli.
    Köszönöm a segítséget. Szerencsére spórolós vagyok, így van bőven szupertáp, bájital és csatni is, talán elegendő tenyésztésre váró állat is :) Egyedül a bahás terület miatt aggódtam. De mivel a teszt szerint növény termelés közben is megy a tenyésztés, mindenképpen a növénnyel kezdek az a rizikósabb nekem. Maximum cipelem magammal a lap-topot :)

jutka190226, peter1022, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  16. Samborg

Samborg Fórum félistene

Telefonodon nem fut a játék?

peter1022, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Nem tudom, nem is akarom kipróbálni mert akkor már tényleg elválik tőlem a családom :D

jutka190226, peter1022, nagymami2 és 4 más kedveli ezt.
  18. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

De jó, hogy hamar mentem aratni a bahát. Felröpire nincs már gondom. :D

peter1022, PZoli64 és SnéDóri kedveli ezt.
  19. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Én általában a röppentyűkön hasalok el.

jutka190226, peter1022 és zsani_apja kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Azt hiszem nem lesz:music:

peter1022 és zsani_apja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.