Visszajelzés Táblajátékest - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 22.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gratulálok! :) Ugye milyen jó, mikor rögtön beérik, s özönlenek a röpik? :)

Judit613, vihence, lovardatanya és 3 más kedveli ezt.
  2. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Köszönöm! Fantasztikus érzés:inlove: Igaz jó sok növénybe, sztrágyába, aranyba került, de meg van.:music::) Természetesen azonnal kellett és nem vártam vele órákat. Ha valamit el kezdek, azt addig csinálom, még nem lesz meg. Ez nem mindig jó.

Baby72, Sali~*.*, Gio és 5 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Paár darabot elcsíptem, hátha valakinek ez hiányzik. ;)

picku, vihence, Jupi és 9 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Tegnap sikerült befejezni az eventet...:music: Jöhet a láblógatás:inlove:

.barbi1., jucus100, Gio és 4 más kedveli ezt.
  5. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Itt nullázás nélkül más hogy szerzett felröpit...? Szerencsére nekem van lehetőségem hagymával gyorsan felröpit szerezni, de... hát azért remélem egyszer meg tudja lépni a játék azt, hogy ne legyen ennyire aránytalan. Ugyanígy én a felhőre is vállat vontam, inkább kiveszek pár talányost és megyek vissza pajtát tölteni.

6. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nálam elég kemény lett a pörgetés kárpótlás!xDLángos-sárga tehén-csillag-Kacsa Kata-pengőxDNem haladok az eventtel sehova nem jön a röpi akár mit csinálok.

karippa, máriamargit, Baby72 és 9 más kedveli ezt.
  7. icaanyus

icaanyus Junior szaki

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Hogy kell játszani ezt az Eventet? Beléptem az egyikbe, bal oldalon volt három ábra, rákattintottam, kipipálta, azóta nem enged semmit, bal oldalon csak az alján mutatja, hogy 5 kártyám van. Köszönöm a segítséget előre is.

8. SherlockHolmes

SherlockHolmes Járnitanuló

Csatlakozom, a felröppenők nekem is elég nehezen mennek kezdőbb farmosként (nulla percezés nekem még esélytelen). Szerintem nagyobb figyelmet kellene fordítaniuk a leírásban arra a részre, hogy Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz... Játszottam más eventben is, ahol ugyanez volt kiírva, mégis jóval könnyebb volt. :oops:

szöszi50, vihence, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha beléptél a játéktáblára, akkor bal oldalon 4 kártyát látsz, mindegyiken van egy szám. Annyi lépést tudsz lépni a táblán a bábúval, amennyi ott a szám. Nézd meg a táblát, hogy melyik jutalmak lennének számodra fontosak, s tervezd meg a 4 adott lépés számmal a pályát. Csak előre lehet haladni. Ha rákattintasz az egyik kártyára, akkor a pályán kivilágosodnak azok a mezők ahova lépni tudsz.
    Itt egy példa:
    A kártyán 1-1-3-5 lépések közül választhatok, ha a 3-st kiválasztom, akkor megmutatja, hogy a bábú hova tudna lépni. De kezdhetsz az 1-es vagy az 5-s kártyával is:

upload_2023-11-25_11-11-49.png

Itt pedig egyik Játékostársad rakott fel egy videót, nézd meg, hátha ez is segítségedre lesz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/táblajátékest-csevegő.24237/page-5#post-1357831

Sok sikert!

.barbi1., Fuhur, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  10. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Szörnyű lassú a játék! :sleepy: Konkrétan a társasjáték. Nálatok milyen?

-Szemecske- és gazdagnő kedveli ezt.
  11. csakierzsebet59

csakierzsebet59 Junior szaki

Hol lehet bannert kesziteni?

pecástündér és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Még mindig nem fogtam neki az eventnek. Lejátszottam a kapott egy játékot, egész jól megy. Persze, lehet csak be etetés. :D

Nagyii58, vihence, lovardatanya és 2 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nagyii58, Baby72, pecástündér és 6 más kedveli ezt.
  14. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Az elején nulláztam, de sajnos nem eleget. Eddig soha nem volt gond a felreppenőkkel, de most még a hosszabbítás sem ment meg attól, hogy vagy vásároljak, vagy újra nullázzak.
    Lehet, hogy a készítőknél valami buli volt, s félbehagyták a programozást.

Nagyii58, GA-BI-O-Farm, vihence és 4 más kedveli ezt.
  15. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szép napot.
    Én úgy szerzem, hogy az első este végeztem az e.növénnyel és azóta marokkói mentát vetek amit napi kétszer tudok aratni (14:15ó=9-10 órás beérés), aratásonként nagyjából 300-at vagy kicsit többet ad a 2 terület (22 panni). Ráér a fő és szédültöm is mert nekem azokon sosincs dekor. Mindjárt aratok és 2000 körüli röpim lesz. Tudnák nullázni krókusszal de felesleges elszórnom 1000valahány sz.trágyát de van úgy, hogy tényleg sietek olyankor meg teszem.:)

Nagyii58, Baby72, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  16. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Kedves régi Mentoráltam! Mikor voltál Te kezdő játékos? Néha úgy érzem, a mestered is túlszárnyalod! De ha szükséged van bármikor bármire, szólj nyugodtan.
    Mire kell a válasz (nem láttam az eredeti hsz-t)? Ha a "belefogjak-e" kezdetű dolog, hát persze! Legalábbis amikor ez nekem kérdés volt, az eventgaz mindig több TP-t adott, mint az ugyanolyan idejű termelhető, tehát jól lehetett vele haladni - + az ajik. Ha nem tudod befejezni, a felhőre menj rá, cserenapkor a rávalók általában megszerezhetőek.

Nagyii58, Sali~*.*, SnéDóri és 3 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

De rég volt Mentor program:inlove: Jó volt olvasni a soraid;)

.barbi1. kedveli ezt.
  18. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Helló, nem tudom volt-e már, de a Teliholdas tábla 1. részén a teliholdas tp bónusz felett volt egy + ajándék azt hiszem bónuszláda volt.

Dolphin, Nagyii58, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  19. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

T.Modik!
    Miért nem lehet a kérdést kimásolni a válaszokhoz? Pontosan nem mindig sikerül ha olyan a kérdés.
    Érthetetlen ez a hozzáállás. Sokat segítene.

20. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

És tényleg.
    Köszönjük:)

CoraQueen, Nagyii58 és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.