Téli párnácskák csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Mar 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Van aki saját termelésből oldja meg a feladatokat van aki a piacon megveszi.
    Van aki szerint sok a száz állat, van aki szerint kevés. Van aki valós pénzt invesztál a játékba, van aki örül az ajándékba kapott néhány ólnak és fának is.
    Van aki taktikai játékot lát ebben és van aki csak szórakozásból, kikapcsolódásképpen játszik.
    Nem vagyunk egyformák és ez így van jól.
    Ha lenne még 2000 felesleges csillagom, akkor sem kedvelném jobban a játékot és most sem kedvelem kevésbé mert csak 94 db van belőle.
    Remélem ezt azért még átgondolják odafönt - nem biztos, hogy ez volt részükről a legjobb megoldás a Bölcs Tölgy tehermentesítésére.
    Sokan szeretnek hamar teljesíteni feladatokat, melyeknek azután hangot is adnak, ami esetlegesen visszatetszést vált ki a többiekkel szemben. Mindig lesz elégedetlen ember és mindig lesz olyan is, aki mellé nem áll oda a szerencse.
    Ettől függetlenül, kívánom a továbbiakban is mindenkinek a legjobbakat. Részemről továbbra is játék ez az egész, a trágya mizéria óta meg még inkább - ahol 2 nappal később kezdtem az eventet mert nem volt ajánlat a piacon napokig és úgy kellett 10-20 db-ért kattingatni, hogy a szemem folyt ki. Jelentem azóta már van szemüvegem is;)
    Elnézést, ha hosszúra sikerült írásom.
    Mindenkinek jó játékot és sikerüljön a kitűzött céljait elérni, vidáman és mosolygósan:) Szép napot Nektek:)

2. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Sziasztok, szép napot mindenkinek! Én a Fortuna kisasszonnyal jó ideje köszönő viszonyban sem vagyok. Amit meglehetett szerezni vetéssel azt megszereztem, igaz volt amikor a szorgalom is kevés volt(Rénszarvasbölcső, denevértenyésztés joga elsőre felröppenők miatt füstbe ment.) Egyszer a farmomat is feltörték o_O állítólag! Vissza is vettet a Sziget elérésében több hónapra! A sok módosítás a játékban, csak az egyszer megszerezhető dolgok miatt sajnálom azon játékosokat akik csak ez után kezdenek el farmozni. Soha nem zavart, hogy valamiből több van, (inkább az zavart, hogy vannak olyan dolgok amiket évek alatt sem sikerült megszerezni). Mert később nem okozott gondot, ha valamiből be kellet adni a tölgybe, feladatba. Egy-két sms-t és nyeremény paysafecard-ot beáldoztam a játékra, de mindig csak olyan dolgokra ami nem szerencsén alapult. Kaméleon tenyésztést megpróbálom, hátha a szerencse farba rúg végre és ad egy extra kaméleont! xD Sok sikert, mindenkinek nem csüggedni!

3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Köszi ,tényleg! Még nagyon reggel volt!:sleepy: Javítottam,remélem már jó! :p

Last edited: Mar 4, 2015
  4. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Legyen szerencséd az extra kaméleonhoz.Úgy érzem furtunaasszonynak én sem vagyok a kedvence,mindent a saját erőmből értem el jó sok magyar Ft rásegitésével,néha úgy érzem ideje abbahagyni,de mindig felülemelkedem e borús hangulaton és megújulva folytatom,nyomom az SMS-eket,vásárolok, éjszaka képes vagyok vetni,aratni event idején függetlenül megéri-e vagy sem,néha ugy érzem nincs is másik életem.

5. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Lehet nincs is Fortuna asszony, mert mondjuk a tenyésztéseim 2-nél többet soha nem ugrottak.Én is költök a játékra, de inkább malomra költök, meg néha szp-ra. Rúna kiváltva, akkor sem, de ez vonatkozik nálam a felröppenőkre, titok ólakra és fákra is.Néha kesergek és kezdem elölről miközben mások meggazdagodnak. Többet nem veszek se titok ólat se fát, előbb vagy utóbb megnyerhető úgyis.
    Amúgy éjszaka alszom, nem aratok-vetek:D

6. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szia!

