Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ne is add fel! Holnaptól megint eggyel több röpi megy, mert egyre több szomszédom fejezi be és nekik már nem kell, biztos elnézik, hogy ilyen nehéz event alatt nincs napi cukorka vagy barkács, hanem minden röpi azoknak megy, akiknek kell!;) Ügyes vagy, már tudod, nálad mi adja jobban, csak üresjáratot ne hagyj és meglesz! Most ne sajnáld a csp-t a trágyáért, vedd és szórd, ha van szupid 1-1 kör komfort is menjen, rengeteg még az idő, drukkolok!

zotmar, Melan, Gio és 7 más kedveli ezt.
  2. Doriszka81

Doriszka81 Járnitanuló

Sziasztok ! Nem jönnek a felreppenök 4 napja csak event növényt termesztek lassan már nem is kell mert készen lesznek a feladatok de az ezüst fotopapirból ösz visz 34 db-ot tudtam elöállitani és összesen 100 kellene :( Valakinek nincs valami tanácsa ???? Elöre is köszi :)

Melan, Gio, vje0315 és 3 más kedveli ezt.
  3. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Beadtam az eddig termelt plusz kálákat és négyszáz-valahány pitombát, és 822. lettem vele. :D Nagyon felemelő érzés, kár, hogy nemsokára elmúlik. xD8) És még mindig termelni kell a felröppenőkért....:eek:

csio70, Gio, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  4. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Kipróbálva kukori80 salátás módszerét. Köszi! 1x1 területre visszatérve - két sárga kála között saláta, és cukornád - a sárga kála ültetés tapasztalatai: főfarm 15, szédült 12, baha 14, esőerdő 11, erdei 3 (Kb. fél terület, és egy szem Pannim itt van. Bezzeg a teknőc család többi tagja tudja klónozni magát. Kupa: maximumon).:p

Küzdős, de üzenem: nem feladni! Még van 67 óra. :p A kis báránykám már húzza maga után a nyelvét.;)

Utoljára szerkesztett: 21.11.16
    zotmar, taga1, Melan és 10 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ezt most nagyon rossz kimondanom de ha még a növényekkel se vagy kész, akkor én semmilyen tanácsot nem tudok adni, illetve tudok... hogy hagyd abba mert nem leszel kész.:( Csak szupertrágyával tudod behozni a lemaradást.

Melan, kutyaszálló, Gio és 5 más kedveli ezt.
  6. bazsarózsa17

bazsarózsa17 Utánpótlás-írogató

Gio, genka53, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  7. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

[​IMG] Én új vállalkozásba kezdek, a neve Sárga Kála Virágbolt.. :);)

csio70, katimami51, heureca3 és 17 más kedveli ezt.
  8. Doriszka81

Doriszka81 Járnitanuló

A növényekkel már készen vagyok most fejeztem be a harmadik fényképet az ezüst képen nem fogok túljutni mert kevés a felreppenö :( :( Szóval egyáltalán nem vagyok lemaradva :) De minden eventnél ez van sajnos hogy kevés a repi :( 4 nap alatt kb 200 darab jött :(

heureca3, Melan, Gio és 6 más kedveli ezt.
  9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Magdusnéne, csio70, terika01 és 20 más kedveli ezt.
  10. nuncsaku76

nuncsaku76 Járnitanuló

Sziasztok mindenkinek kitartást és sok sok sikert!!!!

heureca3, Gio, Rebcsok és 6 más kedveli ezt.
  11. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Előfizetéssel kaptam "tenyésztő robotot" 40 óra - milyen előnyt jelent?? Köszönöm!

-Fülemüle-70 és Gio kedveli ezt.
  12. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Igencsak érdekes amit irsz mert felröpit nem ad csak eventnövény.Kérlek senkit ne vigyél be az erdőbe mert hideg van már...elég ha te vagy ott bent!

Rebcsok és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

No! Há' még csak 3 napja megy az event!

A salátás módszer lényege, hogy két eventgaz között a szerver félrevezetésére lenyomnak egy salátát, és utána jobban adja eventgazra a röpit, mintha nem lett volna saláta. Nem vezetett félre senkit. Azért saláta, mert váltogatni kell a növényeket, a saláta a legrövidebb, és két 6 órás között nem jó a 3-4 órás, mert a 6 órásat kell erőltetni.

Magdusnéne, katimami51, zotmar és 13 más kedveli ezt.
  14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

1. Én meg:Kálák Minden Színben Virágbolt.22 ezer túltermelés és még 162 felröpi a hiány. Ha megleszek bedobom az összest a Topba,látni sem bírom már,/pedig olyan szépek/Annyival indulok és utána stop.

kovacstne, heureca3, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  15. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szólhattál volna kicsit előbb, akkor nem adtam volna be a topba a 6000 sárga kálát, hanem elküldöm a boltodba. :):) Szurkolok az üzletedhez! xD

magdi06, heureca3, _Cygnus_ és 8 más kedveli ezt.
  16. -Fülemüle-70

Most mi van? Na ne már. Ugyan nem ismerjük egymást, de tuti egy Pizzára a vendégem vagy.:D
    Ki ne szállj.

magdi06, heureca3, meszimarsi és 10 más kedveli ezt.
  17. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Akkor ne a felhősort akard kiváltani,inkább a kitehetőt próbáld.Az üres felhővel nem jársz jól,nehéz lesz rá kitehetőt szerezni!

heureca3, Rebcsok, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De még nagyon sok felrepid hiányzik és kevés hozzá a nap. Ha tudod sz.trágyázni akkor tudok segíteni hogy mit csinálj, de ha nem, akkor nem tudok sajnos.
    Azt se tudja kiváltani mert ahhoz is felrepi kell, az a baj.

_Cygnus_, Melan, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  19. -Fülemüle-70

Nem baj, közös vállalkozásba kezdünk. DDD
    Hogy ha nem szeretik a vevők, csődöt jelentek. DDDD
    Jöhet gyöngyvirág is az üzletbe. ;)
    Azt csak nem adtad be?

magdi06, heureca3, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Köszike a tájékoztatást..nem maradok buta gazda....:D

_Cygnus_, Sali~*.*, genka53 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.