Visszajelzés Téli mese csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 2.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Szia
    Nekem a harmadik heti küldetés , egy perces manó műhely tetszik . :D
    Kipróbálok rá minden felhőt , tojást és mindenféle hókusz pókuszt , hogy minél alacsonyabbra tudjam levinni az érésidejét , és szerezzek minél több ünnepi koszorút a visszaváltás miatt .
    Ha jól látom , csak 1 db-ot lehet szerezni ? :inlove::cry:

jutka190226, bubafejgingo, Gio és 7 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ezt nem hiszem el, pfff... :cry: Kellett pörgetnem a sima pörgetésnél, mert már kicsordult és naaa mit pörgettem ki? Több hozam a barkácsolt ólaknál, amikor még ki sincs rakva. :D Bezzeg holnap biztos hogy nem pörgetem ki. :)

Lilyking, -W-595-, mrbithang167 és 11 más kedveli ezt.
  3. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Aki nem tud Gyapjakat Gyártani, akkor az Hogy fog tudni??? Naah meg a Cserép edényt?? Köszönöm!! NAGYON várom már az EVENtet, NAGYON nagyon Jól néz ki, és Nagyon izgalmas!!!!

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Van egy állatok, ólak, termények összefoglaló anyag az Enciklopédiában.

Abban minden termény, műhelyes ól állatonként, fajtánként feltüntetett.

Ott a nevekre kell kattintani, és minden információ rendelkezésre áll.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/

Lilyking, -W-595-, Gio és 6 más kedveli ezt.
  5. lenoxa

lenoxa Haladó

A beadandókat adó terményes ólakat is csak a szédült szántóra és az erdei tisztásra lehet kitenni?

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Téli mese 1.
    Szükséges szint: minimum 65. farmos szint

Ahogy látom már csak az "aktív" gazdáknak vannak az eventek. Ezt csak úgy leírtam most. :D ;)

Lilyking, -kaktuszable-, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika :)

Már megint nullázni akarnál valamivel? Nem tudsz várni 1 kemény percet sem :D

Egyébként nekem is nagyon tetszik és ha nem lebegne a szemem előtt a tegnapi nap csalódása a juharokkal meggondoltam volna, hogy vajon hogyan tarthatnám meg, de erről már le is mondtam, mielőtt komolyabb fejtörésbe belekezdtem volna :inlove::music::cry: :)

8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Jancsika! :)
    Sokallod az egy perces érésidőt? xD Nulláznál ezzel is, ha lehetne;).
    Csak ne felejts el annyiszor 300 db magyalt is legyártani hozzá, ahány koszorút akarsz aratni belőle ;).
    A 25 db-hoz az eventbe így is, eleve kell 7.500 db magyal a táp mellé, igaz, egy hét alatt rengeteget le tudsz gyártani. :)
    Majd írd meg, hogy sikerült ez a projekted. ;)

jutka190226, Lilyking, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  9. bugavalika40

bugavalika40 Utánpótlás-írogató

Szia!Nagyon szépen köszönöm ezt a részletes tájékoztatást,nagyon sokat segítettél vele! További szép estét kívánok :) :) :)

-kaktuszable-, Gio, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Kulturegér

Kulturegér Aktív író

Bocs ha off, de melyik a szédült szántó meg erdei tisztás ?

11. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia, Genka!
    Köszönöm szépen, ennek nagyon jó hasznát lehet venni. :inlove::)
    Arra van valamilyen tipped, hogy a Manó műhelyt hogyan lehetne megtartani az event után? Nekem annyira tetszik, hogy akkor is örülnék neki, ha nem adna semmit, csak lenne. :p:)
    Azért még meggondolhatod.... :music::)

12. mamarygen

Szia!

A beszállítandó terményeket előállító ólakat oda rakod, ahová akarod. (a szigeteseket csak a szigeti területeken lehet, a farmos terményesek a farmos területeken érlelik a terményüket)

A küldetés indítását az aratást, begyűjtést megelőzően kell kattintani!!!

Az indított időlimites küldetésekhez azt kell aratni, amit kér a feladat. A beszállítást jelezni fogja a jobb oldalon megnyíló kis felület ikonja.

-W-595-, -kaktuszable-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  13. mamarygen

Szia!

Az erdei tisztás a bölcs tölgyet is magában foglaló területrész.

A szédült szántó olyan mint a főfarm, egy kis változás van az épületek, munkagép stb. helyét illetően.

Lilyking, -W-595-, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Igen , sőt azt szemezgetem , hogy a cserenap beleillik e , hogy tudjak még többet szerezni . :D

Szia
    Jujj , az event növény :cry:

jutka190226, -W-595-, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

Én is így vagyok. Viszont... Négyszer elolvastam, semmi sem értek, ahogy nézem a farmomat, akkor meg főleg. :D Teljes káosz van a fejemben. Holnap majd haza érek és elkezdem. Eddig még mindig sikerült a végére érnem, így most is erre koncentrálok csak. ;)

jutka190226, -W-595-, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  16. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Szisztok,gondolom már mindenki nekifogott a piros kosárból vásárolni..... szinte mindent be lehet onnan szerezni, csak a maracuját kell pótolni (majdnem lenulláztam magam a topon, így lett izgalmas a játék xD)

Utoljára szerkesztett: 2.12.19
    -W-595-, genka53, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Aki itt van szerintem a 98%- a minden nap túl van ezen. ;)
    Kár, hogy én a maradék 2 %- ba tartozok. :D

18. seszkrisz1969

seszkrisz1969 Haladó

Én majd szállitom nektek a trágyát a piacra!!!:):):)

Lilyking, genka53, helena64c és 6 más kedveli ezt.
  19. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia!Nem rossz a dekor 40% tp 1 reggeli aratásnál több millió:music:És ugye tudjuk te szereted.;)xDDe én most karácsony felé nem akarok 1 havi dologba belekezdeni:wuerg:És igazából nem szeretem a terményeseket.:oops:;)Rengeteg dekorom van és tp növelőm amit nem tudtam kihasználni, most inkább el szórakozok velük.;)Persze jó eventezést a tenyésztősbe valószínűleg belekezdek.
    Sok sikert az eventhez.:)

jutka190226, Lilyking, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Ribiszke! :)
    Szívesen közreadom, ha már magamnak így is úgy is megcsinálom az ilyen dolgokat. ;)
    Egy dolog még hiányzik a táblázatból, a harmadik heti gazdakörinél: mivel a Manó műhely etetése terményesként működik, ezért mindenképp kell a 25 koszorú megszerezhetőségéhez 25 juh táp, + 25*300 = 7.500 db magyal (a juhtáp ugyan kiváltható szupertáppal - de minek?xD- de ettől függetlenül indításonként kell a 300 magyal).
    Szerintem ha a Manóműhelyt kint hagyod, és az utolsó aratás után nem törlöd, akkor nem kerül vissza a menübe, és várhatóan minimum 1 hétig még kint kell tartani, hogy ne kerüljön visszaváltásra. ;)
    Én reggel rendezem át a terepet, mert az időkorlátos terményesek úgy is beérnek, ha nem délután 2-re, akkor picit később, de a piac már megbolydult rendesen. Pár cukorkagyárat meg pulóverkötödét még gyorsan barkácsoltam is, hogy hamarabb meglegyenek az időkorlátos termények.
    Sok sikert! :inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.