Visszajelzés Tábortűzi történetek 1-6. - 24 órás gazdakörös event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 30.3.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pappgera

pappgera Törzsjátékos

köszönöm kipróbálom

DevilMókus, Gio, ho-hoboy és 2 más kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Amikor ilyet tapasztalsz, puceváld a géped CCleanerrel , majd belépés után várj keveset ne menj rögtön a gazdakörbe, lépkedd végig a területeket, hogy rendesen betöltődjön a farm. Nálam ez be szokott válni.:)

Fätum, DevilMókus, pappgera és 6 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Hazaértem, azért nekilódultam a második napnak. Lesz, ami lesz. :)
    Mondjuk azért sokan nem mondhatják el, hogy elérték farmon a 600- as szintet. :D ;)

folyt. köv.

Azért 12 ó munka után is lehet sikeres az ember. ;)

Utoljára szerkesztett: 1.4.22
  4. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Szia. Bocsi, de ma csak növényt ültettünk, felröpire csak holnap számíthatsz. De növényt is ültetned kell holnap. Egyébként a szintednek megfelelő leghosszabb érésű növény a jó választás szerintem.

DevilMókus, Gio, bugavalika40 és 3 más kedveli ezt.
  5. olgica48

olgica48 Utánpótlás-írogató

Köszi!

6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép estét!
    Feladat letudva...Jó éjt :)

marcsi152, Hagymácska55, PZoli64 és 21 más kedveli ezt.
  7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

4
    C:\Users\Lilla\Documents\PV202201\nemesites.jpg
    nem tudom. látható-e, direkt képet nem szoktam küldeni, viszont nem akartam szöszmögni a toldacuccottal v.has.
    Ha látható, talán így már látszik, hogy miért nem találtam.

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Soha sem a tp-ből indulunk ki amikor a felröppenőkért kel ülétetnünk. A tp nem befolyásolja a felröppenők mennyiségét. Ami fontos és figyelned kell rá az az érési idő. Minél hosszabb annál valószínűbb, hogy több felröppenőt fogsz kapni.
    Ha túl hosszú az érési ideje akkor használd a nemesítési (érési időt rövidítő bónuszokat ) vagy az alkimista termékeket is érdemes figyelned és rekeszbe tenni :)
    Sok sikert a felröpigyűjtéshez :)
    Szia Apja :)
    Ez azért nem akármi, nem váltottál túl gyorsan területet? A végén még lepipálsz itt mindannyiunkat akiket érdekel a szintlépés..
    Egyébként gratulálok ügyes és szorgalmas vagy, hatalmas szint mennyiséget ugrottál meg és nem jelezte ki a jobb oldalon egyetlen csillag sem :D
    . Mintha nem erről lett volna szó a sámlin tegnap :D

9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm!
    Mentem én úgy a területeken, amikor haza értem, hogy azt sem tudtam, melyik században vagyok. :D Örülök, hogy sikerült végeznem. Ma talán hamarabb haza érek. A növény bőven sok is lett, felröpi az meg nem gond. Szerintem elég lesz a főfarmról, baháról nem is hozok majd. :D Lépek, mert a szomszédok meg már kopognak. :D ;)

GA-BI-O-Farm, fakír1020, zsona416 és 8 más kedveli ezt.
  10. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia!

Minden csevegő legelső posztját, akármilyen event van, a Modik/Adminok írják. Ebben rengeteg, vastag zöld betűvel vagy ">>ITT<<" jelzéssel ellátott kattintható felület van. Iszonyú hasznos információk vannak benne mindenről, amit érdemes tudni. Jómagam, ismeretek frissítése végett, időnként belekukkantok, melegen ajánlom minden játékostársnak.

A többiek írták, hogy a nemesítés remek opció. Jómagam viszont olyan stílusban játszom, hogy ezt mellőzöm, Páncél Pannikat szereztem be többnyire cserével, kisebb mértékben vásárlással. Amíg nem volt ez az opcióm, addigúgy játszottam ilyen típusú eventeket, hogy egyszerűen végiggondoltam, hogy megéri-e nekem hosszú érésidejú növényeket víz+trágya+szupertrágya kombóval növesztenem. (ebben sokat segített, hogy igyekeztem azokat az eventeket végigvinni, amikben ládát adó felhő volt a jutalom, abból jól lehet építkezni) Amennyiben úgy döntöttem, hogy igen, csináltam. Amennyiben úgy döntöttem, hogy nem, megnéztem, hogy mit hagyhatok el és mit kell megtennem ahhoz, hogy célomba érjek. A csevegő elején (hálás köszönetem még egyszer) rengeteg féle kalkuláció látott napvilágot, hogy mit hogy lehet, érdemes. Ha jól emlékszem, nézz utána, pont az evenet páratlan napjai***, vagyis a felröpisek elhagyhatóak úgy, hogy a végén mégis meglegyen a felhőd. Sőt, lesz majd egy nap, mikor tenyésztéssel is rá lehet segíteni a röpikre.

