Visszajelzés Tökéletes kép - Szüreti event 2016 Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 17.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia ;)
    Ünnep nap lehetne .... de már megint tp növelő kütyü ...
    Ha mondjuk betettek volna 6 tárolót ... - minden fajtából egyet ... Szép ajándék lett volna ...
    De Én most kaptam az élettől ajándékot ... Ide meg csak szórakozásból járok ...
    Szóval valószínűleg a kispadról figyelem a dolgokat .... aztán az utolsó órában eldöntöm mi legyen ...

csio70, Meellcc, missuzy_53 és 11 más kedveli ezt.
  2. Samborg

Samborg Fórum félistene

Egy félisten nem indul a TOP-on? Neki már a kisujjában van a pajta újratöltésének mikéntje. ;)xD

Cyra65, Melan, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Nem is tudom...én azért fontolóra veszem. Ha bent tudok maradni mondjuk 5-600 salátával (na jó 1000 db is lehet) az egy db csatni jutalomért cserébe, akkor már megérte. Nem? xDxDxD

Meellcc, genka53, barackmoly és 13 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Dehogy nem. Sokkal több lesz, mint tavaly volt. Csak azt pofára esésnek hívják. Sokan a végletekig kivárnak majd, mert a jutalmak nem játszanak, és próbálják minimalizálni a ráfordítást.

Meellcc, genka53, Cyra65 és 9 más kedveli ezt.
  5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Tavaly az utolsó órában kb 15 millióval nőtt az alja.

Meellcc, genka53, Melan és 7 más kedveli ezt.
  6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Na látod, ha ezt kiszűrnék akkor indulnék én is rajta, mert képzelj el egy Maratoni futást mikor valaki az utolsó 500 m-en beszáll és nyer ami nem Fair játék. Mint az sem, hogy elindulsz itt az elején és a kivárók a végén kiejtetnek.:p

Meellcc, revaa, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Úgy érzem, erre nem mondok semmit, hisz teszt az teszt, az egyáltalán nem így van játékban, ahogy normál keretek között. Erről sajnos többet nem árulhatok el.

Meellcc, genka53, Cyra65 és 10 más kedveli ezt.
  8. Samborg

Samborg Fórum félistene

Nekem is jobban tetszene ha a TOP kiírásban konkrét mennyiség beadásával lehetne bekerülni. Aki teljesíteni tudja bekerül, aki nem el se indul.

kutyaszálló, Fätum és Farmer*54 kedveli ezt.
  9. |Tamás|

Súgjak? Összeszámolod, mit tudsz beadni, mekkora érték az össz, amivel versenybe tudsz szállni, utolsó napon, befejezés előtt 2 órával beadod, ha tudod azt, hogy mondjuk a 8-900. helyet megtudod célozni... Csak ne az legyen, hogy sokan ezt a taktikát csinálják, és akkor viszont ki tudsz csúszni...

Meellcc, genka53, taga1 és 12 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia ;) A TOP megrendezésének lényege , hogy a játékban megtermelt javakat ki vegyék a játékból .... mert káosz lenne és értéktelenség ha ez a rengeteg termény bent maradna ... Jó ez így ;)

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De legalább rám lehet számítani mert rendszeresen indulok.xD
    Van már mögöttünk pár év összehasonlítási alap. Nyilván 50 millióval nem fogok elindulni a vége előtt 500 m-el sem és a legelején sem. A tavalyihoz képest szerintem nem árt valamennyit rászámolni, de az is lehet hogy kevesebb lesz mint tavaly mert sokan lehurrogták a nyereményt.

