Téli párnácskák csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 3.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -mami53-

-mami53- Junior szaki

Én is elküldöm ,meg kapom is minden nap az ajándék barkácscuccot,de még abból sem jött egy se.

Evita-55 és nyuszika2003 kedveli ezt.
  2. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Minden kedves Ildikó nevű farmer társamnak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!!

vampire_hunter és ildiko44 kedveli ezt.
  3. ffcsilli

ffcsilli Járnitanuló

sziasztok
    ezek a csillag változások csak ebben a gazdaköriben változnak vagy a többiben is így lesz már ezek után?

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

A kaméleontenyésztéshez kapcsolódó két állandó küldetésre vonatkoznak ezek a csillag jutalmak.

mirtil00 és s.zsó1 kedveli ezt.
  5. tommycee

tommycee Törzsjátékos

Jelenleg 5 db Ragasztóműhelyem van, és az erre való itató mind a gazdaköriben található tenyésztéses feladatsorokból van.
    Azaz kaptam 50 db-ot, míg fémhulladékból és íróecsetből 40-40 van jelenleg, tehát elmondható, hogy jelenleg ezt jobban adja a rendszer :D. Persze hiába tudnék hirtelen 8-8 műhelyt építeni a másik kettőből, szinte 0 fa van a pajtában és gazdasági megfontolásból ezeket, már az új állat/terményre tartogatom, de ki tudja ott mi lesz az új felröppenő...
    5 ragasztóműhely elégséges sztem és mivel jó kis csillagjutalmakkal kompenzál a BP úgy érzem, hogy egy darabig nem is lesz kint piacon, valamint ha ki is kerül, akkor az jelentős áron lesz majd elérhető (nem úgy mint most, ahol tegnap este még csak 1425ért rakhattam volna ki :) éljen a dinamikus piac).

magdi06 kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én megelégednék kettővel is,úgyse tennék ki többet,mert akkor mást kellene a raktárba tenni porosodni. Mindjárt berakják a gazdasági feladatba a tenyésztési feladatot, 10 perccel utána már meg tudom,hogy építhetek -e legalább egyet,ad -e a 6 db XXL-es barkács annyi itatót.

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Köszönjük a hozzászólásokat, találkozunk a következő esemény alkalmával.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.