Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Gyere szü
    Szomszikám Szia. :)
    Én már ott vagyok, ígértem felzárkózom. :)
    Felhőről még elfeledkeztem. :( :wuerg::cry:8)

[​IMG] Hajrá Magyarok. :)

Utoljára szerkesztett: 21.11.16
    zotmar, nyuszika215, mani2004 és 10 más kedveli ezt.
  2. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok.Még mindig nem vagyok elkeseredve kicsi farmos szemével nézem a dolgokat.Ettöl az eventtöl sokat tanultam...Megtanultam eventet végigcsinálni,felszaporítani,csatni,kk,szupitrágya,simán legyártani akár 20000 gazt is..Söt eljutottam odáig hogy befejeztem egy eventet 2 nap alatt..Az elmult 1-1,5 hónapban minden felhöt megszereztem,sikeresen eventeztem,megtanultam tenyészteni...Végigcsinálni tenyésztös eventeket..Utoljára a macskásnál 89 db alap állattal álltam neki,hajnalig lestem az olcsó tenyészmacsekokat csak hogy befejezzem...Sikerült is,minden olat és egyéb jutalmakat meszereznem,és még a gazdakörbe is jutott belölük..Elötte lett cápám-piros is,rákom,tikitotemem és egyéb...Mindezt panni és leganda nélkül...Már nem sok csillag kell a legendáig de addig is turbozom fel a kupákat mire odáig jutok bedobálhassam,ehhez persze gyüjtöm a csillagokat a gazdakörböl...Ezzel csak azt szerettem volna mondani hogy megtanultunk legyártani több 10000-20000 gazt akár több érésidejüt is egy event alatt...Megtanultam ropikét gyártani éjszaka hosszuakkal...Most visznot gondolkodni kell...Kipróbáltam már mindent de még mindig nem adom fel...Ha kell a 3 órást aratom 2-1,5 óránként hátha meglesz a felhö.Kitehetök biztosan..De ha a felhö nem is, akkor is a kergén adják a Tp ezek a kitehetök felhö nélkül is, igaz nem annyit ,de nem is érdekel.Szóval én sokat tanultam ebböl az eventböl,és még mindig reménykedem hátha,a remény hal meg utoljára.

Femamzika, zotmar, LCZAnikó és 29 más kedveli ezt.
  3. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

56 ezüst fotópapír van eddig de nemsokára beérik a komfort sárga és magenta, remélem bőven leszáll az ezüst harmat majdnem ezüst esőt írtam, mindegy no csak sok legyen belőle!xD
    A nem haladós és lehet soha be nem fejezem event-.-:D ellenére nem volt ez olyan rossz farmos nap, 3 arany banán a szivárvány szobából és 5 db Rackótól is + még Fantasztikus Ingrid csak úgy ajándékba... :inlove:

zotmar, Melan, _Cygnus_ és 14 más kedveli ezt.
  4. csilla74

csilla74 Utánpótlás-írogató

sziasztok.

na nekem most 570 db röpi hiányzik.......szerintetek érdemes tovább kapálnom vagy ez ennyi volt???
    3-4-4000 eventgazom van pluszba,de a röpik csak nem jönnek.
    topon nem akartam indulni,de jó lett volna a felhőt megszereznem.

Femamzika, vízinyuszi, OJani és 6 más kedveli ezt.
  5. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Leszedtem 2x2 eredmény: 8, 7,7,10,13 = 45 Eddig még ez a legjobb, de még így is gyenge!xD

Melan, nyuszika215, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Most estem haza melóból.
    Írtam, hogy pontos szabályzását nem tudom, mert munkahelyen ez a veszély nem fenyeget, hogy annyit kell a gép előtt töltenem.

Melan, Peszi2, SzabadEurópa és 9 más kedveli ezt.
  7. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Érdemes. Mindenhova 1x1 en 6 órás eventet. 2 farmon csinálom egyiken se volt még a teljes aratás 50 felrepi alatt!

_Cygnus_, mani2004, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  8. revaa

revaa Fórumgróf

Én is adnék egy tanácsot:
    Egy hónapra az összes farmmunkás 1500 Huf.. viszont ha farmaranyért veszed, akcióban a 48 óránként külön-külön őket, akkor sokkal drágább..
    Ki lehet számolni.
    Fizetni azt is lehet PSC-vel.

csio70, Peszi2, Gio és 3 más kedveli ezt.
  9. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Hát akkor te szerencsés vagy, mert nekem 1*1-en 6-8-at ad területenként a 6 órás.

Gio, OJani, mani2004 és 3 más kedveli ezt.
  10. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

No, a lista "megbütykölődése" nyomán úgy tűnik, mégis lehetőségem adódott visszaállni a tegnap ismertetett B tervemre. Úgyhogy - ha nem szorulok le addigra, mire a rendszer fölkerítene:music: - egy alternatív hátterű magyar csapatos címerpajzzsal, 1125-ös értéknél elvileg már én is látható leszek a listán. Úgyhogy ismét lett "személyes tétje" a TOP alakulásának: a felröppentyűk elvileg estére meglesznek (felszaporításkor 3x5 (kezdőmagok 2x2-re) + 15 (45 sárga kála komfortba) = 30 szupertrágya felhasználásával, 30-as legendával, egy alkalommal (3. napon - kezdéskor másra ment) hosszúeventes-érésre aktivált felröppenőkre ható 3 felhősorral, 18 hordozott PPannival, nem teljesen átrendezett (szegélyek, 3x1 XXL mamut, 3x1 óriás ól, 3+3 raktárház maradtak érintetlenül) termőterületen), de a lista alakulásától függ, lesz-e alkalmam átállni a C tervre, és akkor már egységesített hátterű címerrel és egy 150000 fölötti értékkel fölkerülni a listára.:D Addig pedig előre is legyenek köszöntve világ Katái, különösen a "legtinkásabb"!:inlove::p