Meellcc, revaa, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Ezért Farm szimulátor ez a játék, így a szimulánsok is éremhez juthatnak.o_O

Meellcc, genka53, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Két félisten nem indul a TOPon. Sőt egyik még az evetten sem táncol.
    Ugyanazon a farmon két aratás között óriási különbségek vannak pár másodperc eltéréssel. Ilyet nem lehet mondani, hogy ennyi vagy annyi. Valószínűleg 30as legendával az eventnövény végére az is meglesz. De ez valószínű. Lehet, hogy több lesz, lehet, hogy kevesebb. Lesz akinek nem lesz elég, bizonyára, de a fő tömeg (75 % körül) kb akkor éri el a 900at, amikor letermeli a gazt.
    Nem lesz mindegy, hogy komforton, 1x1. 1x2, 2x2 területen, pannikkal vagy nélkülük termel valaki. A legenda nagyon fontos.
    De nem baj, ha kevés a felröpi 30 alatti legendánál, mert azok legalább olyan későn végeznek, hogy nem fognak pofára esni a TOPon.
    Addigra az alja már elég magasan lesz ahhoz, hogy meg se gondolják, hogy esélyük lehet a TOPon.
    Persze a kosárvásárlók ilyen veszélynek ki vannak téve.
    Tapasztald ki a farmod, és meg lesz a gaz végére a felröpid is. Ezt senki nem tudja helyetted kiszámolni.
    Amik segítenek: legenda, Pannik, szupertrágya és annak bónuszai. Figyelj, oszt ossz, szorozz, deriválj és ráérzel a tutira.

Meellcc, genka53, taga1 és 11 más kedveli ezt.
  14. |Tamás|

Erre csak annyit tudok mondani, az a 3000 gazda az biztosan ellenőrzés alá fog kerülni, mielőtt jóváírásra kerülne náluk a nyeremény.

Meellcc, genka53, Cyra65 és 10 más kedveli ezt.
  15. Samborg

Samborg Fórum félistene

Tavaly is volt ellenőrzés és 2014-ben is.

Meellcc, genka53, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  16. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Szia
    Az jó,mert akkor a nyertesek pont három hétig izgulhatnak,mert úgye amikor ezren voltak 1 hét volt most háromszorosa.

Meellcc, missuzy_53, genka53 és 10 más kedveli ezt.
  17. |Tamás|

Erről még nem született semmilyen döntés, hogy mikor kerülnek jóváírásra a nyeremények.

Meellcc, genka53, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  18. Farmer*54

De a lényeg, hogy utána már nem lesz karbantartás mert a kis hazabeszélő program marad a farmon;). Tamás, 2012-ben a TOP 500-on is volt ellenőrzés. Csak akkor nem volt előre elhelyezett script.:sleepy:

Meellcc, genka53, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Bizony meg van a TOP-nak a maga pszichológiája. Én emlékszem még a tavalyi érzésre, amikor úgy a vége felé még a 300 körüli helyen tanyáztam, aztán egyszer csak meglódultak a számok. Pikk-pakkra valahol 5-600. helyre csúsztam vissza. Jól be is pánikoltam, hogy ha ez így megy akkor bizony ebből kipottyanás lesz. Dobtam még rá egy jó nagy adagot, amivel vissza kerültem a 300-as mezőnybe. A készletem és csp-m meg igen csak a vége felé járt már. Rágtam is a körmöm rendesen, hogy most mi lesz? Aztán a 413. helyen végeztem. (250mill volt amit betettem) Volt nagy megkönnyebbülés nem mondom :D Azt gondolom, hogy (ha indulok) az idén is ezt a taktikát választom. Megcélzom a középmezőnyt. Persze tudom: az első és az utolsó is, és aki az első és az utolsó között van mindenki ugyan azt az ajándékot kapja. De az utolsó helyre centizgetni azért elég nagy hazárd játék. Maga a TOP is az, hisz bizonytalan a kimenetele nem, hogy az utolsó helyek valamelyike. Nálam marad ami tavaly és tavaly előtt is volt: figyelem hol tart a közép mezőny és ott próbálok meg lépést tartani.

Meellcc, nyaf-nyaf, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  20. Samborg

Samborg Fórum félistene

Az ismertetőben én nem olvastam hogy előre elhelyezett script futna. Ha az is futni fog a beadásokkal együtt akkor elég keserves lesz a beadás.

Leho69, Farmer*54, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.