Visszajelzés Téli mese csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 2.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Azt gondoltam: értem én, szórakoztok. Most azt gondolom, nem vicces, szórakozzatok máshol. Van event ismertető. Sok évvel ezelőtt nem volt, csak nekiálltunk és csináltuk. Ha nem tudtok olvasni(írni persze igen), akkor tessék kikapcsolni a gépet, és beiratkozni egy olyan iskolába, ahol kezelni tudják az összes problémáitokat. Nem szórakoztató, és az én kedvemet is elveszitek. Már az olvasástól is.........

bocsika67, Fatther, bugavalika40 és 10 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem ne fenyegessél senkit, mert azt büntetik. :D:D:D De azért gyere holnap is. ;)

genka53, Fatther, bendi1121 és 9 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Félig megy is.;)/Elméletben/:pxDxDA zseniknek meg már kész is.o_O:)(Gratula)

nagymami2, bugavalika40, bendi1121 és 4 más kedveli ezt.
  4. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Fogd fel 4 egymást követő eventnek. Végül is az. :)
    Aztán dógozzá :) Fogj kapát, kaszát és lapátold a havat :D Ha van. Hálistennek itt nincs. :) Vagy inkább ragadd meg a trágyavillát és trágyázz ki az állatok alól. Adj nekik enni, inni. Simogasd meg őket, beszélj nekik. Jobban adják a tojást, tejet, húst. :D
    A mostani event kb másfél nap. Ha jól jönnek a röpik.
    Az időkorlát meg jó, mert ha kicsúszol is, megy a pajtádba a termény. Hajrá! :)

jutka190226, nagymami2, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Azért még a kesztyű fennakadást okoz nekem is. Meg persze az örökös munka. :D
    Összességében azért jó kis event ez.

jutka190226, genka53, bugavalika40 és 5 más kedveli ezt.
  6. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

SziasztokT

Nem szeretem ezeket a nyújtott, összeláncolt eventeket. Rém unalmasak és rémesen össze-vissza feladatok vannak bennük. És mindig van valami más mellettük.
    Ami most írásra sarkallott, az a pink terményesek. Ezek után a pink terményesek még értékesebbek lesznek, nem mintha eddig nem lettek volna azok. Ja! És a tenyésztős eventek teljesítése. Ugye? Pedig azok rém gyatrák, legalábbis 2/3uk még a rémnél is rémebb.
    Azt sem tudom mi a cél igazából ebben az eventben, de majcsak elolvasom valamikor.

nagymami2, Fatther, bendi1121 és 4 más kedveli ezt.
  7. Blökix

Blökix Fórum hercege

Holnap reggelre nyugiban kész vagyok.
    Laza event.

genka53, bugavalika40, incimami és 4 más kedveli ezt.
  8. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Az első része tetszik, szépen van idő mindent letermelni. Igaz kellett gyártanom terményes ólakat, de azért nem csapantotta meg annyira a barkács pajtakészletet. Ha minden igaz 2 nap és megleszek.
    Utána megnézzük a tenyésztős eventtel mit lehet kezdeni :D

jutka190226, genka53, bugavalika40 és 4 más kedveli ezt.
  9. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Én sem szeretem különösebben ezeket az összefüggő feladatokat, de ha mindegyik csak 1-2 napot vesz el a farmos időnkből, nem bánom.
    Már a 7. feladathoz gyűjtögetem a kesztyűket, ma délutánra szerintem nálam is pipa lesz.

Látom, Zseni-apu aláírásfotója többünket rossz útra térített...
    Hozok is gyorsan egy ünnepi edzéstervet. Tessék szorgalmasan ismételgetni!xD

nagymami2, maszilva, JUCUS és 25 más kedveli ezt.
  10. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Nálam semelyik területen nincs semmi ültethető event növény. Mért kell ezer féle képpen már megint szivatni az embereket??? Ismét hangsúlyozom játszani jönnék fel ide nem regényt olvasni.... Elvileg tegnap óta megy az event, leírná valaki 3 szóban mit és hol kell ültetni???? Minden körítés nélkül.

Köszönöm....

incimami kedveli ezt.
  11. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Én megállom, hogy ne gyártsak létrakészítőt és sajtgazdaságot! Inkább nem váltom ki a farmmunkás kuponokat. A többit meg tudom oldani.:sleepy:

DevilMókus és incimami kedveli ezt.
  12. Blökix

Blökix Fórum hercege

Pedig olvasni kellene,legalább egy kicsit.
    Ha nem megy,ajánlom a legót.

13. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Ezen a héten nem ültetünk növényt, a Téli mese 1. feladata van, ahol a gazdaköribe terményes állatok terményeit kell beadni, van amelyik időkorlátos.

Utoljára szerkesztett: 4.12.19
    nagymami2, GA-BI-O-Farm, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  14. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Köszönöm.

DevilMókus és incimami kedveli ezt.
  15. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Syasztok!! A Mancsos eventet hogyan kell elölítani??..Köszönöm,és Konkrétumot, nem Linket kérek :) ;) :)

incimami kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Konkrétan a hiúz terményes ólja. Műhelyben megépíthető! Cukorkagyár a neve.

nagymami2, GA-BI-O-Farm, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  17. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

NAGYON köszönööömm!!!!!!

Ninett79 és incimami kedveli ezt.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!
    Tegnap kész is lett az időkorlátos rész:). Én szeretem az ilyen kis csavarokat, főleg, amíg megtervezem a teljesítés menetét. Már a 7. feladathoz gyűjtöm a röpit, a szédültön most asszem' piros kecskék és narancs nyulak vannak, 30 pannival 1/1 adták a röpit, a tölgyesen még a terményesek vannak tegnapról.Nincs miért sietni, azt termelem, ami kell, a röpi így is, úgy is összejön. Gyanítom, hogy valamikor holnap dél körülre meglesz a hiányzó kb. 200. Kár lett volna kihagyni.

nagymami2, genka53, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  19. Csak1

Csak1 Haladó

Sziasztok!
    Bizonyára én vagyok figyelmetlen, d enem tudok rájönni, hogy "Mancsos anyalókát" hol és mi módon tudom megtermelni! Legyetek szívesek világosítsatok fel!
    Válaszotokat előre is köszönöm!

20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Persze megoldható.;)Én is kész lennék az utolsó résszel(időkorlátos) csak reggel két db ól csere miatt,egy az egybe eltüntettem a teljes szédült sz-tápozott raktárházait :wuerg:valamint a méregdrága lámákat(208000 csp/db) hiúzokat stb:mad::wuerg:Újra az egész:p A gépeket hanyagolni fogom a cseréknél:sleepy::p

Utoljára szerkesztett: 4.12.19
    genka53, bugavalika40, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.