Hát ez nem jó.:oops::( Ha valóban így érzed, akkor hosszú távon sztem jót tenne, ha "pihiznél" vele, mert így egyszer csak átbillen a mérleg, ha folyamatos jelleggel nem élvezed, hanem inkább teherré vált, és végleg itt fogod hagyni, miközben vannak ennek jó oldalai is (agytorna, közösség, mindennapokból való kikapcsolódás stb.).

Ezt elkerülendő sztem 3 módszer van:
    - Általában változtass a játékszokásaidon, és ezentúl csak annyit teljesíts, amennyi tényleg jólesik, az "erőltetett akarás" meg vonuljon inkább háttérbe (azért elég sok lehetőség van itt, van miből szelektálni). Ha több farmod van, alap, hogy egy ideig ne gondozd mindet (válts pl. komfort földekre és ültess bele szegfűt, szigorúan locsolás nélkül;))...
    - Tarts egy kis szusszanatot úgy, hogy kirakod a mamutokat/óriás ólakat (ha vannak) mondjuk két hétre, és napi egyszer learatsz és slussz (na mondjuk, ez a mostani tenyésztés a hétvégén másfél órára még beleférően kivételt képezhet;)).
    - Vagy tarts mondjuk 10 nap teljes szünetet, belépés nélkül: annyi idő alatt meglátod, hogy hiányzik-e és mi hiányzik. Ha kiderül, hogy nem is hiányzik, akkor téma zárva, nyertél egy csomó szabadidőt egyéb elfoglaltságokra, ha meg az derül ki, hogy hiányzik, akkor a pauza után újult lelkesedéssel tudsz majd nekivágni. (Mondjuk a szünetet érdemes olyan periódusra időzíteni, amikor előreláthatólag nem csúszol le olyasmiről, amit aztán sokáig vagy egyáltalán nem pótolhatsz és utólag bánni fogod...;))

Na, akárhogy is, remélem, azért velünk maradsz, és sok örömöd és sikerélményed is kötődik majd még a játékhoz (és a fórumhoz)...:)

ÜDV: PharmeRgazDa

7. imike911

imike911 Fórum hercege

"Aki ahhoz szokott az évek alatt, hogy be tudta fejezni az eventeket vagy a gazdaköri feladatokat, az nem fog megelégedni ezután sem csak az ezüstökkel."

"- Általában változtass a játékszokásaidon, és ezentúl csak annyit teljesíts, amennyi tényleg jólesik"

Így felelnek "egymásnak" /még ha nem is egymást idézik/ a gazdatársak. Én már régóta az utóbbi szerint játszom, mert rájöttem, hogy "csak" játék ez a játék. És így tényleg élvezem is, pedig több farmot is viszek. (Versengek is keményen - magammal). Lehet, hogy soha nem lesz meg mindenem (nem is hiányzik), de mindig vannak kis céljaim és nem hagyom, hogy a játék készítői "belekényszerítsenek" olyan játékmódba, ami már nem esik jól. Nem kelek fel éjjel, ha süt a nap, inkább kimegyek sétálni, ritka kivételtől eltekintve komfort talajon vetek (igaz mostanában szupertrágyával, köhö), mégis 92-94 szinteken vagyok így is. Nem sietek sehová.
    A mostani kaméleonost biztosan elkezdem, hála a gazdatársaknak, meggyőztek, aztán jutok, ameddig jutok. A minimum cél a feladatban, hogy minden meglegyen? A csudát! A két ól, jó lenne, meg a bahás kitevős, a többiről meg már írták előnyeit, hátrányait.
    Mindenesetre további jó játékot mindenkinek és sok-sok sikerélményt, nem pedig bosszúságot!

8. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szia! Tudom,hogy ez igy nem helyes,de a célul tűztem ki a 100. szint elérését,ami még 3 szintlépés és még 9 mill tp.Nem vagyok már fiatal,szóval nem lazsálhatok,mert felülről már csak nézni tudom,hogy éppen milyen eventet tárgyaltok ki itt ,vagy a gangon. Szóval még van bőven tennivalóm.Ettől függetlenül nem hanyagolom el sem a családom, sem a háztartást,csak néha mérges vagyok,ha valami nem jön össze ahogy én szeretném,ekkor van ilyen abbahagyós mizériám. Mellesleg ez az egy farmom van,elég ez nekem,ja és a kistesó,amit most befejezek,mert ozz megvan 100 szint. További szép napot mindenkinek.

9. Vajdaencsi

Vajdaencsi Járnitanuló

Kutyafuttában elolvastam a hozzászólásokat, örülök, hogy nem egyedül morogtam, amikor olvastam a kiírást, hogy ismét nem kapunk csillagokat. Rendben van, túl sok volt a régi játékosoknak, de ez akkor sem fair és nem is megoldás, hogy most mindenkitől megvonjuk 0-ra. Szerintem teljesen mindegy, hogy ott van valakinek ezer felesleges csillag, elfér, enni nem kér. Akinek meg kellene, azzal igencsak kitoltak.
    Ez kábé olyan, hogy mi a fenének kapok én mandragóra felröppenőt, amikor tudom, hogy kábé az életben nem fogom felhasználni a felgyűlt mennyiséget. De jön, elfér a pajtában, nem zavar. Nekem ez megint egy meggondolatlan és ostoba lépés volt. Vagy majd pár hónap múlva ezt is vehetünk FA-ért csomagban??? Nem lepődnék meg -.-

10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nagy reményt nem fűzök a piacozáshoz, épp az általad említettek miatt. 1000 csp-ős haszonnal tettem ki egy párat, de csak 24 db ment el eddig s már alám is pakoltak. Ha nincs legalább ennyi hasznom, akkor nem éri meg, mert hetek, hónapok múlva ugyancsak a piacról venném vissza ezeket.

Na igen, de Pharmer is eventező, meg számolgató, már Ő sem elégedne meg csak a céltalan klikkelgetéssel.:D
    Megírtam a választ az előző hozzászólásodra, de ennek fényében már nincs értelme, hogy elküldjem. Ha csak a 100-as szint elérése a célod, akkor rakd tele a farmot fákkal, kitehetővel, mamuttal ha van, ezekkel haladsz a leggyorsabban, és csak napi 5-10 percet vesz el az igazi életedből.
    Jó egészséget, örömteli hosszú életet kívánok Neked!

11. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok,

Hát ez a két comment nálam hatalmas like. Egyszerűen ennél jobban nem lehetett volna összefoglalni (plusz még Pharmer előző levezetése a csillagokról, ami hosszú ugyan, de egyszerűen minden benne van aminek lennie kell;))

Nem tudom, hogy ezek a változtatások mennyire eredménye bármilyen panasznak, visszajelzésnek. Ugyanis most a visszajelzések elég kristálytiszták a csillagokkal kapcsolatban, és modik azt mondták, minden megy felfelé. Mégsem hiszem, hogy ez most meghallgatásra kerül, hisz a döntés a csillagok elvételéről abszolút nem volt logikus. Továbbra is van egy gondolatom, miért csinálták, de legyünk pozitivak...:D

A tempót is fejtegettük már a gangon is, és elég egyöntetű vélemény alakult ki, mégis pont az ellenkezője vár ránk...:oops:
    Van egy új üzletpolitika, és amig az sikeres, addig azt viszik. Márpedig szerintem sikeres. Emlékszünk még az első kakukkos eventre? Mekkora volt a felháborodás? Azóta már többször láttuk, hogy hányan hiányolták, hogy mikor folytatják, hát ennyit a sikerességről:)

Nyilván nagyon nehéz (vagy inkább lehetetlen) egyensúlyt vinni egy ilyen játékba, mert mindig lesz valami ami valakiknek nem tetszik (túl nehéz event, túl könnyű stb.) de most eléggé eltolódott egy bizonyos irányba az egyensúly. Szerintem szükség lenne több olyan eventre mint az előző, amit a nagy "mammutfás" gazdák megcsinálnak 2-3 nap alatt, és a kis-közepesek is befejeznek, igy van sikerélmény.

