Visszajelzés Táblajáték - kánaán - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 8.1.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 17.1.25.
  1. 1

47 szavazat
    14.6%
  2. 2

8 szavazat
    2.5%
  3. 3

9 szavazat
    2.8%
  4. 4

5 szavazat
    1.6%
  5. 5

24 szavazat
    7.5%
  6. 6

14 szavazat
    4.3%
  7. 7

20 szavazat
    6.2%
  8. 8

29 szavazat
    9.0%
  9. 9

23 szavazat
    7.1%
  10. 10

143 szavazat
    44.4%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Tudom.
    Viszont azt sem készen kaptuk, az is a játékosok által menet közben összegyűjtött kérdéseket tartalmazta, @Wolf[Black] játékostársunknak köszönhetően.
    Most sehol sem volt utalás arra, hogy használható lesz a Kvíztár.

Kiegészítés:
    Az összegyűjtött kérdéseket-válaszokat most a Moderátorok összesítették, megtalálod itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/táblajáték-kánaán-eventcsevegő.25876/#post-1429112

Utoljára szerkesztett: 11.1.25
    Galaxika, PalMa, zsuzsma és 5 más kedveli ezt.
  2. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Elég kár! Szerettem ezt a játékot, de így a Kvíztár nélkül számomra nem élvezhető annyira. Talán a szervezők is feltehetnék a megoldást.:sleepy:

Evita-55 és ildiko44 kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia, a csevegő harmadik hozzászólásban, egy táblázatban. A modik gyűjtik most össze a válaszaink alapján.
    De miért? Nem mindegy, hogy kvíztár, vagy megnézed a csevegő elejét, vagy a kviztárat bogarászod? Amúgy a kviztár nem része az eventnek, ezt szorgalomból állította össze Wolf játékostársunk NEKÜNK, most pedig a modik gyűjtötték össze a válaszaink alapján NEKÜNK. Haj amúgy hoztál kérdésre választ? Neeeem??? Egy köszi, a segítséget lehet szimpatikusabb lenne, mint a felháborodás. :p
    És, hogy ne kelljen a kérdésekre adott válaszok után kutatnod: parancsolj egy link a "kvíztár" egyszerüsítve:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/táblajáték-kánaán-eventcsevegő.25876/#post-1429112

Ja és amúgy szívesen :p

Mica67, Dolphin, Caccus és 26 más kedveli ezt.
  4. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Befejeztem tegnap én is, csak más lusta voltam idekocogni...bevallom szerencsés voltam, mert sikerült kiszedni egy 100 és egy 200%-os kupont, igy hamar végeztem...Mindent kiszedtem amire szükségem volt, köszönöm a segítségeteket, mert nélkületek nem ment volna:inlove::inlove: Aki még dolgozik, anna hajrááá!!!! Szedjetek ki mindent, amire szükségeteg/lehetőségetek van.

5. textilmánia

textilmánia Törekvő

Sziasztok megy valakinél ez a játék ? Reggel óta nem nyitja meg csak tekereg és az 1 ajandék játékot azt már el vette ...

6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok. Lenyegeben az oszes kitehetot ki kellet valtanom mert a travia pontokbol joval tobb kell, es mit kezdjek az ermekkel...
    A 4. matrozos palyan jatszom, mert ott 2 jatekbol stabilan van 3 traviahely, 9 erem.:music:
    Neha ha megunom kalandozok csak ezert azert, ;)
    A szezonos es mas cuccok megvanak mar,/titokfakra jol jonnek majd a zsetonok /a piccolo meg odebb,20 jatekra van meg novenyem az eleg lesz ra,jelenleg macskagyokerezem .:music:
    Lehet jatszom utana is ha nem unom meg.:music::p
    Koszi a gyujtegetest mindenkinek:inlove:
    Jo hetveget,

ildiko44, bubafejgingo, Sylja és 5 más kedveli ezt.
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Úgy tűnik, nincs gond, mindenkinél megy a játék.
    Esetedben ilyenkor segíthet a gyakori süti-és gyorsítótártörlés, vagy használhatsz CCleaner tisztítóprogramot, ha ismered.

Legyenek a felesleges böngészőablakok bezárva, illetőleg csak a játéké, vagy a kliens legyen nyitva.

A vezetékes internetkapcsolatnál erősebb a jel, mint Wifi-n. Érdemes lehet áttérni a játék idejére kábelre.
    Hasznos időnként a gép illetve a router újraindítása is.
    (Először a gépet kapcsold ki, utána a routert. Majd néhány perc pihenő után kapcsold vissza a routert, aztán a gépet.)
    Egy nagyon egyszerű dolog, de valakinek ez is okozott már problémát: nézd át, hogy minden csatlakozó rendesen be van-e dugva.