És megy a HAJRÁ minden fórumtársnak - bár mellé dukál azért egy taktikai tanács is: javaslok kivárásra játszani: az mindenkinek jobb - az esélytelenek nem dobálnak pocsékba, a borítékolhatóaknak meg alacsonyabb lesz az alja (régi elméletem, hogy - leszámítva persze a jutalom megérősségét, a megelőző év eventes pajtaigényét stb. ismert faktorokat - a bekerülési értékeket meghatározóan befolyásolja a TOP-os alapevent nehézsége és a lista frissülésének gyakorisága: minél korábban töltődik föl a lista és minél gyakrabban frissül, annál gyorsabban megy föl a licit - és azt jellemzően a kevéssé taktikázó, közepes pajtakészlettel rendelkező játékosok srófolják föl, akik zöme a végén kiesik, miutána biztosra menők az utolsó órában rápakolják a maguk 10-20 M-ját az éppen aktuális aljára; idén az alapevent nehézsége mindenképp az alacsony aljaérték irányába mutat, a frissítési gyakoriság meg ki tudja (sztem a 10 perces frissítés működik, csak kb. fél óra csúszással:wuerg:xD), szóval csak megfontoltan - magam ellen beszélek, mert így mindnekinél több maradhat a jövő év(ek)re...;)

Üdvözlettel Mindenkinek: Pharmer

Ui.: Míg ezt megírtam, fölkerültem, az 1112. helyre - kb. tényleg félóránként frissülhet...:wuerg:xD

Magdusnéne, csio70, Kata_rzis és 24 más kedveli ezt.
  11. Melan

Melan Fórum admirálisa

Hát azt a felhőt még gyorsan vedd ki ha már arra jársz:)

Nemcsak felzárkóztál, ugrottál is egy jó nagyot:D igy is kell:music:

Furcsa egyébként ez a lista most. Nem tudom, hogy aki bedobott 30-40 millió körül, az vajon komolyan gondolja, és van még tartalék bőven, vagy esetleg ennyi volt a pajtában, és az mind bedobta, mert azzal most még nagyon jó helyen lehet lenni.

csio70, nyuszika215, Gio és 8 más kedveli ezt.
  12. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Magdusnéne, csio70, zotmar és 19 más kedveli ezt.
  13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Gio, OJani, Ivibaba54 és 6 más kedveli ezt.
  14. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Szia!
    Én tudom,hiszen minden hónapba azt veszem.De itt farmaranyról szólt az üzi,azért írtam.Igaz a 295 Ft az 50 farmarany,de még duplán számolva is olcsóbb,mint az sms-ben rendelt 80 db.;)

Gio, Ivibaba54, revaa és 6 más kedveli ezt.
  15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Hááááát az még nagyon sok. Mindent lebontottál a farmon és csak a növényeket ülteted? Szerintem adjál még egy esélyt magadnak: bontsál le mindent, egy fűszál se maradjon és 2x2-esen próbáld meg a 6 órást (ha van szupertrágyád akkor azt vesd be) a szélekre is rakjál a kis kockákra, éjszakára meg rakjál komfortba 3 órást vízzel.

Magdusnéne, Melan, kovacstne és 15 más kedveli ezt.
  16. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szerdán meglátjuk, de van szerintem mindenkinél.:)
    Bukom. akkor ez van nem? De izgis, adrenalin emelkedik? Nálam most kezd. :)
    Most kivárás van nálam holnapig. :inlove:
    Láttalak. DDD
    Mindent bele. Hajrá Magyarok. :)
    hajrá aki a felröpiért küzd és Minden gazdának. :)

csio70, zotmar, Melan és 12 más kedveli ezt.
  17. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Lehet. :) Minden egyes eventet így csinálok és mindig sikerül befejezni. Csak az első magokat teszem nagy területre csatni szuper miegymás aratás után ismét nagy terület szupitrágya minden és onnantól már csak 1x1 esen vizzel. 30 perc és újra aratok 2 farmon. majd megírom most mennyi :)

kovacstne, nyuszika215, Gio és 4 más kedveli ezt.
  18. Apafarm2011

Apafarm2011 Járnitanuló

Ez így igaz! Nagyon jól megfogalmaztad!

kovacstne, nyuszika215, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem tudom ki vagy, :eek:ennyi zagyvaságot össze hordani, o_O borzasztó
    http://images.clipartlogo.com/files/ss/original/986/98692709/yawning-and-stretching-emoticon.jpg
    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...gbei4rCBRqjSg43-X341hnDfD2wC-PY-7DSDIw-nHeuFw
    xDxDxDxD

Magdusnéne, csio70, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  20. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Kiprobáltam a kékre nem adott egyet sem, a rózsaszinre, 5-6 db, a sárgára 5-8 db. de hiába hajtok nem jön több, van még 2,5 nap az alatt nem fog meglenni az 300 db felröpi.

kovacstne, Gio és Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.