Kellemes hétvégét, jó játékot kívánok neked!

*** egyből a második oldalon kukori80 társunknak köszönhetően: Tábortűzi történetek 1-6 event csevegő Nagyon fontos, hogy bármilyen poszttól függetlenül mindig olvasd el az eventismertetőt, legalább egyszer a segédleteket, amik a csevegők elején állandóan ott vannak és már említettem és a saját igényeidhez igazítsd a teljesítést!

kukori80, fakír1020, DevilMókus és 5 más kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!:)
    Köszönöm szépen a megosztásod, sokat segítettél, így jobban figyelemmel tudom kísérni az event hozzávalóit.
    Beraktam az aláírásomba, így keresgélnem sem kell.

Kukori azt kukorékolta, ;)hogy neki kell ez a felhő. Időhiány miatt elsőre úgy gondoltam kihagyom. Aztán meg azt, hogy mi az hogy kakaskának kell, nekem meg nem lesz! ;)Elindultam.....
    Szia!:)
    Köszönöm szépen Kakaska, elvittem magammal arra az esetre ha nagyon időhiányba szenvednék.
    Az event halad, már a következő eventhez termelődik az egaz.
    Sok sikert, szép hétvégét kívánok mindenkinek!

jutka190226, crazysalad, nemcsák és 15 más kedveli ezt.
  12. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Mivel sikerült bónuszt pörgetnem, az event mai része pipa és már a következőre termelek!
    Mindenkinek kellemes hétvégét, jó játékot kívánok!

13. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Miért van a felhősorhoz farm szint × 850 TTP írva?
    Eddig ott baha szint szerepelt!
    Mikor és miért változott ez meg? Én kifejezetten a bahás tp végett álltam ennek neki!

14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Sajnos elírás történt az ismertetőben.
    Még szerdán javítottuk.

https://board-hu.farmerama.com/threads/tábortűzi-történetek-1-6-event-csevegő.22254/page-3#post-1256708

(TTP ═ BTP TTP, azaz Trópusi tapasztalatpont)

Ez a helyes jutalma a felhőnek:
    • Jutalom:
      • 1 db Tápos láda
      • 1 db Tápos láda IV
      • Több TP vagy TTP az ólaknál. Bónusz: 150%. Időtartam: 03:00 óra.
      • farmszint x 850 TP

15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Egaz letermelve, várom a 14 órát...röpiért amarántot vetettem...;)
    0 percben nem gondolkozom, hétvége van...2 kör amaránt megold mindent:p
    Kimondottan be jött az event neve...nálunk 4°van, jól jön a meleg tábortűz...xD
    Szép hétvégét mindenkinek:D

16. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Köszönöm. Még kinlódok vele, de betöltödik vagy 5 perc után. csak hát ez most egy hetes teljesen lepucolt gép. semmi nincs nagyon rajta. de mégegyszer köszönöm.

17. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Hát akkor ennek is vége....9 db hiányzott azt kellett zöld cseppel megcsinálni. Jöhet a következő! Aki még dolgozik, annak jó munkát!

Éva0315, jutka190226, Mica67 és 7 más kedveli ezt.
  18. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Ez a rész letudva. Mindenkinek jó munkát, aki még csinálja!

19. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Szükséges növény megvan, a röpikre várok, jó lenne, ha jönnének seregestől:) Amúgy majoranna érik, az kell a gazdaköribe.

ildiko44, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szerencsére a macskagyökér is hozta a 202 röpit;)xD
    2 kör gerbera elég is volt hozzá:)(ez volt a legegyszerűbb, szupi nélkül mert élt a virágos felhőm :)
    1* olcsó event sok ilyen lehetne :)

ildiko44, magdi06, Éva0315 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.