Visszajelzés TÉMA NYITÓ - Ötletek, javaslatok a játékhoz

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 9.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. BackOffice

  BackOffice Fórum elő legendája

  Kedves Játékostársak!

  Az ötletes egység ráncfelvarrása, felélesztése megkezdődött.

  A topikokat "újranyitjuk". Pontosabban megfogalmazzuk az egységek témáját, ezzel bátorítva a játékosokat, hogy egy-egy témára fókuszálva írják le ötleteiket.


  Az új címek:

  >> Állatok-fák-növények-termények <<
  >> Eventek-gazdakörök-akciók <<
  >> Játékban lévő elemek továbbfejlesztése <<
  >> Vadonatúj ötletek <<


  Az ötletelős fórum-egység alapszabályai:

  1. Elsődleges cél az ötletek, javaslatok megfogalmazása. Ezért az indulatokat, panaszokat kerüljétek és ne a pillanatnyi kívánságotokat írjátok le! Sokkal többet ér egy átgondolt ötlet higgadt kifejtése, mint az indulatos "ez így nem jó, csinálják máshogy" vagy "nekem nincs kecsketejfám, legyen újra elérhető" típusú hsz-ek.

  2. A tematikus topikok alaptémájához nagyon fogunk ragaszkodni és minden olyan írás, ami másról szól (még akkor is, ha értékes ötletet tartalmaz) off-nak minősül és törlésre kerül. Ez nem az adott játékos személye, vagy ötlete ellen szól, hanem a rend megtartásának "következetes következménye".
  Kérjük, hogy a nyitó hsz-t minden esetben olvassátok el és csak abban a témában ötleteljetek!
  Akinek több témához van javaslata, írjon több hsz-t, de mindegyik legyen jó helyen. Fontos, hogy számunkra is áttekinthető legyen és eredményesen tudjuk továbbítani javaslataitokat.

  3. Továbbra sem csevegő topik. De szívesen vesszük, ha valaki feldobott ötletét más továbbgondolja és hozzátesz valamit. "Az én is így gondolom, egyetértek" jellegű írások törölve lesznek. Erre való a tetszik gomb. Kérjük, hogy ebben a fórumrészben ezt még körültekintőbben használjátok, mint máshol! Ne személyt lájkoljatok, hanem jó ötleteket! Még akkor sem, ha a ő legkedvesebb szomszédotok.

  4. Pozitívum egy írásban az, ha a játékos képes elrugaszkodni a saját szempontjaitól és egy picit üzleti szemmel is tudná nézni a saját ötletét. Egy példát hozunk erre: több fórumon jelezték a játékosok annak idején, hogy milyen jó lenne, ha lennének építőmunkások, mert "ők még fizetnének is érte, csak ne kelljen kézzel kipakolgatni az 1x1-eket eventkor". Tudjátok, hogy ez az elem azóta bekerült a játékba.

  5. Moderátori jelenlét csak a fent említett keretek megtartása miatt lesz. Senkinek az ötletét nem véleményezzük, még akkor sem, ha "lenne rá válaszunk". Mivel nem csevegő és nem help topik, kérdésekre sem adunk válaszokat.

  6. A megjelenő ötletek minősítése nem megengedett. Továbbgondolása viszont igen. Tehát ha X játékos ötlete inspirációt ad valakinek, bátran fűzze tovább a gondolatokat. A korrektség kedvéért nevezze meg az alapötlet adóját!

  7. Abban a topikban, ahol a nyitó hsz-ben erre felhívjuk a figyelmet, legyetek reálisak és tartsátok szem előtt, hogy a játék fenntartásának, fejlesztésének költségei is vannak, tehát némi üzleti szemlélet is elvárt bizonyos esetekben (lásd javaslatok akciókra)!

  8. Kerüljük az ismétlődő ötleteket! Aki ide betért és írni szeretne, olvassa el az előző írásokat, hátha az a javaslat, amit ő hozna, már olvasható más tollából!

  9. Az alábbi két témával kapcsolatban ne ötleteljetek, mert ezek nem egyeztethetőek össze a játék mostani koncepciójával! Ezen hsz-ek törlésre kerülnek.
  - Új terményes fák játékba kerülése és a meglévő terményes fák fejlesztése nem várható.
  - Farmaranyfa visszatérése titokfaként esélytelen.

  Várjuk és köszönjük ötleteiteket.
   
  Utoljára szerkesztett: 15.9.17
  bocsika67, Imi*, parrahviki12 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.