Téli párnácskák csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 3.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Netudki50

Netudki50 Törekvő

Sziasztok. Én is csak babyboom-nál csinálom a kaméleonost, most inkább a múmiamackóra hajtok, hogy ha meglesznek a felhőim, kio tudjam tenni őket. Még legalább 10 múmiamedve hiányzik, hogy el tudjam a paszulyt indítani.

macska49, wiktorka17 és szellorozsa kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nix főnök! :) Ez a gazdakőris is game over!

Dyny, kekmaci75, macska49 és 5 más kedveli ezt.
  3. tess6308

tess6308 Haladó

Meglett az első ragasztóműhelyem !
    Meglepve láttam ,hogy felrőpi : itató kell hozzá .
    Aztán gondoltam egyet és összeszedtem a még ki nem váltott gazdakőriből a barkácscuccokat és láss csodát
    összejött a megfelelő mennyiség .
    A tenyésztést szombatra hagyom . Hátha a Baby-Boom is segít ! Bár az utóbbi időben nekem nem adott különleges állatot .
    Én mégis reménykedem !!!!!!!!;)

macska49, wiktorka17, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, ha nem kapnál felröppenőként, kérlek nézz körül a gazdakörben, több tenyésztősor 7. szintjén XXl-es barkácsok vennek ajándékba, hátha van még amit nem még nem váltottál ki. Nekem 7 db lett a hollóból (sittes), méhből a kecskénél (kőszáli), kacsánál (gumikacsa) stb. Esetleg a piacról is érdemes venned tenyészállatot, ha megteheted.

Dyny, macska49, wiktorka17 és 2 más kedveli ezt.
  5. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Megcsináltam a fazekas gazdaköri barkácscuccos részét /5 XL/,nna szerintetek hány itató volt benne?:)

6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nem volt benne;)

7. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Kösz a tippet. Már keverik is a ragasztót. :D

8. -gyöngy-581

Próbálkozz kérlek inkább az xxl-esekkel ott nagyobb az esélye, hogy kapjál (az xl-es nekem sem szokott adni)

Dyny, Annabogyó, macska49 és 3 más kedveli ezt.
  9. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Köszi. Sajnos csak olyan van, ahol tenyészállat kellene, ami megfizethetetlen.

wiktorka17, szellorozsa és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

Van még egy ötletem, kérjél (én is megteszem) a szomszédaidtól barkácsot, hátha szerencséd lesz:);) és küldenek neked.

11. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Nyertél:)

wiktorka17, szellorozsa és Baby72 kedveli ezt.
  12. v.bogi88

v.bogi88 Utánpótlás-írogató

Rákészültem. Hosszú érésűek, paszuly aktiválás. És? Semmi. Egy darab felröpi sem lett. :(

wiktorka17 és szellorozsa kedveli ezt.
  13. tommycee

tommycee Törzsjátékos

Látod ötletnek ez sem lenne rossz - cserenapon csillagért is lehetne cserélni....

14. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok! Az első ragasztóműhelyem kész. A felröppenőkből egy sem lett, viszont a gazdakörieket ki tudtam váltani és így lett éppen 10! :) Egy kicsit rákészültem, így a tenyészállatokat is előre megvettem. Hála a fórum olvasásának!

15. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...nekem a piros ragasztóműhely tetszik a legjobban:)...de az építés még várat..még egyenlőre egy itatóm sincs..ez olyan mint a csacsikovács:)... gratulálok annak.. aki már reggel ragaszt:)

macska49, wiktorka17, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  16. anyuka

anyuka Járnitanuló

Szia ! Megtudná valaki mondani,hogy melyik runát érdemes előbb kiváltani? Az irányítót vagy a kezdő csomagot ?

wiktorka17 kedveli ezt.
  17. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

attól függ szerintem mennyi szupitápod van a csomag ad 10 db-ot.

wiktorka17 kedveli ezt.
  18. anyuka

anyuka Járnitanuló

Az van bőven

wiktorka17 kedveli ezt.
  19. elida53

elida53 Haladó

Hát én szétnéztem és egyet még találtam a gazdaköriben, amihez nem tenyészállat kell.A varázslatos kirándulás hatos sorát, sok pisztáciát véve megcsináltam, ott volt 2 db.xxl-es barkács.
    Nos egyetlen egy itatót sem adott a két csomag.Erről ennyit.

macska49, wiktorka17 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Akkor tudod a jó választ;) nálam 631000 csp-ért ki is lehet tenni, mivel nincs a piacon valószínüleg meg is veszik. Nekem van már/még 2db, és még nem tenyésztettem, csak néhényat 400000 körül vettem 5-600000 közt el is adtam.

macska49 és wiktorka17 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.