Nekem ugyan még nem forgott a fejemben, de aki ugy érzi kezd besokkalni, fogadja meg Pharmer tanácsait, sokat segithetnek.

És akkor ha már én is hozzájárultam a "giga-commentekhez", akkor hogy az eventhez is szóljakxD, én is csinálom, Pharmer ezt is levezette miért...:D, sok sikert, és rózsaszin kaméleont mindenkinek8)

12. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!
    Hát én azon játékosok közzé tartozom aki szinte a kezdetek óta játszik, több mint 3300 csillagom van a Bölcs Tölgynél pedig 4030 használtam eddig fel, de nagyon meglepett ,hogy a mostani feladatokért nem jár csillag. Emlékszem még az ínséges időkre.Éppen ezért átérzem a csalódást, akiknek nagyon sokat jelentene ha megkapnánk a csillagokat.
    A tenyésztéshez mindenkinek sok sikert, és szerencsét!xD

13. imike911

imike911 Fórum hercege

Cygnus
    "Na igen, de Pharmer is eventező, meg számolgató, már Ő sem elégedne meg csak a céltalan klikkelgetéssel."

Tudom. Nem is az a lényeg, hogy ki hogyan játszik, ez mindenkinek a saját dolga. Csak azt sajnálom, amikor látom, hogy valaki évekig nyomja keményen, minden tp-t számol, megragad, aztán valami eltörik benne és egyik percről a másikra abbahagyja az egészet. Akkor sajnálom őt (bár lehet, hogy végül ő járt jól) és erre gondolom én, hogy túlságosan komolyan veszik egyesek a játékot. Mert azért ez a játék, tényleg csak egy játék. És bár van az mondás, hogy játszani csak komolyan lehet, azért ....... Itt mindenki valamilyen szinten játékfüggő (én is), de ha ezt nem tudja kordában tartani az ember, akkor jön csalódás. Attól még nem lesz értelmetlen a kattintgatás, ha az ember nem akar mindent mindenáron megcsinálni. Amit a BP felkínál (eventeket, feladatokat) nem kötelességként kell kezelni, hanem lehetőségként. A boltban sem veszek mindent, mégis el vagyok.
    És nekem is vannak céljaim, de nem a világmindenség. Csak a fele.
    Más. A csillagok nekem is hiányoznak (+ 1 vélemény).

14. dereret

dereret Fórumőrült

Szia !

Csak halkan megsúgom: már nem a 100. szint a plafon a farmon, hanem a 200 !!!;)
    Inkább ezt túzd ki célul magadnak és akkor még nagyon sokáig itt leszel közöttünk.:)
    Amikor eléred majd a 100. szintet, hatalmas boldogságban lesz részed, de a következő nap még jobban szeretnéd majd az aratást,. mert látni fogod, hogy a 99-100. szint közötti 110 milliós tépé helyett innentől fogva már csak 25 millió 1-1 szintlépés, így észre sem veszed és máris a 101. szinten leszel, aztán a 102.....:)

15. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Eszemben sincs abbahagyni a 100 szintnél a játékot,folytatni akarom,ha az égiek is ugy gondolják,ha rajtam múlna pezsgőt bontanék a 200-nál.Szerintem elég jól haladok, 3-4 havonta tudtam lépni a 90 fölött is,ugy érzem elég jó eredmény.

16. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Nekem csak 730 csillagom van, mert a tölgyön már majdnem mindent kiváltottam. Tenyésztős gazdakörit csak a 8. feladatig csináltam meg, nem is fogom tovább. A Téli párnácskákhoz hozzá sem kezdek, mert úgy sem kapok érte csillagot. Szerintem a csillag kell a koralszegethez, azért nem kapunk belőle!!!
    :mad::cry::mad::cry:

_Cygnus_ likes this.
  17. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Kedves Játékos Társaim
    Minden alkalommal, amikor belépünk ezt látjuk a buborékokban:
    Fa: Csengőpengő: Csillag: Tp. pontok
    Nagyon rossz lesz a harmadik helyen a nulla látványa, eddig megnyugtatott, ha ezeken a helyeken szépen gyarapodott a gazdaságom , szurkolok, hogy továbbra is legyenek ezek az elemek, ugyanúgy, mint a felröppenők, na meg az aratás-és vetés. A kaméleonok tenyésztéséhez holnap sok sikert mindenkinek.

18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A korallszigethez valószínűleg rengeteg banán kő maj.
    Kedves Varun elvtárs rengeteget fogatkozott és még fog is, de a titokzatos pénzköltősdin kívül semmit nem tud felmutatni. Remélem, hogy nyáron már nem ő fogja aláírni a hírlevelet. Azért meglepő, hogy egy olyan cég mint a BP nem talál egy hozzáértő játékszervezőt!
    Ehhez a feladatsorhoz valóban nem érdemes hozzákezdeni. Talán az első sor még kifizetődő.
    Ez egy teljes bukta. Hasonlóan, mint a tölgy (kifújt és már csillag sem kell a játékhoz), növénynemesítés, gyűjtőalbum, kalóz sziget, Képregények minden szinten és még sorolhatnám mi minden halt el hamvában. Már a mesterségek völgye is kezd lejárt lemez lenni; az ötből talán kettő még életképes.
    De ha az egész márciusi event-kalendáriumot végignézzük, akkor a telihold az aranyérmes. Ez egy kicsit elgondolkodtató.

19. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát nem tudom, megint új ember jött a bp-hez, mert nem értem hogy a mostani ugymond jónak sikerült event után ilyennel kiszurni a gazdák szemét, hát tényleg elgondoltadtató dolog.
    Részemről piacozni fogok és ha lessz boom akkor megpróbálom a hiányzó tenyészállatokat előállítani azzal a kevés szupitápppal amit a két event között sikerült előállítani, habár mostanában a boomnál nálam nincsenek nagy ugrások legfeljebb eggyel nagyobb.:cry:

Esztike9809 and CitizenZero like this.
  20. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Hát... nem is tudom. :)
    A 100. szint nekem a jelenlegi tempóm mellett még kb. 3 év innen, vagy ha rákapok a drágább TP növelőkre, akkor mondjuk 2 és fél. És akkor lehetnék "A Jóisten kisujja". :) Onnan még van tovább, mert fejlődhetek "Legendás mestergazdává".
    A Bahamán pár hete lettem Vudu sámán, aminek nagyon örültem, de aztán néztem az új nevemet, és kiderült, hogy ezután már mindig csak vudu sámán lehetek. Azért törjem magam, hogy 200-szoros vudu sámán legyek??? xD
    Kár, hogy nincs tovább új nevük a szinteknek.

A csillagokat viszont nagyon sajnálom.
    Gondolom, hogy akik soknak tartják a csillagjaikat, nem azon boronganak, hogy valami ronda nagy szám van írva a csillag után a sárga csíkra, hanem hogy nem tudják felhasználni őket semmire, pedig dolgoztak érte.
    Nekem még csak majdnem fele van beadva a lehetséges mennyiségnek, tartalékolok is, és örülök, ha több van, mert még a mesterségek közül is csak a természetgyógyásznál van meg a 25%, a lekváros meg már túl van a 4. szint felén, oda lassan nem is kell kiváltani az utolsó szintet. :music:
    Szóval inkább valami jó felhasználási módot kéne kitalálni a csillagoknak, mint megvonni őket.

Thread Status:
Not open for further replies.