Ha hozol farmnevet és ID-t, a Fórum főoldalának közepe táján egy Segítségkérő topikba, akkor egy ellenőrzésre jogosult kolléga megnézi, mi a helyzet az ajándék játékkal, illetve be van-e kapcsolva a farmodon az animáció.
    Remélem, megoldódik a problémád.

ildiko44, koricsabi, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  8. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Igen, a Modiknak köszönet érte, de attól még ez a véleményem. Láttam a csevegő elején, ami elég hiányos. Mellesleg nem hiszem, hogy Neked köszönet járna a válaszodért, Szerintem lehet véleményem a Te kioktatásod nélkül is.

Evita-55 kedveli ezt.
  9. PBerti

PBerti Haladó

Ha ezt tudom,hogy a mikulásos érméket át lehet hozni, nem költöttem volna el. Fölöslegesen pazaroltam már a végén,csak hogy ne maradjon...

ildiko44 kedveli ezt.
  10. Fätum

Fätum Fórumőrült

És mitől hiányos? Gondolod ha a kvíztárba került volna be a kérdés és a válasz akkor nem ilyen lenne? Dehogy nem. Nem kértem, hogy bármit is megköszönj, de nem csak a modiknak jár köszönet, hanem a játékosoknak akik hozták és megosztották itt a válaszokat. Nem a mi válaszainkon múlt, hogy így alakult. De nyilván ezt tudod, hiszen van véleményed. A kritika és a vélemény között óriási a különbség. Te kritikát fogalmaztál meg és nem véleményt. Magyarán simán leszóltad azokat, akik munkát tettek bele itt a fórumon a kvízbe. Na mindegy. Galambokkal nem sakkozom, mert mint tudjuk totál értelmetlen. Legyen derűs napod.

erko63, JUCUS, zagimichna és 16 más kedveli ezt.
  11. Arrah

Arrah Törekvő

Úgy látom,nem érted a lényeget.. Senkinek nem kötelessége, hogy elkészítse az event kérdéseire adott válaszokat és megossza velünk.. Aki azt megteszi értünk,legyen moderátor, vagy játékos az köszönetet érdemel .. Hogyha követelőző hangot ütsz meg az nagyon nem szép dolog.. Nagyon sokan tartozunk köszönettel azoknak akik itt megosszák a megfejtéseket, bármelyik eventtel kapcsolatban.. Nagyon nagy segítség ,mert bár valahogy ki tudnánk keresni talán mi is a megfejtéseket, de mégis sokkal könnyebb idejönni és elolvasni, a kész haditervet egy egy event kezdeténél... Nem igy kéne megköszönni..
    Egyébként én még bizom benne, hogy előkerül valahonnét egy piccoló ... Tartogatok rá 2 belépőt..hátha ráugrik valaki...

zagimichna, ildiko44, Luca_511 és 21 más kedveli ezt.
  12. Fätum

Fätum Fórumőrült

:inlove::inlove: Köszi :inlove:

Laxiaa, tina07141983, Caccus és 8 más kedveli ezt.
  13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Sziasztok !
    A galambokkal én is így vagyok :)
    Írhatna Farkasunknak, hogy ingyen, a szabadidejében miért nem készítette el a Kvíztárat néhány játékos reklamálására.

ildiko44, Caccus, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.

Csak, hogy gátat vessek a további reklamációknak a Kvíztár miatt:
    Wolf sajnos beteg és hosszú lesz a gyógyulás. :(
    Ha írtok neki, ne reklamáljatok, hanem segítsétek a gyógyulását jókívánságokkal. :inlove:

Köszönöm a nevében is.

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Végre rátaláltam az útra. :D

ildiko44, inanna11, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  16. magika

magika Fórum nagymestere

17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Én értelek. Gondolj bele, ha meglennének a válaszok, mindenki eltalálná elsőre. Lehet, hogy nem örülnének a szervezők, de nem lenn őszinte a mosolyuk a szervezettség miatt. :D

Mindjárt elérek egy bizonyos szintre és felteszem a kérdést! 40000 növény biztos elég lesz? :D

tina07141983, ildiko44, inanna11 és 11 más kedveli ezt.
  18. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia:)

Sajnos szerintem már nem kerül elő piccoló, egyedül a Korallzátony tábla (1. szakasz) ahol nem találtam + ajándékot, pedig minden lehetséges lépést kipróbáltam:)

Hozom az összesített 9 db meglepetés ajándékot:)

https://board-hu.farmerama.com/threads/táblajáték-kánaán-eventcsevegő.25876/page-9#post-1429574

tina07141983, Dolphin, Rebcsok és 21 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem sem lesz több meglepi ajándék, megnéztem az előző társasjáték event csevegőjét, ott is 9 rejtett ajándék volt a végső szám :)
    Löszönöm az összesítést itt is és ott is :)

tina07141983, vihence, Fuhur és 6 más kedveli ezt.
  20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Nekem eddig a 4. figurától sikerült a dupla triviapont többször.( 2 kérdés) A többitől eddig még nem sikerült.
    Végülis csak 3 figura van olyan? Azt hiszem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.