Visszajelzés Tábortűzi történetek 1-6. - 24 órás gazdakörös event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 30.3.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Nálam megvan, nem sokat szeretnék ezzel vacakolni, az első terület bevetve hajdinával, aztán lesz , ami lesz:) Még egyszer jövök aratni, aztán nem nézem ezt az undorító fekete-fehér tévét:)

Gio, GA-BI-O-Farm, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  2. olgica63

olgica63 Junior szaki

Sziasztok! Szerintetek mit érdemes vetni holnapra, hogy sok felszálló jöjjön? Ma a buzogány nem sokat hozott, akkor inkább valami mást. De mit? Köszönöm, ha segítetek! További jó játékot!

Gio, Andzsi1971, Éva0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Andzsi1971

Szia! Nem tudom, milyen szinten vagy, én hajdinát vetek holnapra.

Gio, Éva0315, fakír1020 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. olgica63

olgica63 Junior szaki

221-es szinten vagyok. Köszönöm, hogy segítettél!

De hajdinám az nincs! :))

Nem is buzogány, hanem gyékényt ültettem, de az alig adott felszállót! De tényleg április elseje van! Azt sem tudom, hogy merre vagyok arccal! :))

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.4.22
    Hagymácska55, Gio, marcsi152 és 5 más kedveli ezt.
  5. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szerintem neked is a hortenzia a leghosszabb. Én a 220.-on vagyok

jutka190226, Gio, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  6. olgica48

olgica48 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Nem tudtam, hogy azt kell nézni, hogy mennyi TP-t ad, vagy milyen hosszú az érési ideje. Nagyon egyik sem szokott bejönni.

fakír1020, PapaMangó, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szóval pihentél kattogás helyett:p Jól tetted:inlove:
    Ez az event is meglesz;)

8. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Még mindig jobb a szürkeség, mint amikor valamelyik Április 1-én talán tavaly?:music:

Fejjel lefelé volt a farm amikor beléptem:D

Egész nap forgatnom kellett a gépemetxDxD

jutka190226, Gio, marcsi152 és 10 más kedveli ezt.
  9. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Szia! Igaz, tényleg úgy volt csak akkor még laptopom volt és fejre állítottam a gépemet a többit meg oldottam bill. és egérrel.

jutka190226, Gio, staramajka és 3 más kedveli ezt.
  10. Andzsi1971

Hát, a fene tudja igazán. Elvileg tp függő.Még esetleg a len, vagy krókusz lehet jó.Nekem néha bejön.

fakír1020 és Éva0315 kedveli ezt.
  11. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Én hortenziával várom a következő etapot. Az nem szokott csalódást okozni! Meg ki is van nemesítve. Lehetne gyékény és hajdina is mivel 231 szinten vagyok, de nekem a hortenzia vált be eddig legjobban. Illetve röpihez még a krókusz, mert az is ki van nemesítve!

jutka190226 és fakír1020 kedveli ezt.
  12. Andzsi1971

Persze, 0 perchez tökéletes a krókusz.:)

jutka190226, Gio, fakír1020 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok. A röpi semmilyen összefügésben nincs a tp-vel.o_O
    Kizárólag érésidő és az ültetett terület összege a felszálló mennyiség.:eek:
    Ez nagyon sok helyen ki van elemezve ,nem is mennék bele a részletekbe, a lényeg ha maximalizálni akarjuk a röpit , kizárólag az event kezdés esetén o_O akkor 1/1 területen a lehető leghosszabb érési idejű növény a legjobb választás.o_O

anci0915, Sziszi1950, jutka190226 és 10 más kedveli ezt.
  14. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Na ezt lássa meg zseni apu!:inlove::DxD 1 hétig kattogni fogxD

15. Andzsi1971

Én sem mennék belemert nekem nincs időm egész nap időm itt ülni, és mindent átolvasni,de amikor két azonos kategóriával rendelkező farmon , ugyanazzal a növénnyel, kb ugyanazon felhőkkel ordító különbséggel termeltem le a felszállót,arra nincs magyarázat...rég volt, már nem érdekel.

jutka190226 és fakír1020 kedveli ezt.
  16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Egyetlen 1aratás mindig eltérhet .o_OAmarántig sorendben a Hortenzia majd a Gyékény a legjobb event kezdő növény.:music:
    Ha minden röpi+ hozó felhőd megvan mindkét farmon , akkor az nagyon is eltérhet mikor épp melyik érik.:music:
    Én speciel nem tapasztaltam olyat hogy a Dália vagy a Hajdina ( mint kiugróan jó tp-jú növény ) magasabb röpi számot ért el mint a vele egyforma érésűek. :music:Teszem azt a páfrány se hozz több röpit mint mondjuk a tök.o_O
    Ha ráérsz 1*próbáld ki mondjuk 3 aratás ebből 3 a másikból, és az átlag egyezni fog.:)
    Pedig a tp különbség igen magas a kettő közt.:)

17. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Sziasztok! Mostanában keveset vagyok fenn a forumon, de szeretnék egy kis segitséget kérni. A gazdaköribe beadandót nem tudom beadni, mert németül irodik valami ki és a napraforgó csak forog és kilépni sem enged. Két farmom van az egyiken minden rendben, ebben pedig nem tudok semmit sem csinálni. ID szám 6903197 köszönöm

ho-hoboy kedveli ezt.
  18. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Szia! Ma nekem is volt így, hiába tisztítottam a gépet és frissítettem. Azután tanácstalanul ott maradtam, és egy idő után betöltött(2-3 perc) Próbáld meg:)

19. PapaMangó

PapaMangó Járnitanuló

Hajdina. Ha persze elérhető nálad...

20. Sebsike

Sebsike Járnitanuló

Az még nem elérhető.221-es szinten vagyok. De azért nagyon köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.