Téli párnácskák csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 3.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Az átlag farmer egy hónap alatt gyűjt össze 25 millió Tp-ot, ha még eventezik is, akkor 10 szintnél többet nem lép egy év alatt. A 100 szinthez csak csekély 10 évre van szükség.:D Az már elég hosszú távú terv.:D

kekmaci75, Dyny, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Milyen szinten?:);) Most írt Jónás.. Kell Neked a kancsó víz;)

Utoljára szerkesztett: 4.3.15
    sziszi1965, Bátyus és _Cygnus_ kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ezért nem fog a Bp csődbe menni mert mindenki másképp játszik. Én szeretek agyalni és ez tart itt a játékban. pl. hogy tudnám feljebb vinni a természetgyógyászatot pénz befektetése és ültetés nélkül xDxDNa de cakát :
    http://i1162.photobucket.com/albums/q526/kukori80/1528.jpg

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.3.15
    kekmaci75, Dyny, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  4. imike911

imike911 Fórum hercege

Miután tegnap eléggé részletesen kitárgyaltuk a szinteket és a célokat, ideje visszatérni a szorosan az eventhez tartozó témákhoz, nehogy megdorgáljanak.
    Apropó. Mit keres a kaméleon farmon? Természetesen dolga van. Miután a legutóbbi újítás után a trágyadombok akár az égig is érhetnek, a kaméleon dolga, hogy a gané körül röpködő legyek hadát kordában tartsa, különös tekintettel arra, hogy a zárt trágyatárolót itt még hírből sem ismerjük.
    Miért kell nekem a narancs terményes? Egyrészt úgyis kell a gazdakörihez, hacsak nem akarok drága pénzen a piacról venni ragasztót, másrészt megspórolok vele 550 deszkát, amiből egyébként is hiányom van. Érdekes, miután bejött annak idején az aranymosó a maga 3000-es deszka igényével, azóta nem bírom magam utolérni, hiába a fára nemesített eper és egyéb nyalánkság. Másból van elég (azért íróecsetből sosem elég), de a deszka ...... Igaz, mindig építek több (sok) ólat az újakból, szóval ezért kell a narancsos.
    A kitehető meg azért, főleg a bahamás, mert helyem még van és sok kicsi btp sokra megy.
    Na, még egy kis türelmet kettőig (kettőig számolok) és utána sok-sok fejlett kaméleont és felröppenő itatót kívánok mindenkinek!

kekmaci75, _Cygnus_, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  5. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Sziasztok :) Csodás napot mindenkinek!!!! :)
    Erről a deszkás dologról az jutott eszembe,hogy szerintem azért volt a kérdőív a barkácscuccokra,hogy aztán ez alapján állítsák össze a kaméleon (és az elkövetkezendő állatok) terményesének hozzávalóit. Aztán lehet,hogy tévedek :D Már nagyon várom a kaméleon tenyésztést,még sosem voltam ennyire felkészült. Mindenkinek sok sok ugra-bugrát kívánok. És ne felejtsétek,hogy ma 10 milliószoros nap van,tehát jól gondoljátok meg,hogy mire gondoltok :p

_Cygnus_, sziszi1965, Cyra65 és 3 más kedveli ezt.
  6. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Jó reggelt kívánok.
    Mától építhető a ragasztóműhely?

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A kaméleontenyésztés bevezetését követően a városban lévő műhelyben ragasztóműhelyes ólat lesz lehetőségünk építeni.

8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Igen,ha lesz miből!

9. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia Kata
    A pletyiseknél is volt szó róla tegnap és ott az a válasz jött, hogy az event indulásával jöhet az uj felröpi, igy elvileg lehet épiteni is a ragasztómühelyt, de szerintem lesz barkácscucc vásár is hamarosan, hogy jobb legyen a komfortérzetünk.
    Zsuzsa

_Cygnus_, sziszi1965 és Borzas.Kata kedveli ezt.
  10. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt!
    Én szegfűvel várom 14 órát. Majd hozom az eredményt itató-felreppenőt illetően. Viszont jelezném (bár jelenleg 945 van), hogy én még mindig gyűjtöm a csillagokat, legyen az bármilyen gazdaköri. A kaméleon tenyésztésére is elmegy néhány.;)

_Cygnus_, dalmata10, Bátyus és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

A gazdakörikben hagytam barkácsot, onnan tapasztalatom szerint jön új felröppenő. Majd írom, hogy bevált-é a módszerem. :)

_Cygnus_, dalmata10, Esztike9809 és 2 más kedveli ezt.
  12. magdi06

Csak reménykedni lehet,hogy azokból is jön az új felröppenő.Remélem az nem olyan mint a titkok,hogy már előre el van döntve mi lesz belőle! Drukkolok Neked,hogy szerencséd legyen!

13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Aki beért a célba az szépen pihizzen, fürödjön a jól megérdemelt dicsőségben, vagy induljon újból előlről, de ne löködjék már azt a célt folyton messzebb, így sose érek oda:)
    Már így is lóg a nyelvem:)

nagy.mami, kekmaci75, Gio és 12 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

A mai napot farm rendezéssel kezdtem, mivel mindenhol csak ólak és fák voltak. A rémnövényekre fektetem a hangsúlyt... na meg az itató-felröpire. Nagyon-nagyon kevés a rémes növényem...úgy hogy mindent be kell vetnem ahhoz hogy maximálisan kitudjam használni a 24 órát;)
    A gazdaköriben van jó sok meg nem oldott feladat ami barkács cuccot ad....bár elég szomorú tapasztalataim vannak e téren....volt olyan XXL-es több is ami nem adta azt a bizonyos terményeshez szükséges felröpit>:(
    Elég zsúfolt napunk lesz ma, még nem tudom hogy a tenyésztést elkezdem-e vagy megvárom a boom-ot:oops:
    Mindenkinek jó szórakozást...jó "munkát" a sikerekhez:)

_Cygnus_, Dyny, dalmata10 és 4 más kedveli ezt.
  15. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Hogy én ma milyen szórakozott vagyok :eek: Még jó,hogy mondod a Boomot,máskülönben neki álltam volna ma tenyészteni :eek:

Gio, _Cygnus_, dalmata10 és 2 más kedveli ezt.
  16. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szióka! Most egy kicsit tétova vagyok.Csak a főfarmon horrorozunk?

_Cygnus_, Baby72 és dalmata10 kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az éjszakai növények mindig is csak a főfarmon voltak ültethetők. Ha kivétel adódott azt külön jeleztük számotokra.

_Cygnus_ és dalmata10 kedveli ezt.
  18. magdi06

Én neki is állok,de csak módjával.Majd termelek a rémnövényekhez,amiből kevesebb van.gazd feladatom már nincs ami ide tartozik,de jó az is, ha több van egy-egyből!Gondolom holnap már kezdődik a Boom!

dalmata10, kiszcica és kovacstne kedveli ezt.
  19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Köszönöm szépen

20. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Jól gondolod,előbb láttam a hivatalost, este 6kor kezdődik holnap. :)

magdi06 és iboly54 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.